User Tag List

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
158 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: 2009 tuning show yarışmasında yapılan şike ve hile bu kadar olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mantıklı düşünerek cvp werin ordaki 1. liği hakediyor mu aracınız ??

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o civicte bunlar var
    onurun Ef sinde senin bu yazdıklarında fazlası var .
    isterse 1milyon K xenon olsun Kelvin büyüyünce bişey olunmuyo karsıdakini kor etmek dısında
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı df274 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taksiciyle baya samimisin galiba kardeşim.hergün bindiriyomu seni.arabaya yani.nerenin taksisi bu fransadaki mi hani varya taxi 5 mi çekildi yoksa beyaz olarak..hahahaha.aracın sahibi benim.kelimelerini ve yazdıklarını ilk başta sonunu düşünerek yaz çünkü sonu hiç hoş olmaya bilir.anladın kardeşim.pc nin başında atıp tutmakla olmuyo bu işler.yakından görmek lazım.inşallah anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.insan olan anlar zaten.hadi bakıyım.taksicine selamlar benden.anladın dimi....
    çok ağır konuşuyorsun. yazdıklarını önce oku sonra onayla istersen. senin açından söylüyorum ben

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya çık caddede bekle 1 saat en az bu şekil kaç araba görürsün... Ama Onur abinin EF civic ine bak bi sitersen, Body-kits bölümünden o kadar emeğe o kadar uğraşa değermi diye.. İlk 3 e bile girememesi hatta 1. liği alamaması bile garip ama neyse...
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar savrulmaya gerek yok.Araçta emek olabilir ama aynı şekil dışarda fazlasıyla görmek mümkün.kimsenin arabaya atıp tuttuğu veya berbat olmuş gibi bi düşüncesi yok 1.liği haketmiyor deniyor sadece.Bende katılıyorum.Onurla pek muhabbetim yoktur,nitekim güzellikte sağını solunu incelediğim tek araba

CaNeR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba senin diye beğenmek zorundamıyız ? Her yer senin kasadan ayni consept modifiye yapiLmiş civicLer var. Kimse emek yok demiyor ama hak etmiyorsun bunuda acıkca söLüyoruz. Yarişmaya katıLıyorsan bu tür yorumLarlada karşılaşıcağını biLmen gerekir.

Fikirler ÖLMEZ
    M.Kemal ATATÜRK

Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
    Şamil BASAYEV

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taksiciyle baya samimisin galiba kardeşim.hergün bindiriyomu seni.arabaya yani.nerenin taksisi bu fransadaki mi hani varya taxi 5 mi çekildi yoksa beyaz olarak..hahahaha.aracın sahibi benim.kelimelerini ve yazdıklarını ilk başta sonunu düşünerek yaz çünkü sonu hiç hoş olmaya bilir.anladın kardeşim.pc nin başında atıp tutmakla olmuyo bu işler.yakından görmek lazım.inşallah anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.insan olan anlar zaten.hadi bakıyım.taksicine selamlar benden.anladın dimi....

Neden bu kadar tehtidkar konusuyosun acaba? yada amaçın nedir? pc başında atıp tutmaktan bahsediyosun kim atıyo ayrıca araçına kimse kötü demiyo dereceye girecek kadar iyi olmadıgını sölüyo
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=tool;657013]

öncelikle siz forumda yazmaniza dikkat edin;
    boyle buyuk yazinca dikkat cekmiyor. sokakta bisuru alcatilmis civic var disardan fark falan yok bence...
    YAZMAYI SENDEN ÖĞRENCEK DEĞİLİM KARDEŞİM.FUARA GELMEDİĞİN DAHADA BELLİ OLDU.DIŞARDAN FARK OK DEMEK GEL BİDE İÇİNE OTUR SEN.FARKI ANLARSIN O ZAMAN.AYRIYETTEN ŞUNUDA VURGULAYARAK SÖYLİYİM BU NİCK ARKADAŞIMIN BEN YANİ BU YAZILARI YAZAN KİŞİ ARACIN VTEC2 NİN SAHİBİYİM.TEKRARDAN DİKKAT DİYORUM.AŞIRIYA KAÇMAYIN SONU KÖTÜYE GİDİYO ONA GÖRE.SİZİNLE KONUŞMAM BİLE HATA ŞU ANDA AMA İŞTE YAPTIK Bİ HATA.NEYSE....

pesimist206 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=df274;657004]
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kendi aracım dahil bir milyon tane var bu şekilde modlanmış civiclerden.

