olayı büyütmenin alemi yok aradan ara gazcılar çıkıyor,hiç gerek yok böle polemiklere adam parayıda göndercem dedi.adanayada kimse bişey sölemedi.herkez bi adana sevdası gidiyor.herkez kendine yakışanı yapaR ;)
Printable View
olayı büyütmenin alemi yok aradan ara gazcılar çıkıyor,hiç gerek yok böle polemiklere adam parayıda göndercem dedi.adanayada kimse bişey sölemedi.herkez bi adana sevdası gidiyor.herkez kendine yakışanı yapaR ;)
önceki konunun kopyası var elimde merak eden olursa ripleyip link olarak atarım
konu silinmedi duruyor zaten, konuları silmiyoruz
ben dedimki özgün yüreğir kavgasına çevirmeyin dedim :)
ayar yapamıomuyum omudur bumudur diosunuz demedim
bance bırakın sami abi ile miniklerkonuşsssun siz karışmayın siz kötü düşmeyin bu net ortamında herşey yanlıs anlaşılır telefonda konuşmak daha mantıklı dediğim gibi
sami abi usta deildir sölüorum yani bilgili bir insan ama sanayide usta değil ona öle iş miş yaptıramassınız bence yanlış anlaşılmış bu konu yüreğirin sami abi ustası deildir hepimizin olduğu gibi abimizdir.
reyting geldi haaa ahuahuahuahu
OZ tessekuer ederim daha iyi 1 aciklama yapilamazdi
bance bırakın sami abi ile miniklerkonuşsssun siz karışmayın siz kötü düşmeyin bu net ortamında herşey yanlıs anlaşılır telefonda konuşmak daha mantıklı dediğim gibi
sami abi usta deildir sölüorum yani bilgili bir insan ama sanayide usta değil ona öle iş miş yaptıramassınız bence yanlış anlaşılmış bu konu yüreğirin sami abi ustası deildir hepimizin olduğu gibi abimizdir.[/QUOTE]
--------------------------------------------------
"şu yaş muhabbetini ve salak sacma laflarına cevab verecek ve seninle atışacak
kadar (ilkokul cocukları ile fazla muhabbet etmiyorum bu aralar) vaktim yok"
yok canim vaktin var laguna da motor sesi yap degerli vaktin ona yeter...
"sende sölüosun şahin dogan modifiye ediorum"
okadar sey yazdim sadece bunumu anladin yillara dikkatli bak
basit matematik 2009-1985 veya 2009-1995....
4 silindir motosiklet dahil aklina gelecek
herhangi 1 arac da dahil ecusundan mekanigine kadar ..
bu arada sen ne yaptin.,....savasin mekanini yapip ozgun un ayarladigi arabalara ben
yaptimmi diyosun yoksa
varsa kendi dukyanindan cikan 1 araba sole senin yapmis oldugun olsun herseyi ile
rektefiye motor toplama ve ecu
"Burdan 3 tane turbo s2k cıktı sizin ordan 1 tane cıktı burdakileri de full race e
gönderilse yapıldı diye onlar da referans olurlardı zor bişi degil mail atmak"
dogru olabilir ama is o maili atmadan adamin referans etmesi onemli
"he ben yanlış vites atmam benimle deneyenler iyi bilirler keşke benden 1 sene sonra
K20 swap yapmasaydınız da sizinle de deneseydik kaç boy yiyodunuz drift box sölerdi
size"
daha dboxi bosver.... duzgun cekilmis vidyon bile yok... konusarak iyi hiz yapiyorsun
"mesela takıldıktan sonra 1 hafta gecmeden kırılan GT37 gibi"
senin kirdigin ilk degil ki ....zaten eger bilseydin bu yuregirden kaynaklaniyor ***
atardin bu kadar beklemezdin
"innovate i özgün aradı bu 1 ikincisi yanlış olarak tarif verdin kalibrasyonu bi işimize de
yaramadı özgüne de sorabilirsin"
tabi yahep oyle olur ... burada calisyor orada calimiyor,getir ben takarim calisir
ve gelelim turboya;
metin bana sordugunda kimden aldin dedim,miniks deyince ozgunun hatirasina yorum
yapmadim gecistirdim....ama simdi yapim ,1 boka yaramaz...gec dolar ve uzun omurlu
degil...
nedense adana hep küçümseniyor 10 araba yada 50 araba yapılması söz konusu deil adanamızda okadar araba yapıylıyor ve bu alınması gereken bilgileride istanbul ankara yada başka şehirden bir bilgi almıyoruz SAMİ ABİ SAOLSUN bizi bilgilendiriyor ve araç üzerilerinde uygulamalarda yarıdımcı oluyor SAMİ ABİ SANAYİDE ÇALIŞAN BİR USTA DEİLDİR bilgilerinden ve tecrubelerinden yararlandımız bir abimizdir
MADEM O KADAR MEYDAN OKUNUYOR ADANA BU KÜÇÜMSENİYOR GELİN BUYRUN MİSAFİRİMİZ OLUN NELER YAPILMIŞ GÖRÜN !!!!!
