göki aa bu senmiydin biz arabaya bakıyorduk arkadaşla sende gelip telefonu aldın piste çıkma sıırasında beklerken![]()
Organizasyonda güvenlik olayı cok can sıkıcıydı.
10 kez araba yeri degistir dediler, pesimizden dolasıp defalarca padok giris kartınız varmı vs sorup durdular.
Hicbir organizasyonda böylesini görmedim, padok alanında yüzlerce insan var adamlar defalarca gelip techturkey admini, moderatörü vs dahil hepimize kimlik sorup cıkarmaya calıstılar.
Padok alanında arabaları inceleyemeyeceksen, katılan arkadaslarına destek olamayacaksan yardım edemeyeceksen o organizasyona gitmenin ne anlamı var, kalkısları videodan da izlersin.
Güvenlik kötü bir olay yasanmaması icin olmalı insanları darlamak, canlarını sıkmak icin degil...
Bundan sonraki organizasyonlarda Techturkey üyelerinin, katılımcıların ve seyircilerin %90ını olusturdugunu unutmayıp onları darlamak canlarını sıkmak yerine daha farklı yaklasımda olmanızı tavsiye ederim.
Buna güvenlik sirketini degistirmekle baslayabilirsiniz![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Draglar yagmur yagana kadar gayet keyifliydi.
Göki kardesimin arabası gercekten cok güzel yürüyor, son kalkısta yagmura yenik düserek Z4e teslim etti kupayı, yoksa Z4 hicbir sansı yoktu.
Erelimiz de bana göre lastik seciminden kaybetti, zaten son kalkısında vitesle ilgili problem yasadı, umarım bir dahaki yarısta sansı yaver gider.
35 plaka VTI sesi gidisi cok güzeldi, ufaklık da cok tatlıydı bana Oz'un gazıyla ayı dese de
Bora RS cok basarılıydı
131 Turboyu cok begendim, hem görsel acıdan hem performans acısından basarılıydı, 16 plaka otomobillerden korkmak lazım gercekten cok basarılı araclar cıkarıyorlar.
JAD cok iyiydi, sesiyle gidisiyle mest etti.
Sulhinin eski impreza da inanılmaz yürüyor masallah
Ankaralı arkadaslardan da katılım yüksekti ama bi tanısma sansımız olmadı, ne onlar geldi ne biz onları bulabildik, bi dahaki sefere insallah daha fazla kaynasırız![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
meggy turbo maşallah![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)