Yay ( veya coilover ), ön ızgara boyama, far, cam filmi, jant.

Eh böyle fuara böyle sonuç... KARDEŞİM İLK BAŞTA RESİMDEN Mİ KONUŞUYOSUN YOKSA FUARA GELDİNDEMİ KONUŞUYOSUN BÜYÜK Bİ İHTİMALLE FUARA GELMEDİN PC NİN BAŞINDA ATIP TUTUYOSUN .ONUN İÇİN BEN SANA AYRINTILARINI SÖYLİYİM BELKİ BİRAZ YÜZÜN KIZARIR :EIBACH 5 CM YAY KESİK DURUMDA , KONİ AMORTİSÖR , M3 KATLANIR AYNALAR , ANGEL FAR VE 3D STOP ,ARKA SPOLİER , ARKA EVO 9 TAMPON , FARLARDA 25000 K SİSLERDE 8000 K ZENON , TAVAN SİYAH FOLYO KAPLAMA , KOMPLE ARAÇ İÇİ KOLTUK VE KAPILAR DAHİL BORDO DERİ KAPLAMA , ALUTEC KULE GERGİSİ , KYOWA 17 JANT TAKIMI , NEXEN 215 40 17 PERFORMANS LASTİKLER , AUDİO SYSTEM 2 TAKIM MİD TAKIMI VE AUDİO SYSTEM F2 MİD ANFİSİ VE CAM FİLMİ HİÇ BİŞEYDE YOKMUŞ HAKKETTEN DİMİ.YAKINDAN GÖRMEDEN ATIP TUTMAYIN.HERKES HADDİNİ BİLSİN.

evet 17 ınc CAnTLAR cok yakısmıs ARACIN SAHIBI umıt abıyı bnde cok severım sayarım ksıılıgı duzgun saygımn oldugu bı ınsan ama orda o kdr arac varken yakısmadı bu araca ,gcn sene kendı aracımda yarısmacı oldguu halde umıt abınn aracı 1. oldgunda tebrık etmıstım cunku hakedıyrdu yanlıs anlasılma olmasn burda kımse kımsenn emegıne camur atmıyor sadece dha ıyılerı oldugunu savunuyor ve bu dusunce ozgurlugudur herkes ıstedıgı dusunceyi soyleyebılır sncta bu bır sohbet topıcı ve ısteyen ıstedıgını yazar herkes SINIRINI bilir ....... fuar zamanı ben yıne umıt abıyı tebrık ettım aracıyla ılgılı yorumumu saygılar......+++ herkesın yapılan emege verılen zamana saygısı her zmn olur.............. bnmde oyum onur abıye gıttı cunku frklı bırseyler yapmıstı onn arcndan daha fazla emek harcanmıs araclarda vardı belkı ama ıcımden oyle geldi buda şahsi gorustur ... burda bu msjı yazdıgın adamlar emın ol cok bılgılı cok deneyımli ınsanlardır ve herbırıne ayrı ayrı saygı duyarım yaptıgı ıslerden cok sert cıkısmıssın krdsm k.bkma bnm yazdıklarımda sadece sana bıraz bunu anlatmaktı ..... snrm snde umıt abıye saygı duyan bırısın tkrr slmlar =)
    34 EM 123

AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..

hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ümit sen misin_?

