kimsenin adanayı küçümsediği yok bence istanbulda izmirde ne varsa adanada var
Printable View
kimsenin adanayı küçümsediği yok bence istanbulda izmirde ne varsa adanada var
Sonuçta bu işi hakkını vererek yapan insanlar türkiye çapında var.
Zaten bir avuç insanın (!) birbirini kırmasına hiç gerek yok bence...
(Not:Aşırı besleme'deki konuyu okumadım) Umarım sorun çözülür bu konuyla ;)
diger illerde yapılan işlerle ADANAmızı karşılaştırmak saçma degilmi sonuçta herkes aynı işe gönül vermiş neyin kavgası bu niye adana kötüleniyo ben onu anlayamadım ?? ayrıca cokta önemli bi detay var bilmeyen arkadaşlar için
bir sürü ciddi aracın mapping için P01i tercih etmesi asla bi tesadüf olamaz :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Duramıycam yapıcam ya ;
Adana Cık Aradan :D ahsuahsa
innovate i özgün aradı bu 1 ikincisi yanlış olarak tarif verdin kalibrasyonu bi işimize de yaramadı özgüne de sorabilirsin
şu yaş muhabbetini ve salak sacma laflarına cevab verecek ve seninle atışacak kadar (ilkokul cocukları ile fazla muhabbet etmiyorum bu aralar) vaktim yok
Ben hangi K20 egzantrigini gözle ölçmüşüm ? bunu nerde okudun bende bileyim ne zaman sölemişim böle bişey
sende sölüosun şahin dogan modifiye ediorum
ilk greddy kitini alırken biz yuregir ile görüştük mal gelsin görülcek begenilirse alınıcak dedik farklı bir mevzu gecmedi ki begenmedik ve almadık bundan sanane sen benim muhatabım degilsin
,
yüregirin bu konuda bir şikayeti varsa açardı telefonu bana sölerdi biz konuşucagımızı konuştuk
onu da gectim ikinci kez aradıgım da ozaman sana mal satmıyorum derdi full race mallarını satmazdı
hadi diyelimki sattı ben zaten yüregirle anlaştıgımda taksit taksit ödeyecegimi belirtmiştim ki o şekilde de ödedim yüregiri sallamadım
Burdan 3 tane turbo s2k cıktı sizin ordan 1 tane cıktı burdakileri de full race e gönderilse yapıldı diye onlar da referans olurlardı zor bişi degil mail atmak
Yüregir 50 araba yapıosa Allah daha cok versin
özgünde 100 araba yapıyor iki kişiyi kıyaslamayalım
he ben yanlış vites atmam benimle deneyenler iyi bilirler keşke benden 1 sene sonra K20 swap yapmasaydınız da sizinle de deneseydik kaç boy yiyodunuz drift box sölerdi size
SEN ÇOK iyi bir ustasın gözünle turbonun iyi olup olmadıını anlıosun HARCANIOSUN Türkiyede
senin gönderdigin bir ürün olursa eger bende sana aynı profosyonelligi göstermek isterim
mesela takıldıktan sonra 1 hafta gecmeden kırılan GT37 gibi
ama suç bizde tabi arayıp malın bozuk demiyoruz paramızı gönder demiyoruz çünkü neden biz taksitle aldık sizi arasak taksitle aldınız bide bunun lafınımı yapıosunuz dieceksiniz
sizinki para bizin ki deil
ama sizin referansınız büyük FULL RACE alınan ürün bozuk olurmu
bır arada ıstanbulda avrupa asya yakası tartısması olmustu maslak ve goztepe sanayı dıye ama sonucda bu ustalar arkadaslar hepsının yaptıkları ısler ortada bu sorunda cozulur bukadar uzatmanın anlamı yok dıye dusunuyorum...
1995 yılında sen napıyodun peki rc oyuncakları mı modifiye ediyordun
Biz kimsenin ustalıgını yada işini küçümsemedik benim yazdıklarımı başka yerinizden anlamayın
bakın gene belirteyim
Adana da PO1 ne derse o oluyor
eger PO1 begenmesse bir malı o mal geri gönderilmek için 1001 takla atılıyor
buna verdigim mala ÇİN malı demek de dahil
birkere bu KMR2 - metin 01 - astra gsi nickli gencler siz önce deliknalı olucaksınız sölediginizin arkasında olucaksınız hadi kulu kandırdınız Allaha hesab vericeksiniz bunu unutmayın
metin sen degilmsin bana telefonda ben yüregirin ustasına da götürdüm oda aynı şeyi söledi öteki usta ne dediyse aynısını söledi diyen
sonra siz bilmeden yadınız falan demeyin ortalıgı sikiştirdiniz arkasında durucaksınız
sizin ilk ustanız bana bu turbo çin malı kim baksa anlar dedi ,
sonra üregirin ustasına da götürdük oda aynısını dedi dedin
bence dışardan arkadaşlar yazmasın konunun muhattapları yazsın ortalık karışmasın arkadaşlar..hatta ve hatta birbirinizi telden arayıp konuşun burdan halledilecek iş deil bu!!
tecrübe muhakkak önemlidir ama tecrübe = bilgi değildir burada sami abiye bir şey demiyorum ama kimseye yaşları yüzünden bilgisiz gibi ithamlar yapılamaz diye düşünüyorum Atalarımız boşuna dememiş akıl yaşta değil baştadır diye.
çin malını diyen yüreğir in ustası değildi baska bir ustaydı yüreğir in ustası çin malı diye birşey demedi
bana metin telefonda ne dediyse onu yazdım metin cıksın bu yalan desin de göreyim
yuregirin ustası kim ?
sami usta
bu konuyu tekrar açmasan gayet unutulurdu. ama senin yaptığın sadece ortalığı iyice kızıştırmak... kimler neleri unutmuyorki.... eğer forumu kuranlardan biriysen silinmiş ve kitlenmiş bir konuyu açman nkadar yanlış olduğunu çok da iyi biliyorsun demektir. bunu içimizden biri yapmış olsaydı çoktan banlanmıştı....
bak baştan sona kadar biz hepberaberdik. metin sana ilk telefon açtıgında sana yüreğir in ustası böyle bişey demedi. hatta ustayı werdik sende görüştün usta sana isminide söyledi sana pal mesafesini vs. sini söyledi. tmm o usta çin malı dedi ama sami abi çin malı diye birşey demedi.
sami usta dememiş olabilir ama siz miniklere yüreğirin ustasıda böyle diyor demiş olabilirmisiniz ?