User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: toyota cressida?

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3,0lar bir elin parmağını geçmez tr de.ae86 bulmaktan zor olabilir
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı beermug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu efsanevi bir şekilde hortlatıyorum fakat yeni konu açmaktan daha uygun olacağını düşündüm.

acaba ülkemizde bu araçları modlamakla uğraşan kimse neden yok merak ettim. göründüğü kadarıyla güzel araçlar ve fiyatları da uygun.

son serilerinde 3.0 litre 6 silindir 24 valve 200 hp veren güzel bir makine var, ayrıca turbolanmaya da uygun sanırım.

Toyota M engine - Wikipedia, the free encyclopedia

bence proje veya restorasyon düşünen kişiler için güzel bir alternatif olabilir bu araç. parça sıkıntısının da tedbirli olunursa çözülebileceğini düşünüyorum.
    TR dekiler 1g-fe 2.0 sıralı 6 silindirli.. 7m motorlu bulmak orj 4age ae86 bulmaktan daha zor

John - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman patladık desene

wikipedia'dan motor seçeneklerinde 88-91 arası üretilenlerin hepsi 3.0 üretildi yazıyordu. onların yalancısı olduk biz de demek türkiye'ye her zaman olduğu gibi farklı tarife yapmışlar. üzücü bir durum.
    dünden bugüne bir günde gelinmez. - hıncal uluç
    futbol enteresan oyun. - ömer üründül
    beşiktaş'ı yenmek için beşiktaştan çok gol atmak şart. - ilker yasin

BlackEmperor
    Misafir
    şükrü abide var galiba hemde turbolusu

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şükrü abide var galiba hemde turbolusu
    o cresta sinancım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi hort da ben yapayım madem.
    1g-fe turbo diye arattığım zaman genelde altezzanın falan videoları cıkıyor.
    Kıt ingilizce birşey de anlayamıyoruz.
    Acaba altezza konusunda aydınlatabilecek varmıdır?
    ikiyüz se çarpı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konusu 2 ay öncesine kadar hortlatmışlar fakat benimde tekrar hortlatma nedenim gereksiz yeni bir konu açmakdan kaçınmam(gerekirse açacağım).Bende bir tane güzel bir cressida buldum,evveliyatım toyotada motor mekanik teknisyenliği yapmaktır fakat araç eski olunca ne eğitimini veriyorlar nede çok bir bilgi oluyor elde.Sağdan solda kulak dolmaları ile kendimi pohpohlayıp sonrasında hüsrana uğramak istemiyorum.Bulduğum araç 91 2.0 glx modeli imiş.(sunroof yok).Fakat şöyle bir çelişkiye düştüm;Wikipedia v.b arama motorlarında arattığım zaman bu yıllara arasında üretilmiş olan motor 7-mge,7-mgte olarak gözüküyor buda mz20-21 soarer,ma70 supra ile aynı motorlara sahip olduğu.Zaten 1 jz swapda al tak şeklinde işlemsiz bir sonuç çıkıyor ortaya.Yakalaşık bir aydır projeleri v.s inceliyorum ve bilgi topluyorum.Türkiyede yaygın olarak adanada çok kullanılıyor ve yedek parça olarakda oradan temin ediliebiliyor(Kıbrıs ve yunanistandan sıfır alabilrisiniz) Aftermarket olarak suspansiyon v.s v.s drift için gerekli ekipmanlar mevcut.Sormak istediğim benim bulduğum araç sanırım 7mge motor değil,çünki 7mge nin 3.0 cc olduğu yazıyor ve dohc.Benim bulduğum ise sohc ve 2.0 cc bir çok motor kodunu yazdım arattım falan genede aradığım sonuca ulaşamadım altta fotoğrafını koyacağım motorun motor kodu,teknik bilgilieri v.s ile ilgili bilgisi olanlar lütfen yardımcı olursa sevinirim.Fotoğraf temsilidir ama aracın üstündeki motor bu

Teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)