gecmiş olsun tayfun aslında vtec sahipleri olarak ortak bi stock egsoz sistemi yapalım muayenesi gelen gider direk takar gecerbu arada motor icine cok bakıolarmı filtre kitleri ıvır zıvır seylere felan sonradan turbo gecermi acaba
![]()
Ben son muayene istasyonunda cam arasından gördüm arabayı kaputu açtı filtreye bakmadı bile. Motor numarasını okurken elinde kalem el feneri var headers'a eli değdi biraz hopladı ordaama turbolu arabayıda inceleyeceklerini sanmıyorum.
Bence şuan tüv türkte çalışan kontrol elemanları hangi arabanın ne versiyonu var tam olarak bilmiyorlar. Ancak gün geçtikçe uzmanlaşacaklar ve ileride sonradan tubro uygulamalarını bile tanıyacaklar diyorum. he takarlarmı onu bilmiyorum.
muayenede ilkyardım çantasıyla beraber ceset torbası ve boyunluk olup olmadığına da bakıyorlar mı??
geçenlerde biri söylemişti ama bana biraz saçma geldi
2 tane aracımızın yaklaşık 2 senedir muayenesi yapılmadı..ikiside 4x4 suv her sene yapılması gerekiyo bildiğim kadarıyla..
Muayene geciktiği zaman ne kadar ceza ödeniyor bilgisi olan varmı ?
Dr.Ecu
Ben şubatta yaptırdım muayeneyı....ön cam 1 numara olmak uzere tüm camlar fılmlı we en koyusundan...+ 5 cm lık yay ve xenon wardı....orjınal fıltresını takmıstım...arabada kusur sadece angelların motoru olmadıgı ıcın far ayarından kusur buldular birde app plaka tek muhur oldugudan dolayı hafıf kusurlu yazılmıs...
iyi bir adama denk gelınırse sorun cıkartmıor...
15 mayısta yaptırdım ceset torbası veya boyunluk aranmıyor
kat iptal, ortada susturucu ve silencerlı son la sorunsuz geçti
ilk zamanlarda geçti kaldı varmış şimdi çoğu eksiği hafif kusura sokuyorlar mesela trafik seti tam değil 'hafifi kusur'yazmış- far ayarlarınada hafifi kusur yazmış- yangın söndürücüyü yeni almıştım dolum tarihi mart 2009 ve 2011 de kontrolü var onada kontrol süresi geçmiş diye hafif kusur yazmış yani yazmış olayım diye yazmış birşeyler
tek seferde sorunsuz geçtim şükür![]()
bilmiosundur belki sahte oldugunu,çünkü bizde bilmiyoduk sonucta..
trafikte hic bi sorunla karsılasmıosun cevirmelerde falan bı problem olmuyo ama aracın satısı için emnıyete gıdıldıgı zaman soyluyorlar problem orda baslıyo..
eger tüvtürke gectıgı tarıhten sonra yapılan bı muayıneyse arac satılana kadar emin olmayın derim..daha dogrusu emnıyetten ruhsat cıkarmaya gidene kadar diyim.
Ankara'da hangi muayene istasyonu rahat?
Bir de parklar çift duylu sinyale bağlı olunca sorun teşkil ediyor mu? Farın içinde değil yani parklar, sinyalde?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)