+90-252-6921474
Sabit numara olarak bu gorunuyor ....
Printable View
+90-252-6921474
Sabit numara olarak bu gorunuyor ....
aradım bi kadın cıktı kım arıyo dedi arkadasıyım dedim dıyo bız bu telefonu gece sene aldık üstümüze eskı sahıbı onur arslan dıyo
puşta bak meslek edinmiş kaç konu açmış başka üyeliklerde. güney doğada kadar döveceksin bu ibneyi sonra dinlenip devam ediceksin. :mad:
ya adamla 3-4 kez konuştuk telefonda baya pazarlık yaptık şu an calısıyorum dedi akşam kargoya verebılırım dedı yurtiçi kargo buraya 20-30km dedi bize hergun gelır yurtıcı kargo dedı sabahları 10da yetiştiremessem yarın verırım demişti ve ürkmez postanesinden parayı cekti orda yaşıyor yani
postaneden parayı cekerken adres kimlik numarası falan alıyolar ordanda bulmaya calıscam ya ama postane sana veremeyız dıyolar
kimlik gösterılmeden para ödenemez ya kımlık numarası alıyolar para cekerken postaneden
geçmiş olsun, sahibinden.com la kontak kur direk ondan sonra da yasal yollara başvur, mahkeme kararıyla falan postahaneden adresine vs. ulaşırlar zaten
hocam facebook'da msn'de myspace de bir arama yapsana izmirden onur arslan diye neler çıkacak.
Geçmiş olsun... İnşallah kısa zamanda problem hallolur...
Geçmiş olsun.
ebay'de olsaydı direk paypal ödemesi olduğu için paranı anında geri alabiliyosun..sahibinden.com'a bedava bile olsa güvenmiyorum...çok geçmiş olsun..umarım sorun çözülür..
7 haziranda gumuldurdeyim bi sekilde postahaneden falan adres varsa gidip alabilirim. vermezse dovup alabilirim. oda yetmezse 500 liralik dovup 250 lira edebilecek bir seylerinide alabilirim.
şu alışveriş işlemlerini sahibindende g.e.t. sistemi ile yapsanız ürünü teslim aldığınızı onaylayınca karşıtarafa para geçse osırada havuzda beklese kmse butarz problemler yaşanmaz
bende sahibindenden bisürü şey satıorm alanlarını yarısı benden hesap numarası istiyip hemen yatırıyolar şmdi içimde art niyet olsa 3 kuruş için yaparm ama bence en güvenli yol
g.e.t. sistemi :)
adı soyadı telefonu war baskada bişi yok ama ürkmez postanesine yakın biyerde işyeri