User Tag List

Sayfa 8/12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
216 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: P01 in cevabi MINIKSLERE

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sami_z01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MINIKS: bizden 2 kez turbo seti alidi type r in

1. seti pazarlik edip malzemeler gittikten 10 gun kadar sonra bozdular pazarligi..arada OZGUN oldugu

icin kabul ettik..kaparoyu bile gonderdik..
    2.seti takistle aldiniz
    TABIIIII bu arada sizler de malzemenin iyisini kimden alcagizi biliyorsunz
    son olarak bizim senle hic isimiz olmaz.
    saygilar
    sımdı bu yazına da Yuregır bır cevap yazsın. Ya da sen yazını bır duzeltıver. ben hıcbırzaman konusmadıgım bırseyı yapmam konustugumun arkasındayımdır. kımseyıde zor durumda bırakmamısımdır. Bu yazında Yuregır sana benı sıkayet etmıs havası var ben dun Yuregırı aradım konustum. bu yazı ıle ılgılı ya Yuregır acıklama yapıcak ya da sen. hangınız yalan konusuyor bunu bı goreyım. yoksa aldıgım ıkıncı kıtı sokup yollıcam.

aldıgım ıkıncı kıtten de kulladıgım tek sey full race manıfold bunu da belırteyım dıgerlerıe elımı surmedım. sıfırdan yaptırttım ıskendere. ama yuregır bana kıtı bozma komple al dedıgı ıcın komple aldım. odemeyıde bastan konustugum gıbı odedım.

bu konu hakkında acıklama mutlaka yapılsın. he yapmazsanız da umrumda degıl. benı herkes tanıyor zaten sızın lafınız ıle kımsenın gorusu degısmez.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

v-tec
    Misafir
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaç sefer yazdım bak senin için bir daha yazayım

turbo yu takmadan sorunlu oldugunu nerden anladınız nerden çn malı damgasını vurdunuz nerden bir boka yaramıyacagını anladınız gec dolacagını da anlamışsınız maşallah

ne yazdım daha evvelde alırsın turboyu takarsın 1000 km yaparsın bu 1000 km içinde turbonun başına bişi gelir ben geri alırım malımı

ama daha takılmadan bu dolmaz bu çin bu dandik bu bozuk bu gec gelir gibi yorumları yaparsanız

ozaman bende ustalar yıpranmasın diye sölerim

Adanadaki birlik beraberlige gelince

ben aciz degilim kendimi savunmak için arkadaşlarım dostlarım ile birlik olmama gerek yok hepinize cevab veririm savunurum kendimi

yoksa İstanbulda birligin kralı var .......... buda son yazımdır daha da bu konuya yazmıcam

zaten konuyu acan kişi boşu boşuna tribe girdigini anlamış ki artık yazmıyor onun ismine hitafen edilen bir laf yok

lafı yüregirin ustası olarak PO1 oldugu için PO1 e söledik düşüncelerim de degişmedi hala daha aynı

Arabalarınız Türkiyenin en hızlıları olur inşallah

selam...

konuyu hep sahıslara çekmıssın benım sahıslarla ılgılı ısım yok....bana bır tane daha o kadar pal mesafesı acık turbo gosterebılırmısın?....turboyu takmadan sorunlu anlamaya gerek ne demek goz var nızam var pal boslugunu gormuyormusun?...sankı tamamen orjınal gıbı duruyorda ınsanlar senın malını karalıyor gıbı yazıyorsun....

sen sıfır bır araba al kaputun arası acık dursun araba gıtmıyomu dıceksın....tabıkı gıder ama musterıye gore ayıplı maldır bu.....yuzlerce turbo gordum o kadar palı acık mesafelı turbo yok bu musterının gerı vermesı ıcın bı sebebtır ve sen esnafsın bunun lafını bıle etmemelısın....

