User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: aracımı satıyorum , erel oto taş koydu :)

ahmetakgunf3s
    Misafir
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fan değişince büyük kazamı oluyormu. O telefondaki abla (!) fan derken fanın yerini arabanın içindeki klima üfleme deilklerimi sanmış acaba. Zeka fışkıran müthiş şahsiyet.
    muhoha

+150000

bugun aradılar aracımın km sini düzeltmişler allah razı olsun

ama nebir özür ne başka birşey ? kendılerını hangı mertebede goruyorlarsa ?

TEQUILA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu servisleri duyduktan sonra gelde sıfır araba al, nasıl insan güvenirde bu servislere garantisi bozulmasın diye gider. Okudukça insanın sinirleri bozuluyor.
    Çıldırtır bunlar adamı.
    '05 Honda CBF 600 SA
    '16 Qashqai

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende yetkili bayide çalışıyorum ancak bizde çok büyük iş hacmi ve belirli başarı anketleri usulune göre belirli primler aldığımız için bilinçsiz personel bizim firmanın yolundan geçemiyor bu nedenle şirket yönetimimi seviyorum bilgi konusunda çok sert ve etkililer

bende dışarıdan sorulduğunda tanımadığım kimseye bilgi vermiyorum.araç ruhsatıyla birlikte bana gelmediği sürecek bilgi aktarımı yapmıyorum. ama bilgi gerektiğindede yakımın olanlara tabiki böyle radyotör değişimlerini falan büyük kaza (!) gibi söylemedne usturubuyla söylüyoruz

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahaha servisler güzeldir

Mercedes Yetkili Servisi

ENR Pompası sesli çalışıyor dedim (kulakları eskimiş deiştirdik düzeldi hazır inmişken motor bi güzel temizlenip yeniden yağlandı)

dedi senin kompresörün arızalanmış yakında tamamen iş görmez hale gelir haha 40.000km oldu hala aynı kompresörü kullanıyoruz en son megane çekimlerinde de aracı zırt pırt kaldırıp indirdim herkes canlı şahit vallahi saat gibi çalışıyor

Şanzıman arızası bizde yaşadık
    180.000km civarlarında servis gayet normal falan dedi 10.000 ytl gibi bir masraf çıkarttılar o bu değişecek falan özel bir serviste ki gittiğimiz servis yetkili servisin tüm eski çalışanları (küstürülüp işi bırakanlar ) 6.000tl civarına orjinal parçalarla yapıldı.

Geçende de turbonun çıkışındaki hortum yarılmış onu değiştiricez koskoca yetkili serviste ufacık hortum yok satış fiyatı 68tl neden yok dedik alt tarafı bir hortum toptan getirip parçacılara ve özel servislere veriyoruz vitolar genelde onlara gidiyor dediler bizde özel servise gittik tekrar

Sanayi FTW!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçimden geçenleri yazamıyorum .

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor meslekten çıkar herkez usta olursa böle olur
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

emr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmiş olsun ... bütün bunlar olurken nasıl bi yüzsüzlükltür o cevapları veriyosun yaptıysan bozulmaz ... Neyse tekrar gecmiş olsun allah iyi ustaların eline düşürsün...
    "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"

emr: chip atarız
    f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
    emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşa seat leon alıcaz tanınmış bir firmanın 2.el satışında araç. arabayı görmüş beğenmiş test turuna çıkmış filan ama anlamaz bu işlerden gidelim dedi gittik araba yok antalyada ki bayiye yollamışlar yalnız expertiz raporu var dediler baktık sadece kaput değişmiş o da dediler ki üstüne bişi düşmüş inatla sıkıştırdım bakın emin misiniz kaput değişti mi değiştiyse far filan kırılmıştır yok sadece kaputun üstüne bişey düşmüş. araç bu firmanın ismine güvenerek ve ark leon takıntısı üzerine alındı. daha sonra araba aynı servisin antalya şubesinde bakıma giriyo önden kazalı motora kadar girmiş tabi haklı olarak itiraz ettik aracı alın diye adamın sölediği expertiz kağıdında imzamız yoktu

Oldschool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harbiden yuhhh yani yaaa bunlar yüzünden insan aracını servise de götürmek istemiyor...

