gecmiş oLsun midede bir yere kadar kabuL ediyor :) dikkat etmek lazm.
Printable View
gecmiş oLsun midede bir yere kadar kabuL ediyor :) dikkat etmek lazm.
Denesim geçmiş olsun :( dikkat et kendine
cok gecmıs olsun...
geçmiş olsn nargileden dolayı banada butür bişey olmuştu..
2.kez ehliyeti kaptırdıktan sonra bende bıraktım alkolü sigara zaten içmem dişlerimi sarartıyor.. dikkat et arkadaşım..
Sigarayı bırakalı 4buçuk ay falan oldu bidahada başlamayı düşünmüyorum.Ama bende Akşamcılık var :D çok geçmiş olsun umarım bırakırsın ikisinide
bunlar basite alıncak seyler degıl benımde duzensız bır hayatım vardı spor yok alkol sıgara derken bırgun ensemde bı agrı ates ölüyom sandım doktora bı gıtımkı tansıyon 22/18 dıyor yuksek tansıyon cıktı ve komple tahlıl ıvır zıvır hıc bısey yok strese sıkıntıya ve spor yapmadıgım ıcın duzensız hayattan tansıyona vurmus sımdı ılac kullanıyorum cok ıyıyım ama yas 27 :S bu yasta yuksek tansıyon hastası olduk dıkkat etmek lazım
nargile tütününün içinde bagımlılık yapmasını saglayan uyuşturucudan daha tehlikeli maddeler var
aç karna derin derin nargile cekerseniz zaten kafanız güsel olur :)
gecmiş olsun enes
sigarayı bırakmak zor degil arkadaşlar yeterki isteyin
geçmiş olsun..
geçmiş olsun, o fotograflariniz kismindaki 40 adet sigara izmaritini görünce bende salı gününden beri sigara içmiyorum... umarım bir daha başlamam, yemeklerden sonra çok az canım çekiyor ama kararlıyım içmeyecem o zıkkımı...
kardeşim geçmiş olsun bende 1 haftadır hastayım aklına gelebilecek herşey geldi basıma.. sigara ve içkiyi bırakmaya karar verdim aynı bnde senin gibi.. bende sağlığımız için iyi olacak.. tekrar geçmiş olsun
gecmiş olsun insan sağlığını kaybedince kıymetini anlıyor ne yazıkki daha dikkatli olmak lazım dünyaya 1 defa Geliyoruz diye suyunu çıkarmamak lazım buranın diğer tarafıda var ;)
enes geçmiş olsn kanka ya.
kesinlikle sigarayı bırakmak gerek. günde 2 paketi geçiyorum bende. gece oturursam 3. pakette açılıyo. :(
umarım bunlar ders olur bize.
Gecmiş olsun.Arkadaşıma 4-5 sene önce oldu aynısı..NArgile içerken kitlendi kaldı şaka yapıyor sandım ama yüzüne bi bardak kola attım yınede ölece durdu arabaya koyup alalecele hastaneye yetiştirmiştim..Sonra tahlillerde bişi cıkmadı.Ben hep sölüyorum sigara için nargile içmeyin 10 dakka nargile 2 paket sigarya bedel gibi bişi duymuştum.
Kanka geçmiş olsun :(
bırakırsın ya kısa sürede..
bende nargileye yüklendiğimde felaket baş ağrısı oluyor :(
Çok geçmiş olsun.... Herşeyin fazlası zarar dikkat etmek gerek. Ben sigara zaten kullanmıyorum. İçkiyi de arada sırada, abartmadan içiyorum. Vücuda her gün 9000 devir çevirtmenin anlamı yok...
Bir musibet bin nasihattan iyidir. İyileşmene ve zararlı alışkanlıkları bırakmana sevindim.