geçmiş olsun , acba olay mahali neresi acaba , yani bu salgın kozyatağı civarına gelmişmidirki , çünkü benim köpeğimde acayip seviyoda çimen yemesini![]()
geçmiş olsun , acba olay mahali neresi acaba , yani bu salgın kozyatağı civarına gelmişmidirki , çünkü benim köpeğimde acayip seviyoda çimen yemesini![]()
geçmiş olsun
Bizim bahçedeki gül yapraklarını fln bazen yiyor ama hiç çim yediğin görmedim, yapraklar zarar vermez dimi :S
cok gecmis olsun kanka.benim kızda bizim bahcedeki cimlerden hep yiyor.ama kendi bahcemiz.nerden geliyormuski acep mikrop???
Fuck The System !!!
dikkat etmek lazım ya hayvan anlamıyo ki gördügünü agzına alıyo bizimki iki tane plastik leğen yedikagıt gazete ne bulsa yiyor kafeste kapalı oldgu halde
![]()
aynı ya benim kızda ne bulursa bulsun anında goturme cabasında...nefret ediyorum herseyi yiyor
Fuck The System !!!
geçen hafta perşembe günü setterim karnında 8 yavruyla öldü.serum bağlandı iğne oldu tahlil yapıldı hastalık çözülemedi.sadece kafasını oynatabiliyodu vucudu haraket etmiyodu.bilisrin selçuk köpeği![]()
Geçmiş olsun. Evcil hayvanlardan anlamam ama kedilerin köpeklerin karınları felan ağrıyınca çimen yada ona iyi gelicek (emin değilim) bitkileri yediklerini duymuştum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)