User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
96 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 106 GTi & Honda Sİ

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı y@sin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk yazılanlara katılmıyorum ama yaş konusunda haklı olabilirsin.Gençliğin hızlılığına bağlı olarak arkadaş dikkatli olursa sonuç iyi,olmazsa 106 gti kötü sonuçlar doğurabilir..

ilk alırkende biraz paraya kıyıp iyi bir gti alırsa tam hurda olmamışlardan gayet güzel güzel biner
    106 arıza cıkarmaz yani?hayatımda gordugum en cok bozulan arac dıyebılırım

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 arıza cıkarmazmı hahahahahahahahhhahahhahahahahahahahahahahahahahah ah....işte buna sadece gülerim...şu forumda deil turkıyde sor 106 cılara herşeyini yaptırsan yine satarken dersin ki yaa şu sagdan bı ses gelıyo işte onu yaptır..yaa torksıyon bılyası deişecek...işte bi şanzuman kulaklarını deiştirsen iyi olur..vs vs

106 sı olup da yarış yapıp da bnm arabam hiç bozulmadı diecek adamın alnını karışlarım...yarıştan kastıp deli gibi saga sola basmak da deil..sert bi araban var tırtıklı gusel bı yolda 1 den 2 ye cektımı 30.çekişte akis elinde bu da yaklaşık 10 dkka sürmez bile ...
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 arıza cıkarmazmı hahahahahahahahhhahahhahahahahahahahahahahahahahah ah....işte buna sadece gülerim...şu forumda deil turkıyde sor 106 cılara herşeyini yaptırsan yine satarken dersin ki yaa şu sagdan bı ses gelıyo işte onu yaptır..yaa torksıyon bılyası deişecek...işte bi şanzuman kulaklarını deiştirsen iyi olur..vs vs

106 sı olup da yarış yapıp da bnm arabam hiç bozulmadı diecek adamın alnını karışlarım...yarıştan kastıp deli gibi saga sola basmak da deil..sert bi araban var tırtıklı gusel bı yolda 1 den 2 ye cektımı 30.çekişte akis elinde bu da yaklaşık 10 dkka sürmez bile ...
    kanka 106 zamanımda
    15 kere sanzıman kırdım
    4 kere akıs kopardım
    sayısız motor kulagı kırıldı
    radyator hortumu patladı
    10 kere on takım yaptım
    5 kere torsıyon bılyası desgırtıdım
    3 kere motor yaptım
    daha ne olsun
    106 işte
    ama olsa yıne binerim

y@sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 arıza cıkarmaz yani?hayatımda gordugum en cok bozulan arac dıyebılırım
    Arıza çıkarmazmı demişim iyi anla normal bakımları hangi araca yapmıyorsun balata yağ filtreler vs yada en fazla basıklıktan amortisör patlama hangisine yapmıyorsun ? nerenden anladın lafı ? motor kulağı kırar 306 gti motor kulağı takarsın bir şeyde olmaz ama hanginiz bilirsiniz o ayrı 2 tane gti bindim öle ciddi bir sorun hiç yaşamadım sonuçta harcadım ama karşılığınıda aldım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hiç bozulmadı yazan kim yazmışmıyım hiç bozulmadı diye neye güldün kendinemi gülüyorsun oku bir daha bakalım ne yazılmış..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ciddi bozulan 106 larda olmuştur olamaz diye birşey yokta hangi araba yatak sarmıyor kırmıyor yada arabasına göre hepsi değişkenlik gösterir ben arkadaş biraz paraya kıyıp güzel bir şey alırsa güzel güzel biner demişim ama hiç bozulmaz kelimesi nereden çıktı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk yazılanlara katılmıyorum ama yaş konusunda haklı olabilirsin.Gençliğin hızlılığına bağlı olarak arkadaş dikkatli olursa sonuç iyi,olmazsa 106 gti kötü sonuçlar doğurabilir..

ilk alırkende biraz paraya kıyıp iyi bir gti alırsa tam hurda olmamışlardan gayet güzel güzel biner
    ilk yazılanlara katılmıyorum demişsin.bende orda sık bozuldugundan bahsetmıstım buna katılmıyorum demek bozuluyor demek anlamına gelıyorsa ben yanlış anlamısım pardon..

artı olarak 106 normal bı aractan ortalama 10 kere falan daha fazla bozuluyor...en ıyı 106 yıda alsanız arızalardan kurtulma sansınız yok..

he soyle bı olasılık war 30 bınde bı 106 alıp orjınal yaylarıyla bınıp max 5k devırlerde vıtesı 5 sn aralıgında degıstırerek surersenız bozulmama ıhtımalı war genede emın degılımde olabılır yanı...ama amacı için alınıp kullanılan bı 106 dedıgım gıbı normal araca oranla 10 kere fazla bozuluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kardeş 106 alma derım cunku haftada bı babanın karşısına cıkıp araba ıcın para ıstıyeceksın hadı 4 hafta werdı dıyelım 3. ay yaptırdıgın aynı seyler ıcın tekrar para ısteyınce baban bıraz kızabılır

