gecmiş oLsun midede bir yere kadar kabuL ediyordikkat etmek lazm.
gecmiş oLsun midede bir yere kadar kabuL ediyordikkat etmek lazm.
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
2.kez ehliyeti kaptırdıktan sonra bende bıraktım alkolü sigara zaten içmem dişlerimi sarartıyor.. dikkat et arkadaşım..
Sigarayı bırakalı 4buçuk ay falan oldu bidahada başlamayı düşünmüyorum.Ama bende Akşamcılık varçok geçmiş olsun umarım bırakırsın ikisinide
bunlar basite alıncak seyler degıl benımde duzensız bır hayatım vardı spor yok alkol sıgara derken bırgun ensemde bı agrı ates ölüyom sandım doktora bı gıtımkı tansıyon 22/18 dıyor yuksek tansıyon cıktı ve komple tahlıl ıvır zıvır hıc bısey yok strese sıkıntıya ve spor yapmadıgım ıcın duzensız hayattan tansıyona vurmus sımdı ılac kullanıyorum cok ıyıyım ama yas 27 :S bu yasta yuksek tansıyon hastası olduk dıkkat etmek lazım
nargile tütününün içinde bagımlılık yapmasını saglayan uyuşturucudan daha tehlikeli maddeler var
aç karna derin derin nargile cekerseniz zaten kafanız güsel olur
gecmiş olsun enes
sigarayı bırakmak zor degil arkadaşlar yeterki isteyin
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
geçmiş olsun, o fotograflariniz kismindaki 40 adet sigara izmaritini görünce bende salı gününden beri sigara içmiyorum... umarım bir daha başlamam, yemeklerden sonra çok az canım çekiyor ama kararlıyım içmeyecem o zıkkımı...
kardeşim geçmiş olsun bende 1 haftadır hastayım aklına gelebilecek herşey geldi basıma.. sigara ve içkiyi bırakmaya karar verdim aynı bnde senin gibi.. bende sağlığımız için iyi olacak.. tekrar geçmiş olsun
gecmiş olsun insan sağlığını kaybedince kıymetini anlıyor ne yazıkki daha dikkatli olmak lazım dünyaya 1 defa Geliyoruz diye suyunu çıkarmamak lazım buranın diğer tarafıda var![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
enes geçmiş olsn kanka ya.
kesinlikle sigarayı bırakmak gerek. günde 2 paketi geçiyorum bende. gece oturursam 3. pakette açılıyo.![]()
umarım bunlar ders olur bize.
Gecmiş olsun.Arkadaşıma 4-5 sene önce oldu aynısı..NArgile içerken kitlendi kaldı şaka yapıyor sandım ama yüzüne bi bardak kola attım yınede ölece durdu arabaya koyup alalecele hastaneye yetiştirmiştim..Sonra tahlillerde bişi cıkmadı.Ben hep sölüyorum sigara için nargile içmeyin 10 dakka nargile 2 paket sigarya bedel gibi bişi duymuştum.
Çok geçmiş olsun.... Herşeyin fazlası zarar dikkat etmek gerek. Ben sigara zaten kullanmıyorum. İçkiyi de arada sırada, abartmadan içiyorum. Vücuda her gün 9000 devir çevirtmenin anlamı yok...
Bir musibet bin nasihattan iyidir. İyileşmene ve zararlı alışkanlıkları bırakmana sevindim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)