Abicim geçmiş olsun ya:( Dikkat et
Printable View
Abicim geçmiş olsun ya:( Dikkat et
Geçmiş olsun, sigara kullanmıyorum, alkol var, nargileyede bu sene başladım tek tük içiyorum. Bi süre dha idare ederim sanırım hehe. Dediğin gibi insanın başına gelmeden anlamıyor bu güzel sağlığının önemini.
Geçmiş olsun:( bende sigara yok alkol yok ama nargile yaklaşık 5 senedir içiyorum çok yemek yedikten sonra ve colayla içince yapıyo bide yapılan nargileyede bağlı bazıları bi geliyo 10 dakika sonra bi bakıyosun bildiğin şeker tadı var ağzında köz değiştiriyosun yine aynı tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun abicim ;)
ama sigarasız da olmaz ki şimdi yani,galiba,herhalde :D
geçmiş olsun,nargile çok yüklenince yapıyor böyle şeyler tansiyon oynadıgından kaynaklanıyomuş
Geçmiş olsun . Dikkat etmek lazım...
Enes çok çok geçmiş olsun, dikkat et kardeşim biraz :o
Sağolun arkadaşlar..Biraz da sağlıklı yaşamaya çalışcam bakalım nasıl birşeymiş :D
gecmıs olsun
oncelıkle geçmiş olsun kardeş, bak ben 10 yıl boyunca belki her gün 1 veya alkol alırken 2 paket sigara içerdim,ben geçen yıl trafik kazası yaptım ve 10 gün yoğun bakımda kaldım,3 kaburgam kırıldı birisi akciğerime saplandığı için nefes yetmezliğinden az kaldı bu hayata veda ediyordum,daha sonra ciğerime tüp takıldı iyi kötü iyileştik işte:)neyse sadete geleyim,kendine bi iyilik yap sigarayı bırak ve hayatın tadlarını al:) ben 1 yılı geçti bırakalı ve son derece memnunum.bende nargileyi severim , arada içerken kafam güsel oluyo:D.ne de olsa tütüngillerden...
aynen sigarayı bırak bence 4 hafta önce konu açmıştım hatta nasıl bırakabilirm die arkadaşlar sağolsun öneriler fln 4 hafta oldu maçlarda eskiden tıkanırdım şimdi 2.0 bara kadar basabiliyorum :D
geçmiş olsun enes
mtk,yasintezcan,serdar,arda sağolun..
Dünden beri baya zorladım kendimi 2 tane sigara içtim sadece..Hiç içmeyincede çarpıntı oluyo piskolojik olarak..En kısa zamanda kurtulcam şu meretten inşallah..
bak kabak çekirdeği ye kriz geldiğinde,bi de sigara içilen ortamlara fazla girme ilk bir iki ay:) bırakır gidersin önemli olan kafanda bitireceksin işi.
Tamamen kafada biticek birşey bende farkındayım..Annem 11 gün önce bıraktı 33 senedir günde 1 paket maltepe içmiş ve hayatında en uzun içmediği zaman oruç tuttuğu zamanlar :) Sigarayı bırakmadan önce 1 saat piskolojik destek almış tık diye bıraktı ondan sonra.Ne çekirdek yiyor ne kuruyemiş günlük hayatına devam ediyor sanki daha önce hiç sigara içmemiş biri gibi :) İsteyince oluyor demekki..
geçmiş olsun enes
alkol hadi neyse aşırıya kaçmadığı surece sorun yokta
sigara vs tutun urunlerinden kesinlikle uzak durmak lazım ;)
sigarayı bırakmak için ozellikle onu hatırlatıcak kahve vs gibi şeylerden ilk başta uzak durmaya çalış :p
aynen aynen , sen yeter ki bırakmak iste...
her türlü bırakırsın;)
inanırmısın ben hayatta en son bırakacağım şey sigara derdim,bundan iyi dost mu
var ? derdim,ama hikayeeee:) hastanede nefes alamayınca anladımki bu meret beni götürecek.dedim en iisi bırakayım, yanii nefret ettim.sana da yaşadığın olay ders olsun;)
bırak geç.
büyük geçmiş olsn... üzücü durum...