dıkkat et ben cın malıdır falan yazdımmı???....mal bu uretım hatası var muhtemelen ama esnaf bunu kabullenmeyı bılmelıdır...dıger turbolarla karsılastır bakalım o kadar pal ıle turbo arası acıkmı???...garete sor bakalım ne dıyecekler dedım ıyı bır kaynaktan yazı gosterırsen ınanacagımızı belırttık sahıslarla ılgılı yorum ıstemedık....

turbo doldurmazda demedık ama dıger aynı turbolarla yanyana koydugunda urun farklı duruyor buda musterının haklı oldugunu gosterır.....

tekrar belırteyım sahıslar benı ılgılendırmez ılgılendıren musterı magdurıyetıdır...agresıf olmaya gerek yok....

ıyı gunler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel kardeşim ne güsel yazmışsın benimle ticaret yapanlar zaten bilirler nasıl malı sattım ise geri aldıgımıda ben ikinci el mala garanti veren bir esnafım varsa bendeki *** başkasından ozaman benden daha fazla mal satsınlar

bana telefonda senin izah ettigin gibi izah edilmedi .......
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam malını geri almış para iadesinide yapmış sanırsam 2. 3. şahıslara buraya msj. atmak düşmez.
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Dr.Ecu Chiptuning ERDEMM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı qency Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu nasıl esnaflıktır anlam veremedim gitti.eğer sen müşterinle arandaki en ufacık bir sorunu kendi aranda çözemeyip forumlara kadar fotolarla taşıyıp yorum bekliosan yapılan iyi kötü tüm yorumlara saygı duymak zorundasın

sonuçta müşteridir.senden bir mal almış beğenir yada beğenmez sen gereğini yapmak zorundasın ticaret ahlakı bunu gerektirir.kalkıpta forumlarda müşteriyle arandaki özeli neden ifşa ediyosun, burada ticari itibar açısından ne kadar kan kaybettiğinin farkında bile değilsin ki hala uzatıyosun.
    sami abi meselesine gelince adanada ne kadar çok sevildiğini tahmin bile edemezsin.o burada bir usta değil, herkesin yardımına koşan ama ufak hesaplar peşinde koşmayan (bu konu gibi)bir gönül adamıdır....her şeyden önce aradaki yaş farkına rağmen kurduğun cümleler senn geçmişten gelen kuyruk acını o kadar çok belli ediyorki adana lafını duyunca bile saldırmak için bir bahane çıkıyor sanki....

nese bu konu daha çok uzar keşke akıllı davranıp hiç açmasaydın...
    Yazmak istemiyordum ama artık dayanamadım.

Sen önceki konuyu oku ve ondan sonra esnaflığımıza laf uzat. Esnaflığımı yargılamak ne sana nede bir başkasına düşer kelimelerini dikkatli seç ve kullan. Önceki konudada denilidiği gibi bizim turbomuzun 28 olmadığını söylemişlerdi. Bizde turbonun 28 olduğunu ispatladık mutluyuz.

Turboyu alma olayına gelince, defalarca söylediğimiz gibi al tak arkadaşım kullan eğer problemli çıkarsa geri alırız dedik(senin esnaflık anlayışında bu yok herhalde). Kaldıki turboya bir boka yaramaz denildi. Esnaflık sana göre esnafın malına *** atmak sence bunu gerektirir herhalde.

Mesela adamlar 3000 $ veriyorlar turbolarına rodaj yapmadan kırılıyo. Adamlar napıyolar aldıkları firmadan ücretinimi talep ediyorlar. Yada dışardan turbo aldın, kırıldı. Usa daki adama ne diyosun turbom kırıldı paramı yolla diyosun.

Sami beyin nekadar sevildiği belli bir gerçek. Onun şahsına laf söylenmediği 50 defa yazıldı. Ancak ufak hesaplar peşinde olmadığımızı herkesin bildiği yanlız sadece senin bilmediğini gördüm.

