İsim:Aykut YENİ
Kütük: Çorum/İskilip
Meslek:Metalurji ve Malzeme Mühendisi
Askerlik Yapacağı Yer:Gönlümden İzmir-Ankara-Eskişehir-Isparta geçiyor ama nasipte neresi var bilemem...
İsim:Aykut YENİ
Kütük: Çorum/İskilip
Meslek:Metalurji ve Malzeme Mühendisi
Askerlik Yapacağı Yer:Gönlümden İzmir-Ankara-Eskişehir-Isparta geçiyor ama nasipte neresi var bilemem...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
İçinizden Çankırıya düşen olursa her türlü yardımcı olurum![]()
www.honda-tech.com
Evet gidecek arkadaşlar son durum nedir.
Dün itibari ile meşhur sarı zarfımı + yol parası+ yemek parası almış bulunmaktayım ayın 1-2-3'ünü beklemeye koyulduk.
Sizde durum nedir?
ayın 1inde yada 3unde gıtmenın bı mantıgı yok kafana esen gunde git![]()
www.honda-tech.com
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Evet arkadaşlar durumlar nedir. Giren var mı sınava?
Ben yarın girmeyi düşünüyorum. İzmir/Narlıdere.
Son 10 güne girmek üzereyiz.
Valla ben bugün sabah 6.30 gibi İzmir Narlıdere'de gittim hallettim işlemlerimi son zarfımı da aldım 8-9 ağustosu beklemedeyim umarım kısa dönem olur diye de niyetteyim...Özellikle Izmir e gidecek arkadaslarıma tavsiye sabah 6 olmadan orada olursanız eğer ön sıralarda içeri girip öğlen sıcagından fazla etkilenmeden işlerinizi halledip çıkabilirsiniz...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
ağustos için başvurular 25 haziran sondu.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)