User Tag List

Sayfa 12/18 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
324 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Japon Otomobillere karşı düşmanlık neden ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vtecmasters35 = ben typeR diorum ancak bi e36 m3 ü geçmek için typeR a bile gerek yok bi tane B20 ile rahat rahat geçilecek bi makine denendi görüldü =)
    http://www.techturkey.com/forum/show...=27068&page=10
    konu type-r ın yada m3 un gecmesı deıl burada hangısını ıstersınız dıye soruluyor arkadas baslamıs b20 gecer falan fılan denendı gıbılerınden ... ewt denendı o zaman ben denedım b20 utkunun arabasıyla sonuc ne oldu acaba ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
    http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
    SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moderatorsun ama elınde benzınle gezıyorsun TOOL !!!! gecenkı m3 type -r konusunda aynen boyle dawrandın m3 nsx le ugrassın dedın sonra 911 le denesın dedın yemıyormu dedınız !!! senın benımle bı derdın war ama ben anlıyamadım ne oldugunu yakında ogrenırız
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı searock/// Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senın benımle derdın ne kardesım? sen bence once bızım neyı tartıstıgımızı anla konunun ne oldugunu ogren ! bız zaten bu kısısel olaylardan dolayı konu buralara gelıyor dıyoruz . anladınmı ? benımle kısıssel bı sorununda warsa ozelden at telını konusalım anladınmı . ben ne zaman bırsey desem muhalefet gıbı her dedıgıme bırsey dıyorsun
    konusacak bisey yok:
    m3 elestirilince rahatsiz oluyorsunuz ama goruldugu kadariyla. herkes sizin dediginizi kabul etmek zorunda degil. konu hakkinda fikrimi bile bilmeden celallenmeniz garip
    Experience is what you get when you don't get what you want.

blueedeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben düşmanlık olduğunu düşünmüyorum. bence de modifiyeye en güzel tepkileri veren markaların önde gideni. ama bazen bakıyorum mesela b20 olsaydı geçerdi type-R olsaydı şunu yapardı. bence gereksiz bu tip şeyler. fanatikleşmeye gerek yok. sonuçta herkesin aracı kendine daha güzel gelir

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denız ıı guzel yazıyosunda sen bana pek samımı gelmıyosun yanlıs anlama..arabam stock dedın baskası cıktı bılmemne pıstonu var dedı..bazıları stroker var dıo..ben anlamam m3ten strokerı var mıdır ne takarsan ne verıır benım ıcın mahsuru yok..ben denerım..suan keske aracımı turbo yapmasam dıorum..sırf su m3 muhabbetlerınden..7 tane egzos sıbopu egmısız..guıdelardakı bosluktan dolayı..sıboplarım gelıyo..o zmna kdr turbo kıtımı satarsam sana soz senın arabanı gecıcek k20 yapıcam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moderatorsun ama elınde benzınle gezıyorsun TOOL !!!! gecenkı m3 type -r konusunda aynen boyle dawrandın m3 nsx le ugrassın dedın sonra 911 le denesın dedın yemıyormu dedınız !!! senın benımle bı derdın war ama ben anlıyamadım ne oldugunu yakında ogrenırız
    benim (yemiyor mu) yazan mesajim varsa o konuda ben sizden ozur dileyecegim,
    ok?

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz ayıp olacakta, b20 hangi arabanın bloktu?(Tamamen cahilliğimden soruyorum)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz ayıp olacakta, b20 hangi arabanın bloktu?(Tamamen cahilliğimden soruyorum)
    crv blogu ustune b16 kapagı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konusacak bisey yok:
    m3 elestirilince rahatsiz oluyorsunuz ama goruldugu kadariyla. herkes sizin dediginizi kabul etmek zorunda degil. konu hakkinda fikrimi bile bilmeden celallenmeniz garip
    benı sen kafana gore elestıremezsın !! bu konuyu basından assagı okursan eger benım dusuncelerımın ne oldugunu gorursun we o zaman bana sunu yanlıs dusunuyorsun dersın we eger gercekten yanlıs oldugunu anlarsamda haklısın demeyı ben bılırım ... burda japonları sewmeyen we almanları sewmeyenler dıye bolunmus durumdayız bunun nedenıde asırı fanatıklık bunu yapmıyalım dıyorum sen bana ne dıyorsun . sen moderatorsun sen uzlasmacı tarafsız olmalısın ama olmuyorsun .. uzerındekı taraflı formayı cıkar bu konu hakkında ytartısacaksak !!!
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    crv blogu ustune b16 kapagı..
    Teşekkür ettim
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmw ve mini sahipleri borusandan çok şikayetçi
    öyle deme bro mercedes servisleri süper en son 2400 dedikleri parça hala çalışıo sigortası atmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benı sen kafana gore elestıremezsın !! bu konuyu basından assagı okursan eger benım dusuncelerımın ne oldugunu gorursun we o zaman bana sunu yanlıs dfusunuyorsun derım we eger gercekten yanlıs oldugunu anlarsamda haklısın demeyı ben bılırım ... burda japonları sewmeyen we almanları sewmeyenler dıye bolunmus durumdayız bunun nedenıde asırı fanatıklık bunu yapmıyalım dıyorum sen bana ne dıyorsun . sen moderatorsun sen uzlasmacı tarafsız olmalısın ama olmuyorsun .. uzerındekı taraflı formayı cıkar bu konu hakkında ytartısacaksak !!!
    {normal uye} olarak diyorumki nerde yemiyor mu yazmisim?

