wtcc yarışlarında yarışan kasa hatta bu hafta sonu 1.geldi![]()
Bugun gördum kırmızı rengı guzel duruyor
Eger aynı aractan bahsediyosak ki trafige cıktıgı gibi pert olan aynı renk aynı model kac arac olabilir kamyonla deil linea ile carpıstı. benle carpıstıktan snra kaldırıma cıktı. Allahtan bana yesil daha yeni yanmıstı hızım yok gibi bişidi daha yeni kalkmıstım yani. Allaha sukurler olsun o aractakilerde de bende de bişi yoktu sadece maddi hasar oldu.
Araç gerçekten çok güzel. Tabi ki eksi yanları var.
Ben de aracı bulamamıştım. Denizli de kredisi kabul olmayan birinden dönmüş satış. O şekilde bana nasip oldu araç. Tabi LS modelini bulamadığım için buna razı oldum.
Motor performansından çok bişey beklememk lazım.
1.6 Doch 113hp 153 tork var. ancak kasa ağır geliyor. boş hali 1300kg civarı.
dolayısıyla yakıtı da pek az sayılmaz.
Motor ve bir çok parça opel e ait. Elektronik altyapısı ise opel insigniayla aynı.
8 hava yastığı, çelik barlar, abs, esp güvenlik açısından iyi donanımlar.
mp3 çalarlı teybi ve ses sistemi tatmin edici. Kadran ve direksiyon simidi hatta komple ön konsol çok şık.
Arkadan honda civic yandan bmw 320 önden toyota avensis. ama hepsinin en güzel özellikleri alınıp gerçekten güzel bir araç yapılmış. taklit edilmeyen tek özelliği fiyatı. Bütün donanım ve görüntü olarak değerlendirdiğinizde (ki ben pazarlık sonrasında 28.000 TL + park sensörüyle beraber aldım) piyasada daha iyi bir araç yok.
Bütün değerlendirmeyi bir aile arabası olarak yaptım. Gönül isterdiki daha iyilerine binebilelim. . .
Yeni Avensis 1.6 Elegant 53,400TL
Yeni Avensis 2.0 Premium Multidrive S 82,300TL
Corolla 1.6 Comfort 41,200TL
Corolla 1.6 Elegant M/M VSC+Xenon 51,050TL
CIVIC Sedan 1.6 DREAM 38.153 TL
CIVIC Sedan 1.8 EXECUTIVE PREMIUM 51.808 TL
ACCORD 2.0 Executive 77.785 TL
SONATA 2.0 CVVT SELECT 46.747 TL
SONATA 2.0 CRDi STYLE PLUS H-MATIC 62.072 TL
Yeni BMW 316i Advantage 68.896TL
Insignia NB Edition 1.6 115 HP 49.388TL
Fiyat aralıklarını verdim. araçlar sizlerin de değerlendireceği üzere fiyat olarak arada uçurum var. yani bunu alacağıma insignia alırdım yok efendim bunu alana kadar toyota alırdım gibi yorumlar oluyor. cebinde 30.000 TL varsa alamıyorsun)
Ben otomatik vitesinin aldım aracın 1 ay sıra bekledim araba bence çok yakışıklı ii flan çok güzel ve konforlu kullanım keyfide güzel fakat performansı çok düşük mennun kalmayı bırakın rahatsız oluyosunuz galiba turbo dizellere çok alıştık buda ondan kaynaklanıyor
jemcum sana da alalım bi tane. ama performans bekliyosan gidip amerikadan alacaksın
1.8-litre benzinli versiyon, 6200 devir/dakikada 141 hp - 3800 devir/dakikada 176 Nm maksimum tork 0 – 100 km/saat 10,0 saniye, ortalama yakıt tüketimi 100km’de 6.8 litre
16-valf 2.0-litre turbo dizel 150hp - 2000 devir/dakikada 320 Nm maksimum tork 0 – 100 km/saat 10,0 saniye, 100km’de ortalama 5.6 litre yakıt tüketimi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)