Kingpin usta ne maceralar yaşamışın bee roman gibi patlatmadık motor kalmamış
    OldSchool ♥71♥
    Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro

emre.aksu
    Misafir
    hondanın gözünü yiyim.crv,vtec2 simdide fd2 civic,hicbirinde bir problem olmadı.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre.aksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hondanın gözünü yiyim.crv,vtec2 simdide fd2 civic,hicbirinde bir problem olmadı.
    Bu konuyu nasıl bağladın Honda'ya anlamadım.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bi sansli benmiyim yaw hic sorun yaasamadim hicbi servisimle
    - K -

________
    Dr.Ecu

emre.aksu
    Misafir
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuyu nasıl bağladın Honda'ya anlamadım.
    burdan bagladım

Alıntı Kingpin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Servislerin var ya ben... Bana ne çektirdiler yau.

İlk başta Chrysler Stratus'umuz vardı. Araba deneme tahtası oldu hiç bir şeyinden anlamıyorlar. Sonra o pert oldu kurtulduk.

Sonra 300M aldık Koluman'dan 1200km'de kapak kilitledi. Kapaktan sibopları çekiçle vurarak çıkarttılar. Yine servisteyiz biz tabi ki, araç verilmedi. Dava açacağız dedik hemen tabi ki şöyle böyle dansözlükler... Her neyse çok geçmeden aptal bir problem daha çıktı çözemediler... Aylarca soğuk kaloriferle gezdik, tabi ki hiç kimse kullanmak istemiyor arabayı evde , termostatmış puhahaha dedim yarıldım yüzlerine karşı ustaların. Sizin dedim kaç yıllık ustalığınıza... Sonra da sattık zaten.

Saab ise ayrı bir dert ilk alındığından beri sıkıntı zaten... Araba çok güzel bir araba fakat hiç bir şeyinden anlmıyorlardı, benim araba sayesinde... Öğrendiler...
    1. 10.000km'de selenoid bozuldu Manisa'dan İzmir'e geçerken ani basınç değişikliğinden dediler yarıldım...
    2. Babam kaza yaptı 3 jant yarıldı, 2 ay bekledik sadece jantları...
    3. Abim kaza yaptı şanzıman'ı değiştirmediler aks kesti diye. Sonra araçta şanızman probleminden kendimi alamadım...
    4. Motor yaptılar, araba annem kullanırken blok yardı oradan da sıcak yağ bakalitin üzerine aktı ve araba alev aldı. Yanmadı şerefsiz ama Sonra yine ben bir sinirle gittim, dava mava tehditler falan. Komple sandık motoru getirdiler.
    5. Bu arada en az 9 kere şanzıman indi bir cırtlama sıkıntısı yüzünden. BULAMADILAR... Sonra şanzıman'ı değiştirdik hiç bir şey değişmedi, yanlış tespit yapmışlar
    6. Saab işte daha nice aklıma gelmeyen elektronik problemler...

RR Sport 2.7 HSE
    İlk aldığımız gün adamın teki dedi ki araba yamuk duruyor abim de adama bahşiş verdi, adam eyvallah dedi ama araba hakikaten yamuk duruyor dedi ve baktık arka sola doğru yatık duruyor araba . Sonra çıktık eve gidiyoruz araba Turbo kilitledi . Sonra da ertesi gün Battal'a gönderdik arabayı sağ olsunlar değiştirdiler aracı .
    Sonra yenisi ile devam, o da blok da bir pencere açmaya karar verdi 120000km'de. Ve açtıda Arkadaş EGR radyatöründen su alıyormuş hem de EGR'lerin değişmesine 5000km varken. Tabi ki bizde herkes gibi şanısımızı denedik her 2.7 RR sahibi olarak Almanya'ya mail attık falan, hiç bir şey olmadı... Paşa paşa aldık koyduk motoru... Bir daha Galeri'den sıfır araba almak mı? Kesinlikle hayır... Sonra onu da sattık RR TDV8 Vogue aldık Borusan'dan kurtulduk...

Bunlar da benim servis maceralarım... Servislerin hiç birisine güven olmaz...
    düzenli bakım dısında hic gitmeye gerek kalmadı

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YKP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harbiden yuhhh yani yaaa bunlar yüzünden insan aracını servise de götürmek istemiyor...

Kingpin usta ne maceralar yaşamışın bee roman gibi patlatmadık motor kalmamış
    Vallahi ya bir tek Mitsubishi servisimden memnundum ona da gitmiyorum artık.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre.aksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burdan bagladım

düzenli bakım dısında hic gitmeye gerek kalmadı
    O açıdan bakarsan olabilir ama bahsedilen saab felan genelde sorunlu araçlar. Bide 120.000 li km ler var. Ayrıca ailedende kaynaklananda bir şansızlık olabilir. Pes çünkü. Ucuz araçlar bile böyle yapmıyo.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)