geçmiş olsun enes 4 haftadır yani 1 ay oldu sigarayı bırakalı çok mutluyum şöle 1 hafta dayan sonra aramıyosun zaten ;)
Printable View
geçmiş olsun enes 4 haftadır yani 1 ay oldu sigarayı bırakalı çok mutluyum şöle 1 hafta dayan sonra aramıyosun zaten ;)
çok geçmiş olsun enes Allah korumuş dikkat et kendine
olm zaten zayıfsın sigarayı içkiyi bırak yemek ye göbek yap dedim sana zamanında :D
allah korumuşda bişey olmamış bundan sonra sağlığa biraz dikkat et..
geçmiş olsun enescim.
enes cim geçmiş olsun aman dikkat et
cok gecmıs olsun.
Geçmiş Olsun..Bana karbondioksit zehirlenmesini andırdı biraz eğer nefes darlığıda geçirdiysen hatta o bile olabilir..Belli bir süre sonra kanındaki CO2 temizlendiği zaman normale dönmüş olabilirsin aman dikkat edin :)
GEçmiş olsun kanka.. doğru bi mantık yürütmüşsün..
Özel günler dışında oda nadir.. Kendi düğünün vs içmemek lazım.. Bu hafta ben ondan içmedim.. Geçen hafta abartmıştım.. dibine vurmadım ama yinede baya etkilendim.. Düzenli hayat şart.. yine uyku düzeni mahvoldu..
Geçmiş Olsun Enes kardesim,artık daha dikkatli olacagın belli zaten:) Alkolle-sigara üstünede yorgunluk v.s birleşince çok kötü oluyor gerçekten..
Nargilede tecrübeli olan birinin fikirleri o kadar rahatlatıyoki beni şuanda..Abi Nargile içerken yapılmaması gereken herşeyi yapmışım ben.Nargileden hemen önce tıka basa yemiştim.Sonra colayla birlikte içtim.Sigara gibi 5 saniye bile ara vermeden soluksuz içtim.Biraz kötü hissedince kesme şeker attım 2 tane :)
Arkadaşlar herkese geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim..Bugün iyiyimde sigarasızlık biraz beynimi bulandırıyo :)
Geçmiş olsun Enes'cim.
Enesim çok geçmiş olsun kendine dikkat et..
Saglık kadar onemlı bısey yok emınım.
Cok buyuk gecmısler olsun.
Geçmiş olsun.
oncelıkle cok gecmıs olsun...benımde basıma cok once boyle bır olay gelmıstı...agır bır yemegın ardından nargıleye basladım...yaklasık 40 dakıka sonra oturdugun yerden dahı kalkamadan cafenın ortasına kusmustum:D cok cılgın bı bas donmesı vardı gecede uyuyamamıstım... o gun son nargıle ıcısımdı...
geçmiş olsun enes dikkat etmek lazım
çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım