pısttekı yollarda ıkı aracı yanyana getır ve kenarlardan 30 ar cm mesafe bırak. demek ıstedıgım gecıs zorlugu olması. sızın pıstınızde bu mesafe cok fazla
Printable View
@ Göki & SefaköyTeamPower
olm delimisiniz gaz peşindesiniz bana bir ideam olsa sıraya yazardım kendimi direk sıfır yazdım çıkıp yanlıyıp adrenalin yapıcam kendi kendime 2 gün önce fındıklıda taksiyi durdurup abi 2 dakika bekle diyip bungee jumping yapmış adamım ben sizle ne sidik yarıştırıcam direksiyonda hahhahahahhahahah:heyoo:
evet o konuda doğru söylüyorsun
:hehe: ben -1 im o zaman ben kazmayımdır kanka bodozlama girerim şimdi heryere :D bungeejumping nerde la ona gidelim en güzeli 10 sene önce suadiye streetball da atlamıştım:D
kanka o tam bomba oldu trafikte sıkılmış bi modda fındıklıda geçiyordum mimar sinan üni. bahar şenliğinde adamlar parka vinç kurmuş direk denize atlatıyorlardı taksiciye dur bekle ben bir atlıyıp gelicem dedim aptal aptal baktı suratıma sonra gittim ordakiler sadece öğrenciler dedi ordan bir tanıdık çıktı oydu buydu diyip bir baktım vinç tepesindeyim atladık
İstanbulda devamlı bir yer yok ama işleri biraz yoluna sokayım sırf kendim için kurucam bir sistem ;) TT üyelerine Bedava yapıcam kartı gösteren geçer :D:D
sefayı unuttuk ya onuda ekleyelim listeye :D
saxocu olmadan olmaz :D
sefa demirbaş ve kurufasülye:D
Nerde o şempanze?
Bi hatun buldu, unuttu gecmisini :D
ben: ablası varmı onuda bana yapalım
sefa: var ama yaşı ufak
ben: olm senin takıldıgın kaçlı
sefa: 92
ben: bipppp
:hehe:
benıde ekleyın:D
apache güncelii :D
bna niye babasi kaldi onu anlamadim:D yada bana kalmadi mi da ben ustume alindim:D noluyo lan:D
bu pazar olursa veya sonraki haftasonları cumartesi-pazar,kesin gelirim.benide yazın
5 ve 10 luk kum torbalarını ekleriz araçlara.kilo eşitlenmesi iyi olur
hem istanbullularla tanışmış olurum:)
Ben 106 kılo olmuşum sımdı baktım ona gore 70 kılo adamla bir olamam :d ona gore ayarlayın esıtlıgı
utanmasanız kartingde dbn görmek istiyiceksiniz :D
daha uzak yerler bulamıyomusun olm sen
yalnız kilo eşitlemeyi nası yapıcaksınız :D stp elde baskülle mi gelcek hahahahha :D abi tartayım mı :D
ben tartılıp gelirim.1 liralık makinenin fişi kabul edilirse eğer:D
yağ oranını ve kemik ağırlığımızıda ölçücekmiyiz:D:D
şaka maka valla olsun şu kilo eşitleme.bıktım 50 kilo kazmaların yanımdan uzamasından:D
bnıde ekleyın bı aksılık olmassa glmek ıstıyorum :D 55 kg :)
evet arkadaslar, turnuvamızın seklı boyle olucak. kısa ve oz olucak anlayacagınız uzere. turları 20 dakıka olarak dusundum ben ama ıstersenız artırabılırız ne dersınız? ona gore fıyatın net belırlemesını yapıcaz arkadaslar.
http://i41.tinypic.com/2005kid.jpg
3*20=60 garanti veriyorum 2 gününüz ağrılı geçer :) 3*10 idealdir
kilo eşitleyebiliyosak sıkıntı yok benim açımdan 5 saatte kullanırım :D
3 erlı gruplarda 20 dakka bır kere yarıscaklar, onlardan cıkan 1. lerde 5 kısılık bı grupta 20 yarısıcaklar. 40 dakıka toplam
pardon ya şimdi dikkat ettim o zaman mantıklı :)
Agırlık eşleme yoksa beni listeye eklemeyin gelirim ama yarışmam bikere daha sölüyorum ....
olm nıye bu hırs :D ben napım sımdı 109 kıloyum :D
ooo 20 dakika süper abi :D yakın zamanda ayarlıyalım