Kuyruk acısı olayına gelince yukarıdada yazdığım gibi turbomuz 28 60 . Adanadan bize söylenen bu turbonun 28 olmasının imkasız olduğuydu.

Son bir olaya gelince inanmıyan, turboya ve esnalığımıza laf uzatan arkadaşlar buyrun bi olay deniyelim. Ben o turboyu arabama takıcam. Videolarını çekicem ne basıyo diye hatta ve hatta dyno öncesi sonrası koyucam. İsterseniz drfitbox lada deniyelim. Eğer dediğiniz gibi ise yani turbo basınç basmaz bi boka yaramaz ise ben bu forma fotoğraflar bölümüne *** oldum diye pankart açarak, kızararak resmimi koyucam. Eğer turbo basınç basarsa turboya dil uzatan esnaflığıma laf eden tüm arkadaşlar benim yaptığımın aynısını yapıcaklarsa ben varım.

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok büyük konuşuyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok büyük konuşuyorsun
    Arkadaşım işin sonunda *** olmak var, Ama kabul ediyosan ve o turbo basınç basarsa resim koyucaklardan biriside sensin unutma

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw yapaılecegın seylerden bahset.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw yapaılecegın seylerden bahset.
    Ya neyi yapamıyorum onu anlamadım turbo dükkanımda, Usta 5 km ötede nevar bunda yapamıycak. Direk gidip taktırıcam nevar bunda yapılamıycak.

v-tec
    Misafir
    Alıntı ERDEMM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son bir olaya gelince inanmıyan, turboya ve esnalığımıza laf uzatan arkadaşlar buyrun bi olay deniyelim. Ben o turboyu arabama takıcam. Videolarını çekicem ne basıyo diye hatta ve hatta dyno öncesi sonrası koyucam. İsterseniz drfitbox lada deniyelim. Eğer dediğiniz gibi ise yani turbo basınç basmaz bi boka yaramaz ise ben bu forma fotoğraflar bölümüne *** oldum diye pankart açarak, kızararak resmimi koyucam. Eğer turbo basınç basarsa turboya dil uzatan esnaflığıma laf eden tüm arkadaşlar benim yaptığımın aynısını yapıcaklarsa ben varım.
    selam...

turboda hata oldugunu dusunenlerden bırıyım...uzerıme alınmakta serbestım o zaman...ama bu nası esnaflık anlamadım got oldum falan...sız daha yapıcı olmalısınız daha ıkna edıcı acıklamalar yapmalısınız...neyse bunları gecelım...

turbo basmaz demıyorum ama neye dayanarak basıcagını ve sorunsuz olabılcegını ıdda edıyosun 500 tane turbodan ayrı duruyor bunun palı ???... belkı basar ama ya basmazsa bır esnafa got olucam dıye pankart acmak yakısıyormu sımdı????...musterı herzaman haklıdır... garetle konustunmu boyle basıcagını sorunsuz oldugunu ıdda edıyosun koy garetın yazısını o zaman herkes gıbı susayım bende ?????....

terbıyesızlık cok sey kaybettırır ama terbıyelı bır cevap cok sey katar ınsana.....

mınıks .. onların acıklamasını bılmıyorum tabı onlarda bu 28 deyl dıye pat kut acıklama yaptılarsa kendı yanlıslarıdır bılemıyorum konu bastan buralara gelmeden guzelce halledılse daha saygılı bır bıcımde cozulebılırdı ıplerı koparsmıssınız......

