beğeniyorum tabi..
reptile tim falan gecelimde;
yapilmayani yapmak onemli tamamda, ortada egzoz olmamis biseymi, genel cizgisinden bagimsiz tamponlar iyimi oluyor merak ettim :)
derecesi onemli degil benim icin, beyaz civic kacinci oda onemli degil. ama modifiye sadece govdeyle oluyorsa evet derece almaniz normal. birinci olani kim elestiricek merak ediyorum :)
bı havalardasın dıkkatınıı cekerım dedıgım gıbı daha gencsın
+ kım yok sefekoyden bırınının ustunde sıızn sıtenın t-sortunu gıyıp sıızn reklamınızı yapıyor ve szın standınızda takılıyor bunuda ınkar etsene
modifiye kavramı herkes içi farklı şeyler ifade eder. Kimisi ağzına kadar doldurur sizde bu gruptasınız anladığım kadarıyla. Kimisi sadece dış görünüşe önem verir. Bu grubada biz dahil oluyoruz. Dediğim gibi olmayanı yapabilmek için birşeyler uğraştık. Aracımız sanayiden geldi fuar alanına zor yetişti. Aynı şekilde Onur kardeşimizinde. Oa lafımız yok ben hondacıyım zaten gerçekten çok çok beğendiğim bir araç.
Bizim aracımızın dereceside önemli değil. Güzellik yarışmasında sonuçta daha çok dış görünüşe önem verildiği için ya da şöyle diyim gelenler o yönde oy kullandığı için dış görünüşe verdik. Motorda chip ve filtre fiti kiti olmasına rağmen 19 jant kullandık :) Yani motora önem vermeyip dış görünüşe önem verdik hepsi bu.
Çizgilere gelecek olursak önden arkaya doğru bir şişiklik yaptık. Ön tampon sade olduğu için şişirmedik. Tabikide siz beğenmeyebilirsiniz bunuda tekrar söylüyorum ama bu araba ne var ne emek ne çalışma denmesi gerçekten çok yanlış ben sadece o lafa karşılık yukarıdaki yazımı yazdım...
ben havalarda falan değilim. Ben neysem o yum. Eskidende böyleydim şimdide böyleyim. Bazı olaylardan dolayı ben suçsuzken sen banada karşı olduysan benim sana selam vermemem gayet normal.Erdemi kasdediyorsan onunla ilgili bi fikrim yok. Gelene git diyemiceğimiz için yapılcak birşeyde yok.
izmirde fuar olursa tepecikte bi at arabasına borbet jant takmışlar araç tek beygir atında yelerini kesmişler yel iptali yapılmış baya emek var bizde onu sokalım derece alır herhalde :D
ben kımseyee deyılım aslanımm erdemden bahsetmıyrumm o zaten sefakoyluu ona bır lafım yok bır cahıllık yaptıı onu kendı halıne bıraktım sekoda sefakoyluu onda t-sort verdınız zaten sneın selamınıı alıp ne yapıyım sneın buyuge saygın yoksa en azından kardesın merıc gıbı olamıyorun yanıı onun degerı daha cok benım gozumde umarım ne demek ıstedıgımı anlamısındır neyse yaa devam et sen snıenle polımıge gırmem ben sızı kım yonlendırıyorsa o gelsınn
abi beğenilmicek arabamı ya üç kere tekrar tekrar dolaştım fuarı bu EF nin etrafında da rahat 10 kere dolaşmışımdır :) içine oturmak istedim ama kapısı kilitliydi :( insanın baktıkça bakası gelio her tarfını elledim arabanın :D lastiklerin çamurluğa giren kısmını bile yağlamışsın :) çok güzeldi gaerçekten hele de o yandaki civicin xenonları senin beyaz boyaya yansıyınca off nası görünüodu off :)
Onur kardeşim bu olayların hep boyle sonuclandığını hepımız bılıyoruz zaten bence sokmuycaktın arabanı keyfıne bakıcaktın benım gıbı bır standta sergıleyecektın hıc bulaşmıyacaktın o taraflara sadece gelen yorumları dınnlıyecektın veya okuyacaktın..
Ayrıca ben fuarda senın yanına geldım selam verdım hayırlı olsun gule gule bın dedım aynı nezaketlığı sendende beklerdım acıkcası ama gelemdın kı bı kaç resımde sızın ekıbın bızım arabnın basında oluduğunu gordum sans eserı, ama kımse gelıp bı selam bıle verıp hayırlı olsıun demedı bunuda belırtmek ıstedım..
Benı dınlersen kımseyı takma sonucta emek var arabanda arabayı mıllet ıcın değil kendın ıcın yaptığına ınanıyorum bu yuzdende sen zevkını cıkar..;)
Tabikide yapabilirim. Şike var demek istemiyorum çünkü yakışı olmayan şeyler bunlar. Buradaki olay herkesin gözü farklı. Gelenler onu beğenip ona oy vermiş olabilirler. Sonuçta beğenme göreceli bir kavram olduğu için ondan fazla yorum yapmak yetersiz diye düşünüyorum. Açıkcası 1. olan civici çok beğeniyorum ama 1. olabilcek bir araç değildi bencede. Çünkü bir özelliği olmalıydı emsallaerine nazaran.
bı merıc kadar olamıyorsun ıste neyse yaa devam et sen bır gun bır yerde karsılarız ve yuz yuze konusuruz ....
ben sneın abın falan deyılım bunuda kafandan cıkar bır kere abın olsam selamınıı esergemezsın her zmana kucuk slm verırı buyuk slm alır bu boyledır ben kımseyı hıc brı zaman yarı yolda bırakmadımm bırakmamda bunu kafandan cıkar kendınızce bır yarısa gırdınız hıc bulasmadımm ama olaylar bana yansıyor buda benım canımı sıkıyor ben cocuklara ne kadar desemde bosverın dıyeee bıonlar bır sız gırdınız sonucta ne oldu bır bırınızı yedınız sadece uzaktan seyrettımm sonuc ne oldu saro geldıı durumu ızhaa ettıı bende acıklamamıı yaptım ve konusuyoruz ama bunus endende beklerdım ama bekledıgım kadar deyımısın kusura bakma
melii abi en iisi yuzyuze konusurz bunuda hiç forumlarda birbrmizi daha fazla kırmaya gerk yok...