Bir kız sevdim hayalimdi evlenme teklifini ole yapıcaktım olmadı
bari sana kısmet olsun
hocam al güselinden bir gül yüzüü içine güzelce yerleştir o tam gülü koklucakken yüzügü görsün konuşmana gerek bile yok
Bir kız sevdim hayalimdi evlenme teklifini ole yapıcaktım olmadı
bari sana kısmet olsun
hocam al güselinden bir gül yüzüü içine güzelce yerleştir o tam gülü koklucakken yüzügü görsün konuşmana gerek bile yok
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
gülün içine hidrolik sistem yerleştir uzaktan kumandalı düğmeye basınca yüzük gülün içinden yukarı çıksın bakarsın kız koklamaz falan garantiye al işini![]()
kilit![]()
![]()
bu evlenme teklifinde alınacak yüzüğün karatı maratı nasıl oluyor ne oluyor nasıl ayarlanıyor tecrübelilerden bilgi alabilirmiyiz ?![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
YOLUN BAŞINDAYKEN GEL VAZGEÇ
BALAYI CİCİM AYI BİTİP HELE Bİ DE ÇOCUK OLDUĞUNDA
SENDEN DAHA BÜYÜKLERİN SANA DEFALARCA KEZ SÖYLEDİĞİ
"SAKIN EVLENME" ÖĞÜDÜNÜ ANLIYORSUN.
abi 4 sene oldu babası serseri belledi beni oyalıyormu diyor istesinler artık diyor, bizimkiler de çok uzatma kızı oyalama ciddiysen adını koyalım diyorlarçocuk için erken üstelik enaz 2 senesi var çocuğun işleri yoluna koymak evliliği oturtmak falan
edit: enazından sözü yaparız replika yüzük bulalım da biyerlerden![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Valla ben jiç teklif etmeden evlendim. Punduna getirip o yola soktum. Bilgisayar monitörü patladı o zamanlarda LCD yeni çıkıodu. Gittim aldım evinden gel TV bakıcaz dedim. Ya bana ne sen kendine almıo musun dedi yoo şimdi aldığımı ileride salonumuzda kullanıcaz dedim sen seçiceksin dedim. Kafama sıçiim ona bıraktım gitti Vestel seçti. Onu aldık. Evlenirken ben seçtim allahtan vestel bilgisayar monitörü olarak kullanılıyor şu anda.![]()
IN BOOST WE TRUST
ya evlilik mevzusu bizim de kesin gibi ama ben birinci yıldönümümüzde site açıp video hazırlayıp yüzük hediye etmiştim şimdi evlenme teklifi etmeden evlendi dedirtmem kimseyegurur meselesi
özge çok çakal abi kabul eder etmez kuyumcuya sür der puhahuahua
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)