yaw legal yazmışın değil herhaldepm bekliyorum ok.
Peki para biriktirip pistonalrı aldıktan sonra nolucak
Piston parasini verip time trail, drag vs girince piston artı katılım ücreti olucak
Böyle düşününce ne piston alıyor nede yarışa giriliyor.
Cooper la girmek tabiki zevkli olur çünkü cooper s le kalmıcaksın, aracına denk arabalar olucak pilotaj konuşur. hem ilerdedeki yarışlar için deneyim olur.
Gecen seneki organizasyon harikaydi, bu sene de izlemeye gelmeyi cok istiyorum fakat yurtdisinda olacagim maalesef..![]()
Herkesin bir araya gelip muhabet edip, eğlenebileceği bir gün olduğu için geliceksiniz,
İstanbul dışından okadar yol tepip gelen arkadaşlarımız misafirimiz olmasi için illa yarışmasına gerek yok.
İmk'nin yeni sitesinide ekliyorum haberde güncellensin; http://www.imk.org.tr/drag.htm
millet SINIF 4 1401 – 2000 cc dizel otomobiller kategorisine girinde bende giriyim yaaa2.5 130luk caravelle ile
![]()
K-Pro'suz CTR'lerin sıfırdan kalkışları kötü değilmiydi.Gerçi K-Pro'suzda pek kalmadı olmayanda girmez draglara.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)