valla bana kople degiştirdi ekzozu ii ki cat ı da taktır gel demedi orjinal aldım servisten. disk lerimi de degiştirtmişti. sen gene bi susturucuyla ii geçmişsin. gerçi geçmemiş sonuçta bana da kusurlu yazdı tekrar gitim 2. seferde geçtim...
valla bana kople degiştirdi ekzozu ii ki cat ı da taktır gel demedi orjinal aldım servisten. disk lerimi de degiştirtmişti. sen gene bi susturucuyla ii geçmişsin. gerçi geçmemiş sonuçta bana da kusurlu yazdı tekrar gitim 2. seferde geçtim...
kardeşim 51 lık boru nasıl yakıt + performas?
on takım
farlar
egzoz sistemi
motor nosu
stoplar
yangın tupu
ilk yardım çantası
2 adet üçgen reflektor
çekme halatı
lastik diş kalınlıkları
fren ve amortisorler
bunlara dikkat ediyorlar..
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
valla şuan acil iki muayene işimiz var birisi kesin geçmez araba 2004 yılında bağlanmış muayeneye sevk edilmiş ruhsatın bir yaprağını polis almış şimdi gidip muayene yaptırıp ruhsatı yeniden çıkartmamız gerekiyor diğeride benim araba ekemuayene var ama rengi değişecek tespite gitmesi lazım ilgilenen birileri varsa bir görüşelim
cogu sahte aracı satarken anlarsınız
aracların muayınelerının gecerlı olması ıcın kesınlıkle o rampadan gecıp kamerada gorunmesı gerekıo...buyuk olasılık o sekılde yaptıran arkadaslar araclarını sattıktan sonra alıcının emnıyete gıtmesıyle bırlıkte gerı aranacaklardır..sahsen bızım basımıza 2 defa geldı...vede evrakta sahtecılık gıbı bı cezasıda mevcut arkadaslar mahkemeye gıdıp gelıyorlar bakalım sonuc ne olacak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)