sımdı bu yazına da Yuregır bır cevap yazsın. Ya da sen yazını bır duzeltıver. ben hıcbırzaman konusmadıgım bırseyı yapmam konustugumun arkasındayımdır. kımseyıde zor durumda bırakmamısımdır. Bu yazında Yuregır sana benı sıkayet etmıs havası var ben dun Yuregırı aradım konustum. bu yazı ıle ılgılı ya Yuregır acıklama yapıcak ya da sen. hangınız yalan konusuyor bunu bı goreyım. yoksa aldıgım ıkıncı kıtı sokup yollıcam.
aldıgım ıkıncı kıtten de kulladıgım tek sey full race manıfold bunu da belırteyım dıgerlerıe elımı surmedım. sıfırdan yaptırttım ıskendere. ama yuregır bana kıtı bozma komple al dedıgı ıcın komple aldım. odemeyıde bastan konustugum gıbı odedım.
bu konu hakkında acıklama mutlaka yapılsın. he yapmazsanız da umrumda degıl. benı herkes tanıyor zaten sızın lafınız ıle kımsenın gorusu degısmez.