jokey spec dikkat et kendine geçmiş olsun .ama sole bişey diyim sana olanın aynısı bi arkadasımada oldu ama onda ne alkol ne bişey vardı sırf nargile ictigi için olmustu alışık olmadıgın için nargilenin yaması muthtemel
Printable View
jokey spec dikkat et kendine geçmiş olsun .ama sole bişey diyim sana olanın aynısı bi arkadasımada oldu ama onda ne alkol ne bişey vardı sırf nargile ictigi için olmustu alışık olmadıgın için nargilenin yaması muthtemel
geçmiş olsun ;)
aynısı banada olmustu alkol yok sadece nargile ile iki aromalıyı birden içiyodum bi çikolata bi elma biraz dozunu kacırmıstık yani çıktıgımda sanki 2 70lik devirmiş gibi yalpayıyarak yürüyoum etraf iyice karardı artık bişi göremiodum dedim ölüyorum sanırım bi bahce duvarına yaslandım orda ufak bi baygınlık gecirdim aşırı terleme titreme flan.sonra arkadasın yardımıyla eve gittim yattım sabah bişiyim yoktu :)
o gece benden cok yanımdaki arkadas korkmus ben ölüyorum die :D
o olaylar bana da oldu ama aç karnına içmiştim ve açmak için çok çektim nargileyi birden soğuk terlemeler falan uyuşturucu komasına falan mı girdin oğlum demişlerdi:D
geçmiş olsun..:)
cok gecmis olsun enes.
çok geçmiş olsun ucuz atlatmışın umarım sigarayıda bırakırsın ben bıraktım baya rahat ettim
geçmiş olsun.
gecmıs olsun enes diikat et kendıne..
Nargileye ne kadar düşkün olduğumu aranızda bazılarınız biliyordur. :) Yaklaşık 13 senedir nargile içiyorum. Lise'de hatta Nargileyle ilgili bir ödev bile alıp 70 sayfalık bir tez hazırlamıştım. Baş dönmesi, tansiyon düşmesi gibi sorunlar bir dönem benimde başıma geldi. Artık deneye deneye problemin neyden kaynaklandığını çözdüm.
Birincisi nargile içmeden hemen önce yemek yenirse mideyi inanılmaz rahatsız ediyor. Miden zaten full dolu. Bir de üstüne nargile dumanını çekince dokunuyor.
İkincisi kola ile içildiğinde asitten kaynaklanan bir problem yaratıyor ve hemen değil ama 1 saat süreden sonra rahatsızlık yaratmaya başlıyor.
Üçüncüsü nargileyi uzun uzun ve ard arda çektiğin sürece vücud direncin kalmıyor ve yavaş yavaş yorgunluk ortaya çıkıyor. Garip gelebilir ama elinden bırakmayıp sürekli olarak çekiyorsan nargileyi hem beyin, hem miden yorulduğu için problemler başlıyor.
Son olarak nargile içerken tatlı bir şeyler yersen (Waffle, profiterol, sütlaç vs.) kan şekerin arttığından dolayı yine metabolizman şaşırıyor ve vücud direncin azalıyor.
Bir gün tıka basa yemek yiyip, ardından arkadaşımla nargile içmeye gittiğimizde ard arda içince nargileyi baş dönmesi başlamıştı. Ama öyle sıradan bir baş dönmesi değil. Sonra soğuk terlemeye başladım ve midem inanılmaz rahatsızlandı. Eve gitmek istedim, nargileyi bırakıp çıktım. Eve gidince ***** kusmalar, kış günü terlemeler vs.
Nargileyi şöyle bi çekip 30-40 saniye dinlenmek gerek. Mide biraz oksijen alsın ki tekrar nargileyi çekesin. Ama görüyorum bazı insanlar arka arkaya sürekli içiyorlar. Sonra enerjileri kalmıyor "Şu nargileyi kaldırın" diyorlar garsonlara :) Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
Çok geçmiş olsun enes aman dikkatli olmak lazım
enes geçmiş olsun kardeşim..
Çok geçmiş olsun kardeşim
enesım cok gecmıs olsun..guatr testı yaptırmanı onerırım,genelde bu tıp dawranıs gosterır:D carpıntın tuttuysa panık atak gecırmıs olabılırsın,ayakların fln buz gıbı olur,mıde bulantısını,bas donmesı,soguk terleme,karın agrısı..bıldıgın kalp krızı gıbıdır..hastaneye gıdersın ölüyorum dıe bı *** cıkmaz..butun testlerı yaparlar neden oldugunu anlamazlar..kı buyuk ıhtımal ole olucak;) her ınsanın basına gelebılen bırsey..;) ck gecmıs olsun tekrar..
geçmiş olsun
bu vesileyle sigarayı bırakırsan kardasın:)
cok gecmıs olsun , en guselı uzak durmak yada fazla aşırısına kacmadan yapmak ;)
Geçmiş olsun..
Aman olm çok geçmiş olsun bırak ne var ne yoksa. Şakası olmaz.
Ben de lisede çok nargile içerdim hatta evimde nargilem vardı, bir gün evde nargile içerken çarpıntı tuttu, midem bulandı. Kustum çok kötü.
Yaklaşık 6-7 senedir içmiyorum nargile, arada bir iki nefes. İnşallah sana da ders olur sen de bırakırsın. Gencecik, incecik adamsın hiç gerek yok. Geçmiş olsun
geçmiş olsun dikkat etmek lazım:)
gecmıs olsun enes..