Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun
satış yapan sahıs ilanı kaldırdıgından göremedim ancak ne aldıgını sorabilirmiyim?
Printable View
uyarılar için teşekkürler allahından bulsunlar
6050 ub pioneer teyp
önce benden bulacak belasını
Ewet arkadaslar buyuk gun gelıyo bu serefsiz bebenin adreslerını buldum izmirde
250 liralık teyp yüzünden başınada iş alma. ders vermek ayrı bela almak başını yakmak ayrı.
yarın adresını alıyorum buraya yazarım aynı semtte 3 adresı warmış biri kuaför dukkanının adresymiş şimdi bana izmirde yardımcı olabılecek arkadas warmı_?
hangi semtte
adresleri öğren sen elimizden geldiğince yardımcı oluruz mutlaka..
yarın yazıcam arkadaslar ben izmire baya uzaktayım su an nıgdedeyım 800 kılometre cok uzakta olmasam anında ordaydım sımdıye ama bakalım olmassa yıne gelıcem
Nasıl öğrendinz adresi falan..herseyi kesin olarak belli mi yani..
ewet belli kesın hemde
İnşallah başın ağrımaz alırsın paranı..;)
dostum böyle benım 10gun calışarak alın terımle kazandıgım parayı bi adam gelir alırda yerse bende onu bulamassam cezasını veremessem gozum acık gider
Butun mesajları tek tek okudum ınsallah bulursun arkadasım aman dıkkatlı ol bu piçlerin ne *** oldugu belli olmaz..
Parasini harcamak nasip olmaz insallah.
Arkadaslar uzun arastırmalarımdan sonra bu seR..siz cocugun adresini buldum ama izmire 800kılometre uzaktayım
izmirdeki arkadaslardan bana yardımcı olabılecek varsa cok sevinirin
olmassa işten izin alabılırsem ben gidicem . Bugun bu adrese mektup yolladım bana ulasmassa olacaklardan sorumlu değilim yazdım gönderdım adrese
işte bu şER...sizin adresi
mersin alanı mahallesi cumhuriyet caddesi no-78 kardelen kuaför ürkmez menderes 05347294036 acmıyor telefonunu kapalı
onur arslan