Vallahi ben sen sigara, sigar, pro, nargile ve bilumum uzun soluklu dumanlı tütün mamulü içeceksin diye de ben kendimi kanser edemem. İstatistiklere bakın akciğer kanserinin %50 kurbanı pasif içiciler.
Sen içersin abicim o senin bileceğin iş. Ama mekan sahibi kendisi ceza yediğinde seni bir daha o mekanda görmek ister mi bilemem?
Ayrıca sen sigara içeceksin diye de hiç kimse cam mam yapmaz. Para olsa bile adam konsepte ters der çeker gider. Devlet para versin o zaman mekan sahiplerine.

İnşaat ve havalandırma için. Bunun temiz hava girişi var havalandırması var hava sirkülasyonu var. Sadece bir cam ile bitmiyor. Adam der kardeşim öyle bir sistem yapacaksın ki buradan kimse yan masa da içilen pro dan rahatsız olmayacak orasını da bilemem. Çünkü kimse yapmaz, yapamaz.
Avrupa da her yerde yasak! Senin dediğin iflas spekülasyonları avrupada da çıktı ama daha sonra kimseye bir şey olmadı çıktı, krize rağmen.
Şöyle de bir durum var kendime geldim birden buradan ne yazsam boş, bundan sonra yazın sorun yok ama kışın Allah kolaylık versin sizlere.
Umarım bir an önce sağlık açısından kurtulursunuz.