muştu bende geçen yaz kavga ettim reklam fuarında bu adamlar alışkın galiba dayak yemeye ben yanlız standın tahtasını kırdım kafasında muraT diye lavuğun..![]()
muştu bende geçen yaz kavga ettim reklam fuarında bu adamlar alışkın galiba dayak yemeye ben yanlız standın tahtasını kırdım kafasında muraT diye lavuğun..![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
cumartesi belki uğramayı düşünüyorum zaten çok umudum yok ama en azından mehmetin megane i gormuş olurum bu sene bilette yok biryerden bulucaz artık
pazar zaten kısmet olursa korfeze gitmek istiyorum.
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
dha yenı eve gelebıldım ılk ızlenımlerımı yazıyım mehmet abnn aracı zordaa olsa fuara gırıs yaptı ve cok hos gozukuyor ,onurtorosun aracıda fuarda tamponlarının gelmesını beklıyor onn dısında bol fıber tunınglı bır fuar beklıyor gıdecek olanları gıt gıde kotulestgı dogru ztn daracık bır alanda, bu sene katılım da az ama yınede gezılecek gorulecek araclar var =) birde guzellık yarısmasında farklı sekılde hazırlanmıs araclar var ....
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Şu an sabah 03:41. İzmir'den gelen 4. aracımızda standa yerleştirildi ve eve nihayet varabildim. Fuara araçların girişi, standların kuruluşu hepsi bu akşam yapılıyor. Yarın (Perşembe), Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri fuar ziyaretçilere açık olacak. Perşembe günü fuar saat 11:00 sularında başlayacak.
Şu an için 4 aracımız fuarın basın sponsoru olan Tuning Türkiye ve Autohifi dergilerinin standında yer alıyor. Umarım araçları beğenirsiniz![]()
Loading World's Best Magazine...
GRS fuardaymis..Sirf bu araci gormeye bile gidilebilir..
![]()
yarın aksam ustu gıdıp bakıcagım detaylı resımlerıı koyarım buraya
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Gidip dolanayım birazdan,fazla gürültü patırtı olmaz bugün sakin olur.![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
fuar her geçen sene kötüye gidiyor 15dk. durmadan geri çıktım hiç güzel değil malesef fazla bişe beklemeyin yanii
Sabah 10,30 gibi fuardaydım sabah olmasına karşı bazı arkadaşlar hızlarını alamamış bangır bangır müzik sistemi çaldırıyorlardı...Sabahın köründe geçtim onu Fuar alanı zaten rezalet denilecek şekilde her sene daha da kötüleşiyor. Hep aynı araçlar aynı araçlar nereye kadar Saglam diyebilecegim bir kaç araç vardı 15 20 dk anca gezdim sonrasında zaten pek fazla durmanın geregi olmadıgını düşündüm Güzellik yarışması almış başını gidiyor bir tek magirus eksikti fuarda oda olsa tam olurmuşFuar alanını tuning forumları kaplamış zaten ne bir faydalı firma nede bilgi alabilecegimiz bir yer...Umarım ilerki zamanlarda daha da kötü durumlara düşmez Herkeze saygılar...
![]()
bu kadar mı kötü ya :S mankenler olcağı için gelen çok olur ama yine![]()
fuarda en goze carpan araba hangısıydı tabı gıdenler ıcın
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)