hatalısın sorumsuzsun arayıp bulabılırsın msnden engellemem:)techten özel msj atsaydın parca neyse bıze yollasaydın parayı gıder bakardık:)
Printable View
.............
atilla erkol IP: 85.103.93.xxx Tarih : 07.06.2006 19:36:58
Cok acı kayıp artık ne söylicemi bilmiyorum,hepimizin başı sağolsun.Bana dayı deyip ne yapcaz diyodu bir yolunu bulup para kazanalım diyordu bende ona kocum biraz sabır derdim, bir gün allah bizimde yüzümüze güler diyodum. ama ne yazık ki ağlattı....!!!!!!!!!! Atilla Erkol ve Ailesi.
bu adam olabılır tıredekı kazaya yorum yapmıs
Atilla Erkol. Adres, : ülkü sok. no 2. : 35900 Tire / İzmir. GSM, : 0 542 - 8902927.
http://www.sahibinden.com/search.php?b[s]=1346431
İnsanları kendim gibi sandığımdan oldu olay
Adama yolladığım para dekontunu ve kargo kagıdını kargo fırmasına yolladım çünkü şahıs urunu yolladıgını ıdda edıyor urunu kargo subesınde gorevlı onunde acdım. Kargo fırmasıylada baya bi sıkıntı yasadım genel mudurlukle gorusturduler evrakları kendılerıne yolladım gereklı takıbı benım adıma baslatıcaklar.
acypower@hotmail.com Şıtandart adresım be gokan
Kargo fırmasını suclu gosterıyor kısı guya ıcınden cıkmıs falan fılan kargo fırması yasal ıslemı uygulayacak benım adıma
Gecmiş olsun hajım ...
bende 3 gun evvel tımberland bot aldım hatta gelır gelmez vs dıye tereddutum vardı ama bugun geldı orjınal mıs gıbı mal :) sanslıyım sanırım
Geçmiş olsun , dolandırıcılar çoğaldı , tel , net , kargo . Çok dikkatli olmak gerekiyor . :(
bende yay aldım araca.hatta arkadaş daha parayı çıkarmadan kargoya verdim arayıp bilgi alabilirsin dedi.aradım vermiş bende parasını hemen hesabına yatırdım.yaylar geldi bende şu an bende şanslıyım sanırım
aynısı benim başıma geldi takas için ben malı yolladım oda typi yolladı :) kargodan sadece teybin kutusu geldi :D tabi adam norto.. araki bulasın sonra araç ilanında bir resimde aracın plakası gözüme çarptı ordan yola çıktık ist. görevli bir abimiz vardı trfk.polisi :) hiç sevmem :D o şark görevlisi olarak ordaydı ona ulşatık elemanı buldu bizim ürünü aldı aracınıda bağlayıp cezalandırdı kırmızı bir focustu antalya plakalı tedasüf onun adıda onurdu :) adı onur ama kendinde onur yoktu ... geçmiş olsun inş. kafasını gözünü kırmak nasip olur nasıl bir durum olduğunu iyi biliyourm kendini enayi diil onu o.ç. olarak gör ;) .bnenin evladı kursagından nasıl gecirdi acaba o parayı..
Ulem ne şerefsizler var bu memlekette Allahım yaa neler duyuyoz inanılcak gibi değill..bu adamların mesleği para kazancı böyle sahtekarlık yapmak demekki yuhhhh..Allahından bulsunlar...
öncelikle geçmiş olsun kardeş ( senin isim neydi tanıyor gibiyim )
bende filtre kitimi satıcam cocuk ısrarla sen gönder ben 4 gün sonra veririm parasını diyor kardeş yok diyorum ısrarla yalvarıyor böyle de insanlar var
Bu tip olaylarla karşılaşmamak için ya get alışverişi yapcaksınız yada ptt'den ödemeli yapcaksınız.
Benim PTT'de posta çeki hesabım var.Satcagım bi malı karşı tarafa yolluyorum.Mal karşı tarafın eline vardıgında adam malın parasını malı teslim eden ptt görevlisine veriyor.Ben de burdan çekiyorum parayı.Böyle bi sistem var.Ve bu işte PTT sadece 1 YTL kesinti alıyor benden havale masrafı olarak.Üstelik PTT'de kargo daha ucuz.Dün kayseriye bir çift 106 stopu yolladım.4 YTL kargo ücreti tuttu.Hiç problem yaşamadım şimdiye kadar.
valll 1 den 19 a kadar flim gibi okudum çok geçmiş olsun arkadaşlar millet konunu açılmasını bekliyomuş nekadar dolandırılan arkadaşlarımız varmış megerse vala valla bende bi kaç ürün sattım ama çocuklar verdiğim numaraya para yatırdılar bende kargolarım demekki onlaın iyiniyetini su istimal etsem hemen yakalanıcam:D baksanıza (106arts) kardeşim nerelerden neler bulmuş demekki bu işi profoyonel yapıyo şerfz.ler izbırakmadan yapıyolar çok geçmiş olsun kardeşler
geçmiş olsun