2. posttan niyetlerini anlamsim harbiden adamlar 25 kisi gelmisler :D
Printable View
Ankara ekibi bizi krallar gibi agirladi ve mahcup etti gercekten cok sicak bi ortam vardi hangi masada oturcama karar veremedim bende surekli gezdim :) yarin guzel bir gun gecirmek uzere arkadaslar hepinize tesekkurler
Hosgeldınız ılk oncelıkle , umarım gusel 1 gün olur yarın ???
hava maşallah çok güzel bulut bile yok şu saatte hipodrom çevresinde :D
Aramıza Hoş geldiniz umarım keyifli sorunsuz bir gün yaşarız :)
arkadaşlar bol bol fotograf beklıyoruz gelemedık bari gelmiş kadar olalım :D
Gercekten çok eglendık emınım fotolardan anlayacaksınızdır :)
ınternetım cok yawas upload edemıorm coktan koycam yoksa resımlerı , saat 5 ten berı cebellesıorm cık olmuor , sıteyı zor acıorm . Nese benden once ekleyen olur ;) Gercekten gusel gundu , inş. bu tur orgaznıasyonlar olur sık sık dıyorum ....
e30 lardan haber verın :D
drift ile donut arasındaki farkı gördüler sonunda ... :D
bu arada istanbula ulaşan ilk ekip olarak herşey çok güzeldi.. süper yorulduk ama çok eğlendik... inşallah devamı gelir... :) bizi yorduğunuz , güzel vakit geçirttiğiniz ve bir dakika yanımızdan ayrılmadığınız için teşekkürler... istanbula da bekleriz... adresimiz belli :)
yolda olduğumuz için kanal d ana haberi kaçırdık seyreden varmı ? hemen sıcak sıcak haberlerde olucaktı gün...
1-2 gün sonra kanal d nin sitesine düşer haber videosu sanırım...
ortam çok güzeldi ve bir o kadar kalabalıktı :D yarılmış lastikler pistin durumunu açıkca ortaya koyuyordu
yüzümüze piling yaptırmamız gerekicek lastik parçaları deri altımıza nüfus etmiş resmen ;)
fotograf neyim yok mu :)
Hadı ama fotograflar sabırsızlıkla beklenıyor :) İlk fotoğraf kımden gelıcek acaba ? :D
gelemıor , netım upload etmıor cok agır , yoksa saaat 5 bucukta sızı resımlendırcektım , ama yawas yawas koymaya basladılar resım ;)
darilmayin gucenmeyin ama bugun istanbul yolunda dengesiz dengesiz araba kullanan bircok arac surucusu gaza gelmis kendilerini petter solberg kivaminda trafigin icine atmis ; bir dunya araci ve icindekileride tehlikeye atmakdan cok zevk alarak seyrediyordu. bu durumu huzurlarinizda esefle kiniyorum. bir cok arkadasimizi bu ugurda kaybettik ama basima gelmez diye dusunen bi dunya arkadasla bugun ucuncu sayfa haberi olmaya aday kivamina gelmekden hep son anda kurtuldum. biraz daha dikkat ve ozen diyorum lutfen.
başka bir foruma fotolar eklenmiş arzu eden olursa alıntı yapayım :D
pistlerde yaptığımız şeylerin trafikte yapılmicanı biliyoruz.. seyredenlerde aynı duyarlılıkta olsa çok daha güzel olur tabi
Çok güzel bi organizayon oldu araçlar güzel sürücüler profosyoneldi
sarı m3 ün saplaması krılmış sanırım geçmiş olsun
arada piste çıkan e-30 larında beceriksizliklerinide izlemek eğlenceliydi :)
valla ben sirf organizasyona bu nedenlerle gelmedim. dun bi kac buyuk kazayi kil payi atlattik. bugun ise carrefour kavsagindan hipodrom onune kadar abartisiz soyleyebilirimki 20den fazla facia sayilabilecek derecede kazayi kil payi atlattik ailecek. Kimseye beddua etmiyorum ama Allah'dan akil fikir diliyorum. Bu denli dengesiz ve kalabalik trafikde benim canimi senmi verdinde sen almaya geliyon terbiyesiz insan demek istiyorum bu hareketleri yapanlara. bilindik biseyide hatirlatmak istiyorum yeri gelmisken.
''Trafik kurallarina uyalim uymayanlari uyaralim''
Bugun ayrica belirtmek isterimki bir sivil aracda ekipler amirliginden birileri oldugunu tahmin ettigim birileri volta atiyordu istanbul yolunda ve eminimki bir cok aracin plakalarina supriz yapacaklar. Bu sekilde cani yananlarinin bi baskasinin ocagina incir agaci dikmeden once akillanmalarini ve dikkatlerini bir sekilde daha iyi arac kullanmaya yoneltmelerini diliyorum. iyi araba kullanmak yuksek suratte sert makaslar atarak degil kurallara uyarak kullanmak oldugunuda hatirlatmak isterim.
en son çıkan egsozu yerlerde sürünen ford taunus bombaydı:D
forumdan arkadaşlara baktım göremedim tanışmak nasip olmadı
hehe yorgunluktan ölmüşüm istanbula direk giden tayfayı düşünemiyorum bile mustafa mert musa ve tüm gelen ekip teşekkürler beyler sayenizde mükemmel bi gün geçirdik ordan bi çok arkadaşla tanıştım forumdan iyiki geldiniz emeklerinize direksiyonunuza sağlık
erkut abi walla beklediğimden ii geldik :D çok büyütmüşüm gözümde 3saat 45 dk da evdeydik bi de 60 ytl benzin yaktım sadece :D naptın en kaput açıkken :):)::)) dizele mi çevirdin :P