ama orda direk kendi şahsına laf söylenmiştir ve unutulcak yada hazmedilecek laflar değil onlar.
Printable View
tamam ben lafımın her zaman arkasındayım kalkıpda kimseyi rencide etmedim ben yüronun ustasına gösterdiğimi söyledim inkar ettiğimi kimse söylemesin etmem sonuçta yan çizmedik madem delikanlılıktan açıldı söz o zaman sende turbonun dandik olduğunu kabullen ve ben turbonun kötü olduğunu söylemem ile yada ustaya götürmemin ne alakası var p01 o alakasız konu.telefonda sana ne söylediysem naklen yayın yapmışsın siteye ama olmamış frekans bozuk be ben halen diyorum delikanlı gibi ergün ustayada götürdüm kasımada ama bu adamlar bozuk demesiyle olayı saptırmanın ne alakası var.illa delikanlılık yapılacaksa bunu adanalılara söylemeniz hatta onlar doğuştan öyleler çakma değil
metin01
@dou corolla terkrar sölüorum karıştıma ortalığı
@astraGsi senin sesin çok cıkıo ortalığı kızıştırmaktan başka bişi yapmıyorsun gibime geldi bırak onlar yazşır anlaşır sanane bunden kim ne derse der seni ilgilendiriyormu
@konuya İlaven Bukonu özgünle yüreğir konusuna dönerse cidddi sorun çıkarırım haberiniz olsun sölemedi demeyin
bak onun orda yüreğir in ustasından kastı sami abi deil. ergin usta. o da çin malı diye birşey demedi. ben bu turboyu takmam dedi. sorun yaratır dedi. çin malı diyen usta baska biri bu ustanında PO01 ile alakası yok. bu arada üstte yazıyı yazan kişi metin
En başta minikslern konu açması yanlıştı siteye taşımanın manası yoktu telefonda konuşuluyordu. adananın ustalarını küçük görmeye çalışmakda hoş değil turbo dükkanı açsın felan deyip ..
metin , yüreiğirn ve sami abinnde gittiği usta dedi ergün usta dedi sen yanlış anlamışsın anlaşılan
ortalıgı karıştıracak bişey sölemedim ama hiçkimse P01i yabana atamaz senin yaptıgın arabalar 10 numara kaliteli özgün ona asla bi laf söleyemem türkiyede bi sürü adam tercih etmez boşu boşuna seni ama burda yapılan bi haksızlık varsa bunu da herkes görmeli !!!!!
o turbo bozuk degil hele hele çin malı hiç degil ben delikanlı gibi malımın arkasındayım paranı da yarın göndericem 1 gün rotarlı olucak ama ona da laf sölemessiniz inşallah
sana da telefonda ne sölediysem ben forumada yazdım bunda şaşılcak bişi yok
ben altından turbo bile göndermiş olsaydım sen zaten almıcaktın bu turboyu cünkü sana orda cok karışan var onu alma bunu al bu daha iyi diyenler var :)
ama bunun suclusu ben oluyrum nedense yada benişm turbom dandik çin malı bozuk oluyor
Ben PO1 in kimin oldugunu bilmem beni de ilgilendirmez
ben ayzılarımda sami ismini kullandıgımı yada kazım yada ergün hatırlamıyorum halisinasyon görüosunuz heralde :)
ben bana sölenenden sonra yazıcagımı yazdım hala daha öle düşünüyorum
bana yüregirin ustası dendiginde benim aklıma PO1 geliyor
bu forumda kime sölesen herkes söler yüregirin ustası PO1 der
yaw ben sana para konusunu söylemedim ki zaten sen bana söyledin ben tamam dedim.ticaretine o konuda güvenmesem zaten ilk gün arar param nerde kaldı derdim ama o kadar kişiliksiz değilim neyse kendi nick ile giremiyorum kusura bakmayın
metin
Ben hepinize bişey söyliyeyim görmediğiniz atladığınız bişey var yapılacak işinde arabanında hayrını kaçırıyorsunuz konuyu uzatarak.
Beni ırgalamaz... :D
+ olarak bu konu herkese açık öteki konu kapanmış bizde onu okuyamıyoruz dolayısı ile burda ne yazarsanız bizde ona ithafen cevap yazıyoruz