photo action yapiomuyuz onu söyleyin diğer sayıda bu action a yer veriomuyuz![]()
"Wagen"thusiast
güzel sayı alalım okuyalım![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
bugun dergiyi alırken baktım arkasında da bir dergi gordum heralde autohifi eki koyulmuştur falan sandım.Eve geldiğimde arkadaki derginin tuning turkiye kasım 2008 sayısı oldugunu gordumtabiki bir şikayetim yok da ilginç geldi
dergiyi satan yer mi paketliyor?
Biraz önce okumayı bitirdim dergiyi,içeriği çok güzel olmuş özellikle kapağın kalitesi tuningtürkiye yazı tonu v.s çok hoşuma gitti,tebrikler.Tüm araçlarada maşallah..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Selamlar. Özel mesaj yoluyla adres bilgilerinizi, ad ve soyadınızı ve sabit telefon numaranızı belirtebilirseniz Autohifi dergisini gönderebilirim. Paketlemeyi matba yapıyor. Sanırım fazla Autohifi dergilerini matba'ya gönderirken araya bir balya da Tuning Türkiye karıştı. (1 balya'da genellikle 25 dergi vardır.)
Doğukancım yarın sabah kesin olarak ulaşmış olur. Bugün İstanbul'da 4-5 yere baktım heryerde vardı. Ankara'da yarın sabah itibariyle de her yerde olacağını düşünüyorum.
Teşekkürler Ahmet. Kapakta bu ay ekstra renk kullanıldı. Biraz daha masraflı olsa da sizlere daha kaliteli bir sunum yapmak için bu maliyetlere çoğunlukla katlanıyoruz. Beğendiğine çok sevindik![]()
Loading World's Best Magazine...
Bu arada arkadaşlar dergi içinden çıkan Fog Off buğu önleyici mendili şöyle kullanmanız gerekiyor.
Camınızın ya da kaskınızın iç kısmına sürün. 3 dakika bekleyin ve yine aynı mendille kurulamasını yapın. Sakın başka bir bez kullanmayın. Ben kaskımda kullanıyorum. Gayet memnunum. Sanırım sabah erken yola çıkanların ya da günün soğuk geçen saatlerinde otomobil kullananların sık sık karşılaştığı bir buğu problemi vardır. Özellikle motorsporlarında ya da motosikletlerinde kask kullananların da işine yarayacak...![]()
Loading World's Best Magazine...
Ben autohifi dergisini pek takip etmediğimden benim için bir sorun teşkil etmiyor.İlginize çok teşekkur ederim merakımdan sormuştum sadece![]()
28 nisanda bulunmayan dergi kendileri...
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)