TSI ne albenısı var anlamış degılım?. bızım japonlar o guc lerı normal atmosferık motorlardan zaten cıkartıyorlar![]()
TSI ne albenısı var anlamış degılım?. bızım japonlar o guc lerı normal atmosferık motorlardan zaten cıkartıyorlar![]()
Accord kullandınmı bilmiyorum ama benim kullandığım almanlardan sınıf farkı aynı tutuarsak bence çok başarılıki fiyatına göre çok çok daha iyi
ki Lexus da bi Japon dur ve ondaki konforu bi alman da bulabilirmiyiz bilmiyorum adam 98 yılında otomatik park özelliği ve bilmem daha neler neler yapmış..
su dedıgın olayı onaylıyormben fanatık degılım belkıde almanların daha konforlu arabaları ola bılır ama
yenı kasa passatada bındım acoordada
fark var
![]()
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Düz mantık bakarsan bişey anlamassın
TSI = Turbo+Super Charger'in aynı anda kullanıldığı bi teknoloji akıl mantık kafa yorularak yapılan bi uygulama
Otomobil ilk Amerikada Büyük hacimle başladı ( 5-6 litre ) Petrol krizi ile Fındık seri ( ufak V8 ler) ( 4 litre ) ile dewam etti Almanlar ise aynı güçleri 2 litrelerden çıkararak efsaneleşti Bmw-Opel-Audi sonra Japonlar işe el attı...
Toyota AE 86 driftin başladığı ilk model diyelim kimin yüzünden çıktı e30 M3 yüzündenAudi Quattro 4 çeker olayını başlattı Opel Vectra A 4x4 2 litre 200Hp daha niceler Japonlar her zaman geriden takip ettiler
bana Kaliteli bi Japondan bahsetsene ben sana
modıfıye camıası genellıkle senın dedıgın gibi hız performansa onem verdıgı ıçin (ztn yazmıssın) , dıger fırmalara ılgı duymuyor e bıde ucuz ztn, ama performansın nedenını koyulmamıs ekstra donanımlar, genel kasa yapısının etkıledıgındende bahsetmek lazım,yanı bırının motoru superken dıerı dandık denemez bu durumda![]()
'Ferrari-Killer'
1990 Model ve 9500 Rpm de yere tam 1000 Hp Veriyor
350 KM/H
şimdi bana Nsx de hadi bekliyorum Hondakoltuk şekilden şekile giriyor elektrik ile ama 2005 model bi Honda hala manuel
Denk getirebilirseniz bi oturun içine bakalım ne hissettirecek ben honda da subaruda denedim Bmw de Mercedeste
Dizel bmwde cidden şans ama=)Başar biliyo benim bmwnin geçmişini şimdiki sahibide bmwpassiona üye olmuş orda konuştum gene turbo bitirmiş=)her sene bitane=)hehehe motorda kırdı ama onda kötü mozotun we yanlış kullanımında biraz payı wardı=))Ama berke diye bi arkadaşımın e90 3.20dsinde en hard yazılm wardı arabanın yağı bile geç değişiyodu aralıksız gazladı hep(hatta başarıda geçiyodu arabası:P) 90.000kmde sattı turbo bile bitmemişti.rx8de çok zewkli arabaydıda 2.eli çoook büyük dert ancak hesaplı bi 2.el alınır
tsı kafa yorulacak ve teknolojı dıyosan :d 90larda cıkan VTI teknolojısını soylememe gerek yok heralde
![]()
e30 M3 DEMISSIN :d e hadı ae86 lar M3 yuzunden cıktı desek ( ki alakası yok) drıft konusunda japonlar o 3000cc lık buyuk hacımlı motorlara karsı ufacık pıstonlarıyla kafa tutumaya başladılar
( ki daha supralardan mitsulardan bahsetmedım
)
audı demişsinbuna karsılık sana sagdece SUBARUYU söylesem yeterlı olucaktır sanırım
kalıte derken neyın kalıtesı motor? konfor? malzeme?
motor dersen =japon derım.. konfor ve guvenlık dersen =almanve amerıkan derım
saygılar
Yahu accord mu başarılı daha neler...Ewde Accordumuzda war yemin ediyorum 1saat trafikte kalınca belim ağrıyo bmwyi mercedesi geçtim astra koltuğu bile daha rahat.Alırken accodu en dolusunu almıştık 2001model bmwde bel desteğ bölgesel olarakda ayarlanıyodu,yumuşaklığından şekline kadar deişiyodu ama hondada öyle bi opsiyon bile yok,sırtımın arkasına yastık koymuşum gibi oluyo berbat bi şekilde.konforu çokdaha az olması gereken rx8 bile ondan milyon kat başarılı
mazda 626 dı sanırım 85 model arabada bel dayama otomatık camlar klıma acılır tavan hıdrolık dıreksıyon vardı. arkadasşlar yurdısında ki arabalarla burdakı arabalar arsında donanım farkı ozamnalar coktu ,bunu goz ardı etmeyelım
[QUOTE=Ludacris;617143]Bmw de lütfen S*dik yarıştırma benimle
engın degıl ( Engine )
Tabı yarıştırmam. bırazdaha yukselmelısın :d ılk once resımnlerı eklemeden once ıncele sonra ekle .sözcuklerınle resımler arasında bı eşıtlık olsun.resımde 7 bın d?d var 9 dersen herkez gulerkoyduıgun resme gore YORUM yapılır .... (anladın )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)