agırlık eıstleme durumunu becerebılırsem halledıcez omazsa yapacak bısı yok
Printable View
agırlık eıstleme durumunu becerebılırsem halledıcez omazsa yapacak bısı yok
silivri bana uygundur :)
clube üye olmayanlarda gelebilir mi:D
Biz boşuna mı rolling diyeti yapıyoruz şimdi :D
walla kusura bakma enescım ben 2 kısı sen 1 kısı yarısamazsın :D
1.STP
2.Gokı
3.Slave
4.Dragger
5.Iboo
6.EmreG
7.Enes
8.Bugra ef 186
9.@lp2
10.yekta
11.Mehzent
12.Serdar
Herşey çok iyide şu organize işi daha orta bi yerde olsa olmazmı zincirlikuyuda çok güzel bi go kart var kartingler biraz daha büyük ve 9 beygir hem arabası olmayanda ulasabilir metrobuse çok yakın......
hehehe Ben katılıyorum :D sölememe gerek yok sanırsam eklenmişim bile :D ahahhaha
tarihe gore değişebilir gelip gelememe durumum
yarış nasıl olucak time trialmı ? gruplar halinde çıkıp en iyi zamanı yapanmı 1. olucak?
3 kısılık gruplar cıkıcak 1. olan fınale kalcak. zaman deıl pıstte yarıs seklınde gecme gecılme modelı
act gibi olmuş burası :D
basıt yerlerle bızı bır tutma ıstersen
buralar çok sıktı artık ya değişik yerler daha güzel olur abi biraz değişiklik güzel olur =)
alt devir başlıcaksak gelirim :p
maxi selimpaşada. orada okudum :D ataşehirden 86 km sırf gidişi var :D
0.Tuner
1.STP
2.Gokı
3.Slave
4.Dragger
5.Iboo
6.EmreG
7.Enes
8.Bugra ef 186
9.@lp2
10.yekta
11.Mehzent
12.Serdar
13.onursumer
14
15
son ıkı kısı beyler
Eğer anadolu yakasında yapmayı düşünürseniz size yardımcı olabilirim.Sultanbeylideki Mygokartın organizasyon sorumlusuyum.fiyattada elimden geldiği kadar yardımcı olurum..çok büyük bi bahçemizde var mini golf vs. isterseniz barbekü falanda yapılabilir..
http://www.mygo-kart.com/
piste bakabilirsiniz burdan.
Koşuyolu karting benim arkadaşlarımın yeri anadolu yakasında yaparsak zaten koşuyolu kartingde yaparız ben ayarlarım sıkıntı olmaz güzel mekandır :D
Tabi Selçuğunkine gitçez önce ikincisi anadolu yakası olsun :D
Fiyatı uygun ayarlayın da neresi olursa olsun, 10dk 25tl olmasın :D
öğrenci işi olsun =)
:D:D ya okulda falan organizasyonlarda barbekü diye afiş hazırlanıyor daha bi cezbedici olsun diye :)ordan kalmış barbekü kusra bakmayasın:)..Alkol malesef bizde çok istiyoruz olmasını ama yapılamıyor..biz genelde otoparkta arabalarda ufak ufak içip giriyoruz piste ;)
1.STP
2.Gokı
3.Slave
4.Dragger
5.Iboo
6.EmreG
7.Enes
8.Bugra ef 186
9.@lp2
10.yekta
11.Mehzent
12.Serdar
13.onursumer
14. Tuner
15. MTN 106
evet lıste kapandı arkadaslar :)
yedeklerı alalım
anadoluda olursa koşuyoluda olabilir ben gelebilirim..hatta kontenjanı 20yede çıkartabilirseniz yanımda 2 kişiylede gelirim..