gtr in rektefiyesini yapin tune mu ettin motorumu topladin.....
su evo 9 un gectigi araba mi ????
driftbox vidyosu koy .....yaptigi takdir edelim...typer 6.2sn 100-200@1.4 bar
uzatma 1 gun karsilasirz ozaman soylersin
Printable View
gtr in rektefiyesini yapin tune mu ettin motorumu topladin.....
su evo 9 un gectigi araba mi ????
driftbox vidyosu koy .....yaptigi takdir edelim...typer 6.2sn 100-200@1.4 bar
uzatma 1 gun karsilasirz ozaman soylersin
yok daha araba kırıcak kadar senin gibi bilgiye sahip degilim USTA
stock takılıyoruz
heee evet evo 9 un gectigi arba
varsa yaptıgın evo 9 getir gec sami kızma bukadar
type r var ...sadece dbox koy
laf kalabaligi yapma.....
typerin sadece contasi patlak,,araba ya gidip bakabilirsiniz..yanlis vites den
D boxum yok typer hani nerde 20 nci yuzyıldaydı o typer sami hayal görme şimdi yatıo zavallı arac
ama cok meraklıysanız halili gönderin gtr a da cekelim bir d box
tamam ozaman şimdi niye tork yapıo sen niye yapmıosun
herkes esnaf olabılır ama ıyı esnaf olmak zordur.
ıyı esnaf her turlu musterısını memnun eder. gerekırse malını degıstırır yerıne baska turbo yada baska bısı verir.ki eğer gıcık alsa bıle musterısınden , musterısının parasını alarak cezalandırabılır bi şekilde ve kendınce.
ama sız ne turbonuuzu sattınız ne de paramızı alabıldınız.
tork yeni turbo kitinin borularini yapiyor.....motorda 1 sey yok hala yaptigim gibi duruyor
gidip bakabilirsin
bosver sen ...dbox koy laf kalabaligi bu....
Arkadaşım daha memnun olmadıysan daha ne diyeyimki sana. Paranı aldın işte. 1 hafta turbo sende kaldı. Sonra yok bu 28 olamaz dediniz. Ok dedik 28 değil o turbo GT 0.25 dedik aldık.
PARA ve TURBO MEVZUSUNA ne olur benden mal al paranla lütfen yalvarıyorum:D:D:D Hatta sen gel dükkanı götür parada almıycam senden:D:D:D
Ney acıkladın teknık olarak banada konusuyosun hala ???....madem o pal boslugunu normal goruyosun ne kadar turbodan anladıgın bellı.....sevıyeyı ındırmeye zorluyosun...
got olmak mı senın acıklaman ???...teknık seyler soyle dıyorum GARRETT ın yazısını koy dıyorum o bosluk normal dıye ....bana got olucam ben basar dıyosam basar falan dıyosun....komık...
turbomu uretıyosun ???...o pal acıklıgınının nelere mal olucagını bılmıyosun burda gergın dalga gecıcı mesajlar yazıyosun....
Belliki buraya gelen turbo saglikli degil
sende diyorsunki saglikli
o zaman bence sen o turbonun saglikli olmadigini anlayacak bilgiye sahip degilsin (turbonun saglikli olmadigini bilmene ragmen satmaya calisiyor oldugunu dusunmuyorum) ve buda ortaya cikinca yaygara kopariyorsun
akli basinda herkes bir kisinin bir konuda bilgisi hakkinda yaptigi islere bakarak fikir yurutur
zaten atalarda aynasi istir kisinin lafa bakilmaz demis degilmi?
o yuzden bir bak bakalim sen bugune kadar neler yapmissin ne basarmissinda konusuyorsun
sami ramazanoglu ne basarmis neler yapmisda konusuyor hatta normalde konusmuyorduda senin bu yaygaran uzerine konusmak zorunda kaliyor
Yaptim dedigin GTR a yapilanlari musterin usenmese arabayi lifte alip kendide yapar bunuda biliyorsun degilmi?
Ben senin yaptim diyebilecegin iki arabayi biliyorum oda civic ile laguna.
Lagunayi yolda goren olmadi civicse draglarin gecilen tarafi konu mankeni bir ara vtec fatih nickli uyede yazmisti sonra msgi silindi
Bir tane elle tutulur gozle gorulur VERI yok telefonla cekilmis videolar resimler yani anca lafla uctum kactim ettim gectim...
Halboyleyken gel sen en iyisi benim asagida yazmis olduklarimi direk kopyala yapistir yapip foruma msg olarak gonder bu konuda kapansin
Bu adamin senin yasin kadar araba yapmisligi,sen ve tum arkadaslarina yardim etmisligi var be ayip ayip...
"Olayi tam anlamadigim ve en onemlisi tam SORUSTURMADIGIM icin yanlis anladim ve bunun sonucu olarak gaza gelerek basta Sami abi olmak uzere tum project01 grubuna ayip ettim ve bu yuzden ozur dilerim"
Ne yazdın pekı got olucam yazdın pankart acıcam yazdın bumu sımdı sevıyelı acıklama ???Hala sorularıma cevap vermekten kacıyorsun...madem basar dıyosun neden GARRETT butun turbolarında o bosluklara cok dıkkat edıyor ???..
teknık acıklama bılmıyorsan bılmıyorum de komık komık ben koycam bascak got olcaksınız falan deme ....
ben ozaman tek tek müşterilerimi arıyayım hadi girin foruma benim arbamı minikler yaptı diyin diye hepsine tembihleyim ozaman boş konuşma halil çakır
ben kimseden özür dilemem
sami de sende senin gibi kaç tane var sa umrumda degilsiniz ben turbo gnderdim aradan 1 hafta gecti bunu almıcaz derseniz o zaman önce siz oturun bir düşünün
yada beni aradıgınızda adam gibi izah etseydiniz bu çin kardeşim 5 metreen gören bunu tanır tarzında knuşulmasaydı çok bilen ustalarınız tarafından
vede ben yürgirin ustasına da götürdüm denmeeydi zaten bunlar yazılıp çizilmezdi
bana sen akıl verme benim kimseye özür borcum falan yok
laguna ile civice gelince
lagunayı 3 sefer motorunu yaptırdım 3 seferde zevkle bindim ve kırdım param cok seviyorum kırıp bozmayı
civic B20 iken neler yaptıgı ortada
draglarda gecilmişim gecmişim umrumda degil ben keyif için giriyorum draglara birini gecmek için degil
1 kere gittim 1 isini gecmek için ondada gecildim *** oldum geldim Allahın bildigini kuldan neden saklıyım ki :)
sonra K20 yaptım türkiyede ilk benden 1 yıl sonra cıktı ikincisi
onunla da her gece denemelere cıktım benim işim öle dbox la falan degil gece cıkarım gazlamaya ben geciomuyum gecliomuyum ona bakarım
sen bence bırak yalamalıgı yeter Türkiyede yalamadıgın adam kalmadı
ne yalama adamsın
bak güsel kardeşim sen mantıklı bir insansın yazdıgın yazı biçiminden belli oluyor
peki ben turboyu gönderdigim zaman bana telefonda adam gibi bunun izah edilmesimi lazım yoksa bu çin kim görse onu anlar mı demesi lazım
bana denseki bunda üretim hatası olabilir yanlış bişiler olabilir yani burasında şöle bir acaiplik var biz bunu gönderelim bir daha bak sende bilen birine baktır yada aldıgın yere bir danış
seve seve karşılarım
ama bana yaklaşım bu degildi
şu an konuştuklarımız benim actıgım ilk konu ile uzaktan yakıdan alakasız