İş yerinin postahaneye yakın olduğuna nasıl emin olabiliryorsun? Parayı çekmek için de sahte kimlik göstermiş olabilir bence.
Printable View
İş yerinin postahaneye yakın olduğuna nasıl emin olabiliryorsun? Parayı çekmek için de sahte kimlik göstermiş olabilir bence.
bulamassam gıtcem ya peşini bırakmam bu işim forumda seferihisar ürkmezden birileri olsa
Geçmiş olsun, İzmirli arkadaşlar yardımcı olurlar.
numarasından bişey yapamıyomuyuz turkcel numarası
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun,hosting hizmetlerinden yararlanırkende dikkat edelim lütfen.. internet üzerinden yüksek paralarla arkadaslarım dolandırılmıstı..
Seferihisar yakın olsa gider ilgilenirdim çok üzgünüm ilgilenemediğim için çok geçmiş olsun.
Benim arkadaşımda geçenlerde sahibinden.com' dan İphone almış adam Garanti cepbanktan para transferini yap demiş işte cuma günü akşamı. pazartesiden kargoluycam demiş. 1hafta geçti adamın telefonu 1haftadır kapalı. Onuda dolandırdılar. Ben bugüne kadar belki 50 ye yakın mal almışımdır önceden para gönderip ama Allah' a şükür gelmedi böyle bir olay. Dikkatli olmakta ve sitelerin Güvenli alışveriş sistemlerini kullanmakta fayda var.
Abicim geçmiş olsun hıç aramızda Polis yok mu bır araştırsın çıtırdan çıkar ortaya bır seyler.Adresın olması yeterlı degıl mı hanı yada tanıdıgı fılan olsa yardımcı olunur bence...
yanına asla bırakmıcam bu işi acayıp ıcıme oturdu böle salak olmak
RC(model araç) işinde benim başıma gelmişti.Adam bana sıfır mal yerıne kırık dokuk bır mal göndermıstı.İmkanım yoktu gıdemedım yanına ve tanıdıkta yoktu.Aradım konustum gerı gonder dedı.Ne yalan soylım gondermedım ya onuda gerı gondermezse dıye.Adamın adı Fatik Karademir'idi.Ama antalyaya gıdım gorusucem adamla.Evli barklı çocuklu çocuklu bır adammış.Ögrendım her şeyını.Yani diyecegım o kı abıcım bugun olmaz ıse yarın işini halledersin o adamla sadece sabırlı ol ve araştır son ana kadar...
Mobilyacıyım mı dedi sana ?
Satarken bile get ile satmak lazım :)
Geçmiş olsun, internet alışverişi türkiyede oturmadı, abd gibi değil
Ayıp ya.. geçmiş olsun arkadaşım inş. yardımcı olanlar çıkar izmirden
mobilyacıyım falan demedı hayırdır_?
büyük gecmiş olsun allah yardımcın olsun az para değil.