ahahahahaadam çok içten yazmış helal olsun güzel giydirmiş
![]()
beyaz eşya-klima tamircisiyim vestelde montajda çalışan çok tanıdığım var ayrıca bende indesitte kalitekontrolde çalıştım bu tarz cihazlarda bozulma olasılığı tamamen montajcının o anki psikolojisine bağlı![]()
Vestel bu sene kesin batar![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
her markada, her üründe başa gelebilir böyle şeyler vesteli kötülemeye gerek yok. edebiyatı iyi ama yazanın![]()
allahin babadağli basmacisindan elektronik devi olursa bu kadar olur zaten…
hehe ilginç yorum![]()
Edeple gelen, lütufla gider.
Biriside biziz 70 ekran almıştık zamanında , 4 ayda 1 bozulurdu sürekli tamire. Aynı şekilde birde buzdolabı aldık , o da rezalet 3-4 sene sonra içi inanılmaz koku yaptığından iade istedik almadılar ama biraz uğraşınca değiştirdiler...
Bir daha vestel hayatta almam yemişim yerli sermayeyi.
Everyday I ** Çapulling!!!
bence çok ağır yazmış. tüketici hakem heyetlerinde işi çözülürdü aslında. kuzenime bir firmadan hediye 87 ekranı gelmişti. evde bildiğin patladı tv. vestelin ürünleri genel olarak oldukça kalitesiz. ama fiyatı muadillerine göre ucuz olduğu iiçin tercih ediliyor. çok kaliteli avrupalı dediğiniz bosch markası bsh grubu tarafından peg profilo tesislerinde üretilmektedir. sony lcd tv ler ise mayıs ayından itibaren beko tarafından satın alınmış olan ve türkiyeye taşınan grundig tesislerinde üretilmektedir.
Bölge yöneticiliğiyle konuşsaydı eminim yardımcı olurlardı bu kadar cinnet geçirmezdi![]()
beyaz eşya elektronik biraz şans işi gerçekten her marka model de olabiliyor X bir markanın yetkili servisiyim biliyorum oradan![]()
ama 1. senesinde 200 küsür ücret alınması müşteriden nasıl olmuş anlamadım kullanıcı hatası diye söylenip sanırım alındı yoksa her şekilde ürün garantili olması lazım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)