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı v-tec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam...

turboda hata oldugunu dusunenlerden bırıyım...uzerıme alınmakta serbestım o zaman...ama bu nası esnaflık anlamadım got oldum falan...sız daha yapıcı olmalısınız daha ıkna edıcı acıklamalar yapmalısınız...neyse bunları gecelım...

turbo basmaz demıyorum ama neye dayanarak basıcagını ve sorunsuz olabılcegını ıdda edıyosun 500 tane turbodan ayrı duruyor bunun palı ???... belkı basar ama ya basmazsa bır esnafa got olucam dıye pankart acmak yakısıyormu sımdı????...musterı herzaman haklıdır... garetle konustunmu boyle basıcagını sorunsuz oldugunu ıdda edıyosun koy garetın yazısını o zaman herkes gıbı susayım bende ?????....

terbıyesızlık cok sey kaybettırır ama terbıyelı bır cevap cok sey katar ınsana.....

mınıks .. onların acıklamasını bılmıyorum tabı onlarda bu 28 deyl dıye pat kut acıklama yaptılarsa kendı yanlıslarıdır bılemıyorum konu bastan buralara gelmeden guzelce halledılse daha saygılı bır bıcımde cozulebılırdı ıplerı koparsmıssınız......
    Bak simdi arkadasim insanlar zaten esnaf olarak kacdefa soylediler.Sen tak benim malimi olurda ki basinca bassmassa 1000km dene bi sorunla karsilasirsan gene malimi geri alirim diye.Olay bu.Insanlarin canina tak etti ki artik argo birkac kelime,cumlenin icinde bulunabiliyor.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı v-tec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam...

Arkadaşım esnaflığımıza laf edenlerden biriside sensin. Ben pankart açarım diyorum hala lafımın arkasındayım. Kaldıki esnaflığımı beğenemeyen sensin şuan bana pankart açtırmayı yakıştıramayan sensin bir çelişki yokmu. Biz müşteri haklı olduğundan değil konu uzamasın diye yolladık zaten parayı.

Terbiyeden bahsediyorsun ama esnaflığa kadar laf uzattın. Tanıyanlar az çok bilirler benim ve miniklerin nasıl adam olduğumu yapıcımıyım, kırıcımı

v-tec
    Misafir
    Alıntı ERDEMM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım esnaflığımıza laf edenlerden biriside sensin. Ben pankart açarım diyorum hala lafımın arkasındayım. Kaldıki esnaflığımı beğenemeyen sensin şuan bana pankart açtırmayı yakıştıramayan sensin bir çelişki yokmu. Biz müşteri haklı olduğundan değil konu uzamasın diye yolladık zaten parayı.

Terbiyeden bahsediyorsun ama esnaflığa kadar laf uzattın. Tanıyanlar az çok bilirler benim ve miniklerin nasıl adam olduğumu yapıcımıyım, kırıcımı

turbonun sorunlu olup olmadıgının acıklamasını gostermıyosun garıp tarzda yazılar yazıyorsun....benım olayım sahsı deyldır senıde tanımam...hatta bır oncekı konuya cevap yazma geregı bıle duymadım ınsanlar kendı arasında halleder dıye normalde yazı bıle yazmam okumayı tercıh ederım...ama turbodan anlayan bırıyım bu ısın ıcınden bırıyım o yuzden konusma hakkı hıssettım kendımde...

bana esnaflıgından degıl turbonun nasıl sorunsuz basabılcegınden bahset ????.. garetın o turboda sorun yoktur dedıgınden bahset????... got oldum pankartları bana bısey katmaz bısey kaybettırmez ...

v-tec
    Misafir
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak simdi arkadasim insanlar zaten esnaf olarak kacdefa soylediler.Sen tak benim malimi olurda ki basinca bassmassa 1000km dene bi sorunla karsilasirsan gene malimi geri alirim diye.Olay bu.Insanlarin canina tak etti ki artik argo birkac kelime,cumlenin icinde bulunabiliyor.
    turbonun ana damarı paldır...bılıyosundur muhtemelen...ben sana otomobıl satıcam ama motoru ıle sanzumanı arasında atıyorum bosluk var ama sen kullan bunda bı sorun olursa gerı alıcam dıyorum emınım kullanırsın dımı ????.... sahıslar benı ılgılendırmez dıyorum...