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bari panjur yapıp APP plaka yapsaydınız. O da işe fazla yarayacağından değil biraz daha esteik açıdan güzel olur diye. Ayrıca bilgisayar başından atıp tutan yok canlı canlı gördük...
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=pesimist206;657031]

evet 17 ınc CAnTLAR cok yakısmıs ARACIN SAHIBI umıt abıyı bnde cok severım sayarım ksıılıgı duzgun saygımn oldugu bı ınsan ama orda o kdr arac varken yakısmadı bu araca ,gcn sene kendı aracımda yarısmacı oldguu halde umıt abınn aracı 1. oldgunda tebrık etmıstım cunku hakedıyrdu yanlıs anlasılma olmasn burda kımse kımsenn emegıne camur atmıyor sadece dha ıyılerı oldugunu savunuyor ve bu dusunce ozgurlugudur herkes ıstedıgı dusunceyi soyleyebılır sncta bu bır sohbet topıcı ve ısteyen ıstedıgını yazar herkes SINIRINI bilir ....... fuar zamanı ben yıne umıt abıyı tebrık ettım aracıyla ılgılı yorumumu saygılar......+++ herkesın yapılan emege verılen zamana saygısı her zmn olur..............
    ben ümitim zaten

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=df274;657030]
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

YAZMAYI SENDEN ÖĞRENCEK DEĞİLİM KARDEŞİM.FUARA GELMEDİĞİN DAHADA BELLİ OLDU.DIŞARDAN FARK OK DEMEK GEL BİDE İÇİNE OTUR SEN.FARKI ANLARSIN O ZAMAN.AYRIYETTEN ŞUNUDA VURGULAYARAK SÖYLİYİM BU NİCK ARKADAŞIMIN BEN YANİ BU YAZILARI YAZAN KİŞİ ARACIN VTEC2 NİN SAHİBİYİM.TEKRARDAN DİKKAT DİYORUM.AŞIRIYA KAÇMAYIN SONU KÖTÜYE GİDİYO ONA GÖRE.SİZİNLE KONUŞMAM BİLE HATA ŞU ANDA AMA İŞTE YAPTIK Bİ HATA.NEYSE....
    1) buyuk yazmayin
    2) sagi solu tehdit ederek hakkinizi savunamazsiniz
    3) cikan sonuctan eminseniz eger savunulacak bisey yok zaten
    4) begenmek öznel bir tutum, herkesin sizinle ayni fikirde olmasini bosuna beklemeyin...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı astragsı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mantıklı düşünerek cvp werin ordaki 1. Liği hakediyor mu aracınız ??
    yaa ben ne yapıyım halk beni seçtiyse beni seviyosa benim 1.olmamı istiyosa bu kadar bu kıskançlık çekememezlik nedendir anlamıyorum kardeşim yaa.senin aracın ne bi kere git modlu bi araç gelsin.seninle kulvarlarımız farklı kardeşim.tmm anladın .hadi bakıyım...

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=df274;657035]
    Alıntı pesimist206 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben ümitim zaten
    ümit bende sezai.
    başkasının nickinden yazma kanka, neticede o arkadaş bu şekilde yazarsan uyarı alacak yada bi cezaya tabi olacak.

aracının güzel olduğu konusunda herzaman aynı yorumları duymayacaksın, arada çirkin diyenler, bundan heryerde var diyenlerde olacak. bunu rover ından düşün. hep iyi yorumu olmaz. belki benzetmeler hoşuna gitmedi ve bu konuda haklsıın, bununla birlikte tehditkar konuşmak sana yakışmıyor kanka, gerek yok.
    sevgiler

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa ben ne yapıyım halk beni seçtiyse beni seviyosa benim 1.olmamı istiyosa bu kadar bu kıskançlık çekememezlik nedendir anlamıyorum kardeşim yaa.senin aracın ne bi kere git modlu bi araç gelsin.seninle kulvarlarımız farklı kardeşim.tmm anladın .hadi bakıyım...
    kulvarin nedir ?
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benm aracım modlu zaten merak etme benm aracımda olanlar senin aracındakilerden fazladır.

pesimist206 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=df274;657035]
    Alıntı pesimist206 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben ümitim zaten

abı hatırlarsn blkı ben gokselın arkadası gecen sene fuardakı sıyah 206 nın sahıbı bn sen oldugunu bılmıyordum avatar vs gorunce abıcım herkesın senın emegıne saygısı var sncta bu ıse hepımız gonul vermısız ve emek harcamısız altını çizerek soyluyorum okudugum kdryla kımse verılen emege camur atmıyor sadece sahsı goruslerını bıldırerek yazıyorlar abı ...
    34 EM 123

AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..

hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    + benm demek istedigimi tamamen yanlıs anlıyorsun kawga cıkartıyorsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)