onurda sefaköy team yazıyosa ne olmuş onu anlayamadım?
1.ve 3. haketmemiş ama 307 güzel ;)
ben anlamıyosam görsellikten kimse anlamıyo madem, o tavan kaplamasını m6 nın tr de satışa sunuldüğü gün ilk yapan adam benim ;) ayriyetten iki foto var ortada arkasını görecek kdr müneccim misin?? önden gözükeni yorumladım ;) dediğimin aksinde olanları sen sole öğrenelim ;)
arkadaşım ben göremedim ama kardeşim söledi neden parçaldın aracını o kadar uğraştın... Herkez biliyor şike olduğunu 2 sene önce otomatik 200 sx kazandı neden_? fuarı organize eden derginin sponsorun arabası idi.Her sene şike war? seneyede olucak... Hem yalandan bi fuarın yarışmasınadan ne olur_? bakalım seneye fuar olucak mı_?
onur tamponları çok mu kırdın olm?
ne bu sinir öfke ak?
hakıkaten 1 cı araba hakketmemıs bencede.
herkesin aracı kendine göre birinci. Bu tür yarışmalar üzerinde çok fazla durulmasını tasvip etmiyorum. eğer ki sen zevk alarak biniyorsan bu tür yarışmalar sovlar vs vs işin boş kısımları. Bana göre Onurun aracı EF civic, son yıllarda beni en heyecanlandıran, 0 km araçları ikinci plana ittiren bir proje oldu. İki de bir ona bakıp bakıp ağzımın suyunu akıttım. Maşallah, Allah kaza bela vermesin, benim gönlümde bu araç bir numaraydı. Sağını solunu kırmaya veya öfkeyle oradan gazlayarak aracı harcamaya asla değmez. O kadar uğraşılmış ki, yeme yanında yat. Birinci seçilen aracın sahibini tanıyorum, 308'li arkadaşla da fuarda tanışmıştım. EK Civic için de burada topic açılmış, bu aracı bilen var mı diye sorulmuştu. O da şık bir araç. Ama EF Civic, Honda fanatiklerinin araçlarının geçmişlerini sorgulaması adına son derece başarılı bir örnek. Sefaköy, Bakırköy vs vs bu tür semt karşılaştırmaları ise bana göre son derece gereksiz. Emeğin yeri ve zamanı olmaz.
valla dun gıttık hepımız ordaydık.. rezalet bı olaydı.. ef kasa nasıl derece yapmamıssa hayret verıcı bı olay o bolumde bence goxe carpan tek aractı benı9m yorumum. bosever aracı bılen bılıyor.. gereksız.. 1 hall lık fuardan ne beklıosunkı...
keske bende benım sarıyı soksaydım modıfıye anlayısları bukadar basıtse :D
R19'un kaputu altında farklı bir ünite mi vardı? :) Valla ne yalan söyliyim EF'den sonra bir tek onu inceledim. Acaba kılık mı değiştirecek diye...Yoksa o 100 lira ile depoyu doldurmak daha mantıklıydı. :)
Oy pusulaları ellerde geziyordu. Bir bilet ile 5 pusula alan vardı.
nee çöpmü:D gariban çöp diosun ben sana adam 2 kere 1 ıncı bır kere 2 ıncı oldu dıorum.her yıl gıttınde kesın 1 ıncı oluyo orda gozluklu bı amca var fuarda fuarın mudurmudur nedır he işte .bi soz vardı bilmem kızım sen anla die neyse ıste ahaha .sen anla gariban sen anla o misal yani:p
toureg in plakası NZM mi bilen varmı?
Diğer resimler elinde olan varmı ?