metin01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gereksiz msj atip aksam aksam is cikarmayin . Sami abi acmis bu konuyu icinden bana msj sildirmeyin .
    sen neyin msj siliyorsun blader madur olan senmisin ben miyim bide artis artis msj yazıyorsun

metin01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya konu içinde çok defa söylenmiş edilmiş ... arasında sorun olanlar konuşsn edilsin diye .. diğerlerinin kızıştırmasının anlamı yok ... bunu niye anlamamak istiyoruz hala dışardan müdahaleler geliyor ?

ama bu konuda özellikle bakıyorum adanalı arkadaşlar ist li arkadaşlardan daha çok atlamış .. yok adana böle yok adanadalı birlik beraberlik ist te yok ... emin olun istli arkadaş da sizin kadar yüklenirse konudaki post sayısı 5 katına çıkar .. görkem de söylemiş miniksleri gerçekte tanısanız bence çok farklı olur ...

boş laflar bunlar akdaşlar ... konuyu gereksiz yere çekmeyelim bırakın konuda muhattabı olanlar konuşsn ...
    niye önceki konuda böyle müdahale etmiyordunuz bana onu söyleyin kıvırmakta üstünüze yok bakıyorumda

sami_z01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olcum gerktiren 1 durum olursa ki bu zamana kadar hic olmadi,niye olsun ki ne istedigini

bilirsen,once incelerim sonra soker digital kumpas ile olcumunu yaparim..senin turbo gorsel

bolumu gecemediki...zaten sokulse turbo sokulmus diye *** atardin....
    pal ile housing arasindaki bosluk cok oldugundan boost basmaz demiyorum
    sadece gec basar....turbodan anliyan herkes bilir zaten....

arabanin sekman boslugunu asiri verirsen,nasil
    ne olacagi marsa basmadan belli ise,bu boslukdan da
    bu turbonun gec dolacagi asikar
    cok bilgelik veya turbo profosoru olmak gerekmez

arkadaslar zaten konunun ilk sayfanin ilk bolumune bakarsaniz
    GARRETTE yaziyor...halbuki turbonun ismi GARRETT olmali..

1-daha turbonu ismini bile dogru yazamiyan 1 adam,ne sattigini nereden bilecek

2-belkide turbonun ismini dogru yazdi kim bilir ..
    --
    senin ticaretin beni ilgilendirmiyor....sen konuya bizi dahil ettin...P01 domain ve hostingini benim

odedigim ve adima kayitli ...bu noktada sahsima laf solemis oluyorsun
    banada cevap hakki dogurur

p01 icindeki herkes bende dahil bunu zevk icin yapiyoruz,,kimsenin bu isden maddi cikari yok
    bir seye *** atmadan once konuyu dusun ogren oncelikle...lafin nereye gidebilecegine bak
    sen azindan cikani once dusunsen is bu noktaya gelmezdi...

gec yazmamin sebebi ,yazdigimi anlaman icin,,,,,
    bizim guruba okadar laf ettinde ,,senin dukyanindan bizzat senin yaptigin
    hangi araba var buna cevap ver.....
    ben sana ne araba yaptin diyorum,sen ben iyi ticaret yaparim yaziyorsun
    anlamiyormusun

bu arada arabalarimiz yeterince hizli merak etme...
    bunlarin verileri zaten mevcut,,,laf ile degil ispatli,,ve herkesin kabul ettigi olcum yontemleri ile
    bizim hic vidyoda laf kalabalagi olmaz teknik verilklere dayanir....
    saygilar
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bişi sölücem sami sen çocukmusun ?
    garrette yazmışız yok nerden bilcekmişiz ne sattıgımızı falan

Benim yaptıgım araclara gelince birebir motorunu yaptıgım arac ta mevcut sorunsuz biniyor adam

en son GTR yaptım mesela en hızlı arabanız ile denemek isterim .....
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen neyin msj siliyorsun blader madur olan senmisin ben miyim bide artis artis msj yazıyorsun
    mağdur lugun nerden metin ?
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)