)
    Evet katılmıyorum her hafta bozulamaz bir 106 o kdr da değil düzgün bir 106 her hafta bozulmaz hiç bozulmaz demek çok başka birşey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk yazılanlara katılmıyorum demişsin.bende orda sık bozuldugundan bahsetmıstım buna katılmıyorum demek bozuluyor demek anlamına gelıyorsa ben yanlış anlamısım pardon..

artı olarak 106 normal bı aractan ortalama 10 kere falan daha fazla bozuluyor...en ıyı 106 yıda alsanız arızalardan kurtulma sansınız yok..

he soyle bı olasılık war 30 bınde bı 106 alıp orjınal yaylarıyla bınıp max 5k devırlerde vıtesı 5 sn aralıgında degıstırerek surersenız bozulmama ıhtımalı war genede emın degılımde olabılır yanı...ama amacı için alınıp kullanılan bı 106 dedıgım gıbı normal araca oranla 10 kere fazla bozuluyor.
    Niye normal araçla karşılaştırıyorsunki 106 gti - civic si konusu yani stock araç bu sitede çok az hangimiz stock adam gibi biniyoruz bizim modlu araçlarımız her şekilde sanayide olmaya mahkumdur hiç bozulmasa yağını suyunu değiştirmeye gidiyor insan sıkıldımı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet katılmıyorum her hafta bozulamaz bir 106 o kdr da değil düzgün bir 106 her hafta bozulmaz hiç bozulmaz demek çok başka birşey
    bole yazmıs olsaydın daha ıyı anlasılabılırdın

artı olarak arkadas alırsa bı 106 rica edıyorum buraya yazsın hangı aralıklarla sıkıntılar yasıyacak...

Oldschool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 temiz zor bulursun Si al derim ama o parayı verme derim Gerçi Si Ex vs.. farketmiyor. araba olsun güzel de bi mod un olsun seni taktir edenler olsun o yeter kardeşim.... fazla söze gerek yok
    OldSchool ♥71♥
    Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama amacı için alınıp kullanılan bı 106 dedıgım gıbı normal araca oranla 10 kere fazla bozuluyor.
    Yazmiyim dedim ama o kadarda değil. O yaşta o hızlanmayı ve yol tutuş kabileyetini sağlayabilecek her araç kadar sorun çıkartabilir. Çıkan sorunların tekrarlanmasındaki sebepte sanayi işi çözümler ile olayın geçiştirilmesidir.

@Mertcan
    Senin istatistikler bombaymış ama. 06 YOR bu kadar usta eli değdiyse rekor kırmıştır.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ederim ben kararımı werdim (GTİ)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazmiyim dedim ama o kadarda değil. O yaşta o hızlanmayı ve yol tutuş kabileyetini sağlayabilecek her araç kadar sorun çıkartabilir. Çıkan sorunların tekrarlanmasındaki sebepte sanayi işi çözümler ile olayın geçiştirilmesidir.

@Mertcan
    Senin istatistikler bombaymış ama. 06 YOR bu kadar usta eli değdiyse rekor kırmıştır.
    eğer sen bu yapılanlara rekor diyorsan piyasadaki 106 ların %90 ı rekor kırmıstır

ben kendi aracımdan ve arkadaslarımın araclarından görduklerımı ve yasadıklarımı aktarıyorum..bu aracların hepsı kotu olamaz heralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chn_s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ederim ben kararımı werdim (GTİ)
    hayırlısı olsun senin için..106 alırken işi aceleye getirme biraz zamana bırak,alırken hem guselını hemde uygununu almaya calıs derim.

bu olur baska arac olur alacagın arabayıda almadan once kesınlıkle burdakı forum uyesı olan arkadaslara danıs derım.burdakı engin bilgili arkadasların büyük katkısı olur cokta faydasını gorursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlısı olsun senin için..106 alırken işi aceleye getirme biraz zamana bırak,alırken hem guselını hemde uygununu almaya calıs derim.

bu olur baska arac olur alacagın arabayıda almadan once kesınlıkle burdakı forum uyesı olan arkadaslara danıs derım. engin bilgili arkadasların büyük katkısı olur cokta faydasını gorursun
    en iyi şekilde araştırıyorum burdaki abilerim arkadaşlarımda bana yardımcı olurlarsa benim için daha iyi olur.. aklımdada sarı renk war bakıyorum kendi bütçeeme en iyisi hangisi olursa onu alırım..

16v - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılanları teker teker okudum aklım kaçtı ne arabaymış bu 106 Piyasasınıda binmeyenlerin belirleme çabasınıda anlamıyorum.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardes 1o6 gti ve vts hassa araclardır encokta alt takım ve şanzumanguzlce baktıgın surece sorun cıkartmaz zevklıdır
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer sen bu yapılanlara rekor diyorsan piyasadaki 106 ların %90 ı rekor kırmıstır

ben kendi aracımdan ve arkadaslarımın araclarından görduklerımı ve yasadıklarımı aktarıyorum..bu aracların hepsı kotu olamaz heralde
    Sen mertcanın yazdığı rakamlara baktınmı ciddi ciddi. Benimde etrafımda var bi sürü 106. Ama değil bu rakamlar yarısı kadar bile arıza yok.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)