valla sölemedi deme hırs değil eşitlik arzusu :D
Printable View
ozaman bı sekıl uydurmaya calısalım bugra dusun tasın bu ısı :D
40 dk tamamda 15 dkdan sora perte çıkıyosun silivri bide hzılı pist
sılıvrıde hıc bınmedınkı sen metın :D nerden bılıosun :D
ağır siklet,tüy siklet diye ikiye ayrılılalım grupları :D
ever arkadaslar turnuvamızın kısı bası katılım ucretı 33.3 lıra olarak ayarlanmıs bulunuyor. ılk turda 20 dakıka bınılecek 2. tur fınaldede 20 dakka bnılecek. fınale kalanlar total 40 dakıka bınmıs olucak. fıyat bızım ıcın ozel ayarlanmıs fıyattır. sonrasında yarısmacılara zaman olcme turuda attırılacak 1 bos 2 dolu seklınde. sımdı bıze kalan tarıhı ve saatı belırlemek
1.STP
2.Gokı
3.Slave
4.Dragger
5.Iboo
6.EmreG
7.Enes
8.Bugra ef 186
9.@lp2
10.yekta
11.Mehzent
12.Serdar
13.onursumer
14. Tuner
15. MTN 106
Tarih bu cuma olursa gelirim ctesi olursa gelemem ben malesef
gelmeyen olursa yedek olarak girerim 65kg 190cm
katılımın 15 kısı olacagını en basta yazmıstım ben. karısıklık ve duzensızlık olmaması ferah sekılde yarıs yapılması adına bu sekılde karar aldık
Ben ağırlık eşitlenmezse girmiyorum gelirim ama izlerim sölemedi demeyim 3. kez yazdım ...:D
tamam aglama ılk tur sen ben emre G oluruz oldumu :D
ben yanımda 25 kilodan olmak üzere toplam 2 çuval işyerinden plastik hammadde getiririm olur amma şey ettiniz ağırlıgı :)
127 kg olmuşum anasını satim:D
abi ben o pistde yarışmadım ama bizim gittimiz onun alt versiyonuydu biliyosun 15 dk da perte çıktık ondan söledim, bu arada tarih ne :)
grupladım arkadaslar :) tarıh nezaman olsun?
1.STP
2.Bugra
3.Emre
1.dragger
2.alptug
3.yekta
1.gokı
2.slave
3.ıbrahım
1.tuner
2.mehzent
3.enes
1.onursumer
2.serdar
3.mtn 106
cuma günü olsun ama buluşma saatini 9-10 gibi yapalım işden çıkıp gelmek sorun oluyor heleki göki seyehat olup çogu kişiyi ben getiricem :D
bu cuma aksamımı yapalım sımdı beyler?
Evet cuma güzel olur
Listede olamadım ama izlemek için gelirim:) gelmesine gelirimde kartal silivri arası motorla gelicem kaç km dır:) heralde gidiş geliş bel fıtığı olurum ben :)::) Motorla eşlik etmek isteyenler varsa daha zevkli olur aslında :)
bu hafta sonu olursa ben yalan olurum kuzenim evleniyor yarın antalyaya gidiyorum pazar dönücem.
farketmezzzz :D hem öss öncesi güzel olur
cuma yapalım güzel olur :D ben zaten yarın silivriye gidicem sanırım işlerim var orda kalırım :D
Ben cuma sabahı servise veriyorum arabayı, su zincir vs degisecek.
Cuma aksamına yetisebilirmiyim bilmem.
yavuz gel alirim ben seni sirtima:)
cuma olursa bende gelemiyorum .
yekta
listeler kapanmadıysa benide yazabilirmiyiz?
Anadolu yakasındakı buluşmayı iple cekiyorum :) Silivri cok uzak :(
Cuma olmasın bari, herkeste sorun var :D
pazarda oss var zaten konsantre oluyorum :D
Tarih belli olmadımı hala