Geçmiş olsun kardesım.İnşallah bulunur o kişi.Ürkmez tarafında oturan varsa tanır büyük ihtimal ufak yerleşke oraları.
Printable View
Geçmiş olsun kardesım.İnşallah bulunur o kişi.Ürkmez tarafında oturan varsa tanır büyük ihtimal ufak yerleşke oraları.
daha önce sahibindenden çok alım yaptım çok satımda yaptım...
genelde alacağım ürün hangi ildeyse ordan bi arkadaşımla irtibata geçtim,parayı arkadaşıma gönderdim ürünü arkadaşım aldı bana o kargoladı...internet ortamı güvenilmez...herşeyden önce kendimizi garantiye almalıyız...
geçmiş olsun arkadaşım :(
bak sana şöyle bi öneri yapayım gümüldürdeki muhtarlıkların numaralarını bul ve telefon et.. kişinin ismiyle bilgi almaya çalış hani nerde oturdugunu akrabalarını aynı soyadını taşıyan kişileri filan ama direkt şekilde değil dolaylı bir yoldan sormalısın muhtarları uyandırmadan.;) eğer ki bi sonuç çıkarsa bizde yardımcı oluruz burdan. olmadı izmire gelirsin bi şekilde buluruz adamı cezasını kendi ellerinle verirsin.. Böyle şerefsizleri gördükçe ciğerlerini sökesim gelio..:ofk:
postaneden parayı cekerken mutlaka TC kimliği alınmıstır.. postaneyle irtibata gecersen hallolabilir..
olaya bak benimde adım onur arslan:) allah tan hayatımda hiç izmire gitmedim,geçmiş olsun tek yolun savcılıksa savcılığa başvurup kimlik bilgilerini istemek,çünkü sadece benim yaşıtım 7,8 tane onur arslan var(ortaokulda girdiğim özdebir sınavından biliyorum:))bu yüzden adres bilgilerine ulaşmak için savcılık en mantıklı yol
postaneyı aradım ya savcılık gelırse verırız dıyo sana vermeyız dıyolar
yaz bir dilekce savcılıga o zmn.. hallolsun
geçmiş olsun.
bi sonuca varılırmı bilmiyorum ama savcılık en mantıklı çözüm
Gecmis olsun.
Savcılıga dilekceni ver, nasıl dolandırıldıgını anlat...
Para postaneden cekildiyse, kimlik bilgileri postanede vardır.
Savcılık yoluyla o kimlik bilgilerine ait kisiyi yakalatabilirsin.
1 dakika bile durma, direk pazartesi bence hallet ;)
pazartesı gıtcem savcılıga bırde benım arkadas yalova valisinin şöförü oda el atcak polis yoluyla
kanka sen admaın hangi şubesine parayı cıkardın çğren bize sole bide muhtarlıktan adres almaya çalış izmirliler oalrk elimizden geleni yaparız. bugun sana yarın bize :(
ürkmez postanesine cıkardım parayı
SEFERİRİHİSAR İLÇESİ ÜRKMEZ BELDESİ MUHTARLIKLARI
DURSUN YEŞİLÇAYIR BENGİLER MAH. MUHTARI 742 17 79
HASAN YEŞİLÇAYIR MERSİNALANI MAH. MUHTARI 742 21 40
buyuk ıhtımal bu ıkı mahallede adam
çember daralıyor. inşallah yakalarsınız.
ya savcıyla uraşana kadar izmirden birisi gidip ptt deki memurlara durumu uygun bi yolla izah etse bence alırsınız adresi sonrada adamı evinden alır siteye fotoğraflarımız bölümüne resmni koyabilirdiniz (tabi adamı bulunca önce orjinal sonra modfiye edlimiş bir yüz resmini çekip)
allah daha beterlerinden korusun geçmiş olsn diyorm
bugun olmassa yarın ben bu adamı elini kesmessem görürsünüz
geçmiş olsun arkadaş
ürkmez ufacık bi yer biraz genişçe bi alana yayılmıştır ama nüfusu 2-3bini geçmez
şehir merkezine 60 km olmasa gidip bakan biçok izmirli arkadaş olurdu inan :( biraz uzak kalıyo merkeze.. savcılığa başvurmaya çekinme sonuna kadar haklısın , savcılık desteğiyle çabuk bulursun. geçmiş olsun.
pazartesi gtcem savcılıga