belkide m3 sahibi olmadigim icin tarafli oldugumu dusunuyorsun ama beni bu yuzden elestirenler simdi pisman

benim yerim sabit degil zaten gun olur cikar giderim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    {normal uye} olarak diyorumki nerde yemiyor mu yazmisim?

belkide m3 sahibi olmadigim icin tarafli oldugumu dusunuyorsun ama beni bu yuzden elestirenler simdi pisman

benim yerim sabit degil zaten gun olur cikar giderim
    bak sen bana m3 ve type-r konusunda soyledıklerını bı oku dıyorum oncelıkle konu turkıyenın en hızlı type-r ıyla fıltre egzoz chıplı 286 lık m3 ne olur dıye acılmıs sonra sen neler demısın bak buraya yazıyorum

benim anlamadigim bisey var, ///M3 bukadar iyiyse neden hafiftletme ihtiyaci duyuldu?

arkadasimda kullaniyor 80binde M3 ama boyle hafifleticem diye ugrasmadi sizin
    ugrasiniz garip geliyor bana...

taypar beni ilgilendirmiyor acikcasi...

tamam arkadasim gayet guzel;
    sen normalden agir diyorsun, konuyu acan arkadas ama hafifletilmis demis. 100-200de deniyecek honda varsa gorelim; surat baz alinsin vites falan secilmesin lutfen...

///M3 sahibi olsam sanirim 911'le ugrasirdim
    tool´isimli üyeden Alıntı
    ///M3 sahibi olsam sanirim 911'le ugrasirdim

+1.. ama 911 sanırım kalın geliyor m3 e (bunu sen yazmamısın yanlıs hatırlamısım . senden bunun ıcın OZUR DILIYORUM ) BUNU SENIN YAZINA CEVAP YAZAN BI ARKADAS YAZMIS ONEDENLE SEN YAZMISIN DIYE AKLIMDA KALMIS
    laf ola beri gele;
    olmayan biseyi neden varmis gibi konusuyorsunuz anlamiyorum. yok iste nsx, kucuk hacimli hondayi gecince nolcak prim mi yapicak m3ler?
    BU YAZILAR SENIN konu type-r la m3 ama sen dedın 911 gele dene neden hafıfletılıyorm3 dıye .. bende sunu dıyorum hafıfletmede bır mod dur we buna ozgurum
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende HONDA dusmalıgı yok arkadaslar bunu ustune bastıra bastıra soyluyorum ... ama bagzı arkadaslar hondayı sewmememız ıcın elınden ne gelıyorsa yapıyor ... yıne soyluyorum bu haafta hondaya gıttım araba almak ıcın sonrada toyotaya ıkısının arasında kararsızım ama bu bagzı arkadaslar yuzunden hondaya sıcak bkamıyor duruma geldım ... begendıgım arabayı alırken tedırgın oluyorum
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denız gızlı deılse aracının speclerını paylasır mısın..ama rıcam su solemek ıstemedıgın bısey varsa gızlı de hıcbırını soleme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakın arkadaslar bırdaha dıyorum konu m3 mu type-r mı hangısı sızce dıye acılmıs we yorumlar yapılıyor yol tutusundan bahsedelım konforundan bahsedelım motrundan teknolojısınden bahsedelım yapıcı olalım yıkıcı deıl ama bakın arkadasımız bu konuya bunu damdan duser gıbı yazmıs ben typeR diorum ancak bi e36 m3 ü geçmek için typeR a bile gerek yok bi tane B20 ile rahat rahat geçilecek bi makine denendi görüldü =) bu arabayı alıcak arkadas m3 gecmek ıcın almıyacak , konu su deıl HANGI HONDAYI ALSAM M3 GECERIM ..... eger konu bu olsa bende burda derım su model honda al sunları yap gecersın dıye .. kı ben bı cok yerde yazdım stock m3 160 a kadar kprolu dolu type-r ı gecemez dıye ben bmw fanatıklıgı yapmıyorum
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denız gızlı deılse aracının speclerını paylasır mısın..ama rıcam su solemek ıstemedıgın bısey varsa gızlı de hıcbırını soleme
    soylerım tabı dostum neden saklayımkı
    ozel bı chıp ım war we ıdda edıyorum hıcbır m3 te yok tr de
    catback borla
    katalıtık iptali
    kn cai
    carbon airbox (yenı aldım ) hepsı bundan ıbaret ama su anda yenı projelerım war arabam sokuk durumda .bıtırdıgımde herkezle paylasıcam
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    chipimde carbon airbox la uyum saglamadı sokecem alpha-n yaptıracam . onuda soyleyeyım
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi bakış açımla bu konuya yaklaşayım: Japon otomobillerin tek bir sevmediğim yönü aracın izolasyonunun zayıf olmasıdır Çok lüks modellerinde bile bu zaafa rastladım.Tek sevmediğim yanı bu Ha bir çok kişi bunu hiç umursamaz kendilerince haklılarda İmkanım olsa garajımda enaz 3-4 farklı marka japon araca sahip olmayı isterdim Çevremde okadar farklı araç kültüründen gelen marka fanatikleri tanımama rağmen japonlara karşı kin besleyen hiç kimseyle karşılaşmadım Fanatiklik boyutunda audiciyimdir bu ölene kadarda değişmeyecektir, ancak hiç bir markaya karşıda kin beslemem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)