Mantıklı düşünerek cvp werin ordaki 1. liği hakediyor mu aracınız ??
Mantıklı düşünerek cvp werin ordaki 1. liği hakediyor mu aracınız ??
o civicte bunlar var
onurun Ef sinde senin bu yazdıklarında fazlası var .
isterse 1milyon K xenon olsun Kelvin büyüyünce bişey olunmuyo karsıdakini kor etmek dısında
1881 - 193∞
Bu kadar savrulmaya gerek yok.Araçta emek olabilir ama aynı şekil dışarda fazlasıyla görmek mümkün.kimsenin arabaya atıp tuttuğu veya berbat olmuş gibi bi düşüncesi yok 1.liği haketmiyor deniyor sadece.Bende katılıyorum.Onurla pek muhabbetim yoktur,nitekim güzellikte sağını solunu incelediğim tek araba![]()
Araba senin diye beğenmek zorundamıyız ? Her yer senin kasadan ayni consept modifiye yapiLmiş civicLer var. Kimse emek yok demiyor ama hak etmiyorsun bunuda acıkca söLüyoruz. Yarişmaya katıLıyorsan bu tür yorumLarlada karşılaşıcağını biLmen gerekir.
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
[QUOTE=tool;657013]YAZMAYI SENDEN ÖĞRENCEK DEĞİLİM KARDEŞİM.FUARA GELMEDİĞİN DAHADA BELLİ OLDU.DIŞARDAN FARK OK DEMEK GEL BİDE İÇİNE OTUR SEN.FARKI ANLARSIN O ZAMAN.AYRIYETTEN ŞUNUDA VURGULAYARAK SÖYLİYİM BU NİCK ARKADAŞIMIN BEN YANİ BU YAZILARI YAZAN KİŞİ ARACIN VTEC2 NİN SAHİBİYİM.TEKRARDAN DİKKAT DİYORUM.AŞIRIYA KAÇMAYIN SONU KÖTÜYE GİDİYO ONA GÖRE.SİZİNLE KONUŞMAM BİLE HATA ŞU ANDA AMA İŞTE YAPTIK Bİ HATA.NEYSE....
[QUOTE=df274;657004]
evet 17 ınc CAnTLAR cok yakısmısARACIN SAHIBI umıt abıyı bnde cok severım sayarım ksıılıgı duzgun saygımn oldugu bı ınsan ama orda o kdr arac varken yakısmadı bu araca ,gcn sene kendı aracımda yarısmacı oldguu halde umıt abınn aracı 1. oldgunda tebrık etmıstım cunku hakedıyrdu yanlıs anlasılma olmasn burda kımse kımsenn emegıne camur atmıyor sadece dha ıyılerı oldugunu savunuyor ve bu dusunce ozgurlugudur herkes ıstedıgı dusunceyi soyleyebılır sncta bu bır sohbet topıcı ve ısteyen ıstedıgını yazar herkes SINIRINI bilir ....... fuar zamanı ben yıne umıt abıyı tebrık ettım aracıyla ılgılı yorumumu saygılar......+++ herkesın yapılan emege verılen zamana saygısı her zmn olur.............. bnmde oyum onur abıye gıttı cunku frklı bırseyler yapmıstı onn arcndan daha fazla emek harcanmıs araclarda vardı belkı ama ıcımden oyle geldi buda şahsi gorustur ... burda bu msjı yazdıgın adamlar emın ol cok bılgılı cok deneyımli ınsanlardır ve herbırıne ayrı ayrı saygı duyarım yaptıgı ıslerden cok sert cıkısmıssın krdsm k.bkma bnm yazdıklarımda sadece sana bıraz bunu anlatmaktı ..... snrm snde umıt abıye saygı duyan bırısın tkrr slmlar =)
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
[QUOTE=df274;657035]ümit bende sezai.
başkasının nickinden yazma kanka, neticede o arkadaş bu şekilde yazarsan uyarı alacak yada bi cezaya tabi olacak.
aracının güzel olduğu konusunda herzaman aynı yorumları duymayacaksın, arada çirkin diyenler, bundan heryerde var diyenlerde olacak. bunu rover ından düşün. hep iyi yorumu olmaz. belki benzetmeler hoşuna gitmedi ve bu konuda haklsıın, bununla birlikte tehditkar konuşmak sana yakışmıyor kanka, gerek yok.
sevgiler
[QUOTE=df274;657035]
abı hatırlarsn blkı ben gokselın arkadası gecen sene fuardakı sıyah 206 nın sahıbı bn sen oldugunu bılmıyordum avatar vs gorunce abıcım herkesın senın emegıne saygısı var sncta bu ıse hepımız gonul vermısız ve emek harcamısız altını çizerek soyluyorum okudugum kdryla kımse verılen emege camur atmıyor sadece sahsı goruslerını bıldırerek yazıyorlar abı ...
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
+ benm demek istedigimi tamamen yanlıs anlıyorsun kawga cıkartıyorsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)