tabi yanlış yazdım yanlış anlamakta haklısınız custom turbo kits yazmam gerekiordu sorry.![]()
US Performance
Plaka'dan belli
BS = Bullshit
alet 33 plaka....ben mersinliyim ben lisedeyken toros kolejinde ,bu araç murat güvençteydi sanırsam...o zaman deli olduunu biliyorum aracın ama.....şimdi bi fikrim yok...
masallah cok guzel bir proje bence .
bazi arkadaslarin neden kotulemeye calistiginida bir turlu anlamis degilim . tamam renault 9 dunyadaki en mukemmel araba degil gerek ,aerodinamik ,gerek yol tutus ,gerekse konfor anlaminda .
fakat ortada cok guzel bir proje var ,adam resmen kuzu postunda kurt yapmis ,retro gorunum de cabasi .
bugun bir type r ,m3 ,evo vs parayi basan herkes alabiliyor fakat bu tip birseye imza atmak parayla degil daha cok tutku ile olculur bence .
daha cok amerikali arkadaslarin deyimiyle "priceless"
o arabanın bi kere o kadar hp ye çıkması imkansız atmıştır kafadan
wallahaa HP konusunda biş diyemem ama yapanları tebrik etmem gerekli.. zaten günlük kullanım için değil bence biraz gövde gösterisi için yaplmış bir araç..
www.project01.net te videosu wardı sanırım yureğirin type r ile kalkıyor
sen lisedeyken karamuratta olan araba değil bu emre nin sami abaiden turbo kitini alıp taktığı araba
o araba o kitle tam randımanda 170-180 hp arası kilo avatajıda unutulmamlı 850-900 kg.
1 barda 250 hp güç alabiliyorum flash s turbo miniks abim güncel![]()
![]()
Borular bile daha düzgün şekilde değil demek istemiş.
Silicone coupler (artik turkcesini bilmiyorum) kullanarak piping yapilmish, bu pressure surge (gene turkcesini bilmiyorum) a yol acicak. Home made setup yani. Turbo su var tamam ama artik alip 129301839021 hp diye sallamaya gerek yok
ya çok abartılı manyak giden bir araba değil tipik kafadan hp hesaplaması yapılmış gözüküo konuyu fazla kurcalamaya gerek varmı??neticede bu aracta krallar gbi çalışan turbo sistemi var ve gerektiği yerde kullanılabilecek nos tupu var eksiksiz bir arac...alanada satanada hayırlı olsun....
US Performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)