valla kac senesınde ne yaptıgın ve suanda da ne yaptıgın umrumda deıl. benım ne yaptıgım da senın umrunda olmasın. takılmısın lagunanın ıcınde cıkardıgım seslere. artık baska bırseyler soyle. gır mesela youtube a kac tane araba ıle yarısmısım onları ızle. 1 sene ıcınde 60 adet araba ıle bır adet aracımı denemısım bunları ızle. ama bunlar sana olcu olamaz drıftbox lazım. teknolojı bızım buralara gelmedı. kusura bakmayın. ben mekanıgımı savasa yaptırırım ayarımı ozgune. benım ılla mekanık mı yapmam lazım bırseyler yapmak ıcın. sımdı yurtdısında makına yaptırıorum cıktıgımda ne dıceksın yurtdısında mı yaptırdı dıceksın. onu da gectım bunları nıe soyluosun onu bıle anlamıs deılım.
**yanı sen yasın ılerlemıs cok araba yapmıssın benden ıyı mısın? veya ben hıcbırsey yapmamısım senden ıyı mıyım? ben sana ben senden ıyıyım mı dedım de sen bana kendını anlatıosun. ben bunu anlamadım.
kımsenın hatırına bana olan lafını esırgeme acık acık konusabılırsın. ben konustugumda hatır saymam.
sımdı bana hemen cevap yaz laguna ıcıne bın araba sesı cıkar de bana. bende hemen gıdıyım bır vıdeo daha cekıyım hıc rahatsız olmam. eglenırım bol bol. benı bu cumlelerınle ezemezsın yanı onu da ızah edeyım kafam cok rahattır bole seylere ben gulerım. dunya umrumda deıl cunku.
o turbo da umrumda deıldı. umrumda olsa 1000km kullanın basınc basmazsa gerı yollayın demezdım. o turbo gec dolar uzun omurlu olmaz demısın ya kendı arabama takıcam. gonul rahatlıgı ıle de kullanıcam. ınsallah senın dedıgın cıkar ben yalancı olurum sen en ıyı usta olursun.
ADANA KUCUMSENIYOR DIE BIRSEY CIKARDINIZ MITING YAPMADIGINIZ KALDI. ADANA YI kucumseyen yok sacmalamayı kesın de yazı yazmayı bırakın.
bu olayı sen başlattın..sami abiye laf söleyen sensin bir adanalı olarak sami abiye laf söyletmeyiz bu olayda miting olayı deil sizde olamayan birlik beraberlik adanamızda var .......
Şimdide Adana küçümseniyor kavgası çıktı iyi mi:)
Şu araya girip Adana böle adana şöle diyenler bi çekilsin Antepliyim adanayıda bilirim burda kimsenin kimseyi küçümsediği yok adamlar sizin yüzünüzden anlaşamıyo
ZART ZURT GİRMEYİN ARAYA !!!! KOSKOCA ADAMLAR KONUŞUR ÇÖZERLER !!!
Adeta çocuk kavgasına döndü sen ben i geçi burada BİZ varız , birlik beraberlik içindeyiz kimseyi a b c d diye de ayırmıyoruz. MAl alışverişi zaman zaman bunlar olur mal satılır , geri alınır orada biter buraya bakınca iş burada kalmamış hırsa dönmüş .
P01 , çok başarılı kendi adıma çok gururluyum , ben istanbulda yaşıyorum , özgünle savaş abiyle bir aradayım diye niye hiç görüp , tanışmadığım , msn de sadece selamlaştıgım sami abiyle gurur duymayayım ki ?? Takım tutmuyoruz burada. Bunun idrakına varalım öncelikle. Günler geceler oldu Ozgunle hep beraberizdir zaman zaman ben sami abiyle saatlerce telefonda fikir alışverişi yaptığını bilirim , bişiler paylaşmaktır zaten bu işin en büyük mutluluğu, niye tuz biber ekiyorsunuz ki simdi (şakşakçılara bu lafım!!)
Uzaktan miniklere laf yazıyorsunuz ya , yakından tanısanız bu sözlerinize çok pişman olurdunuz sizi temin ederim...
yavrum sizin sami abinize nerde laf söledigimi bi gösterirmisiniz
ben 50 kere mi yazmaık zorundayım bana yüregirin ustası dendi bende PO1 dedim
ne sacmalıosunuz
adanada ot tarlası falan mı imha edilio bugun ?