İkinci araç olur bundan. İşe gidim gelim dur kalk trafikte sürülecek bir araç değil. Hafta sonları, geceleri pist günleri ideal eğlence zamanları.
Zaten bu projeye başlamak bile ciddi bir maddi yük ve sabır gerektiriyor. Acelemiz yok. Ölmeden binilecek araçlar listemde mevcut kendisi. Kelime-i şahadetten önce elim ayağım tutuyorken binersem problem değil.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ingilterede yol onaylı ama trde kendin yapıp yol onayı alabilmek büyük başarı
proje çizilip mühendisler odasından onay alınıyor diye biliyorum
2000-3000 tl gibi bit fiyata mal oluyor diye biliyorum
bnmde super7 yapma projem varda ileride ondan araştırdım
türkiyede seri üretim için kaza testi istiolardı bildiğim kdrıyla
üretim için gereken şeyler nedir yani dewletin istedikleri ?
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
13-16.000 lira arasına ikinci el dizel corsa yada micra alıp yanına hergün binemeyeceğin ve günlük aracından daha pahalı bir yetişkin oyuncağı almana izin vericek birisi ile evleniyorsan olabilitesi var yaBirde B16-18 olsun yeter. Hızlanması yeterli gelir. Önemli olan yol tutuş.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Schumi.Projects
super gerçekten hayırlısı olsun
bende ufak bi şase projesi arıyorum aslında benim pert olan atv nin motorunu koymak istiyorum keyfi küçük bugy misali![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
yakın takipteyım projeyi, yapım videoları dahil elimde mevcut zaten. Sonuna kadarda destekliyorum
edinmek isteyen arkadaslar ınceden para bırıkrıtmeye baslasınlar çok guzel olacak cunku![]()
KA Style
teşekkürler hepinize şu andar bar22 plakalı arabanın motorunu opsiyonlamış bulunuyoruz yani şu anda görünen motor 1,6 vti ilerde sc desteği ile daha iyi sonuçlar olabilir
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
güsel proje başarılar
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
arkadaşlar ,
projeyle ilgili resim ve videoları nasıl temin edebilirim acaba ?
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
şasenin videosu:
http://rapidshare.com/files/24104656..._atom.mp4.html
olum hangi projeyi paylaşacaksınız hangi projeyi bitireceksiniz ben burdan şaşırdım sen iyi karıştırmıyon![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)