User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
96 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 106 GTi & Honda Sİ

dehsettuning
    Misafir
    106 gti hondaya göre daha fazla masraf cıkarır bence eski olmasının pekte bi önemi yok yeterki kaporta diri olsun,,,iki aracında temizi gercekten zor ama,,,

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen mertcanın yazdığı rakamlara baktınmı ciddi ciddi. Benimde etrafımda var bi sürü 106. Ama değil bu rakamlar yarısı kadar bile arıza yok.
    Kardeş zaten hepsi bi anda olacak deilya benimde anlatmak istediğim bu zaten biyeri arızalanıo yaptırıosun sonra baska biyeri arızalanıo onuda yaptırıosun snra biyer daha,bakmışsınkı 3 ay sonra yaptrdıgın yer bidaha arızalanmış haydaa sonra bıdaha.bu kısır dongu 106 da donuo gıdıo..

bunda kullanımda onemlı ben yazdım zaten oraya aile arabası spec modda gezersen bozulma oranı dusecektır tabıkı..ama benım ve arkadaslarımın vede cogu 106 cının kullanım stılıne gore cok cabuk arızalanıo..

1 sene bınıpte motor kulaga deıstırmedım dıyen,sanzuman yaptırmadım dıyen,aks yaptırmadım dıyen,torsıyonu bozulmadı dıyen bi 106 kullanıcısı bence yok denecek kadar azdır.hatta cogu kısı bu arızaların cogunu sene ıcerısınde 1 den fazla yasamıstır..

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde satma sebebim aks sorunuydu biraz düşük olduğundan pek sık arızalanıyoru keşke daha sağlam yapsalardıda hala biniyo olsaydım

aoc
    Misafir
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka 106 zamanımda
    15 kere sanzıman kırdım
    4 kere akıs kopardım
    sayısız motor kulagı kırıldı
    radyator hortumu patladı
    10 kere on takım yaptım
    5 kere torsıyon bılyası desgırtıdım
    3 kere motor yaptım
    daha ne olsun
    106 işte
    ama olsa yıne binerim
    Olsa yine binersin değil mi Sözün özeti bu kanka... Koltuğuna oturup GTI sahibi olmamış birine bu duyguyu anlatmak zor biraz. Sonra 106 ya 11 maksimum 12 falan diye yazarlar...

SerdaR A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda honda honda =)

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M U R A T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde satma sebebim aks sorunuydu biraz düşük olduğundan pek sık arızalanıyoru keşke daha sağlam yapsalardıda hala biniyo olsaydım
    İşte düşüklükten kaynaklanıyor. Ama senin arabada aşırı düşük. Camber kiti olsa akslar korurdun bir miktar.
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 sene bınıpte motor kulaga deıstırmedım dıyen,sanzuman yaptırmadım dıyen,aks yaptırmadım dıyen,torsıyonu bozulmadı dıyen bi 106 kullanıcısı bence yok denecek kadar azdır.hatta cogu kısı bu arızaların cogunu sene ıcerısınde 1 den fazla yasamıstır..
    Bir motor kulağı sorunu var. Birde aşırı düşüklükten aks ve torsiyon. Alçaltınca her araçta sorun oluyo. 106 sahipleride maşallah yerle bir ediyo araçları. Motor kulağıda 306 takarsan bir daha kopartman çok zor. Valla çevremdeki gazlayan 106larda hiç şanzıman sorunu olmadı. Birşey diyemiycem.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir motor kulağı sorunu var. Birde aşırı düşüklükten aks ve torsiyon. Alçaltınca her araçta sorun oluyo. 106 sahipleride maşallah yerle bir ediyo araçları. Motor kulağıda 306 takarsan bir daha kopartman çok zor. Valla çevremdeki gazlayan 106larda hiç şanzıman sorunu olmadı. Birşey diyemiycem.
    şanzuman sorunu yaşamadıysa büyük şans derim...ama benım sonucum,106 cok sık masraf cıkaran bir araç

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor kulagını 306 yap yada get koy bi daha koparamazsın.
    aks kırma olayını ise sol kulağı(akü altındaki) yerden gevşetip ileri dayayıp aks'ın arasına pul koydun mu bir daha kırmazsın tabi hayvan gibi düşürmüceksin tadında bi iniklik olucak.
    şansıman ben 1 kere kırdım aslında kırmadım hayvan gibi yere basmıştım çukura düştüğümde muhafaza çatladı ordan yağ aktı yağsız kaldıgı için sorun yaşamıştım.
    fabrika çıkışlı - leri var doğru ama bunları uyguladıktan sonra hiç bir sorun yaşamazsın.bunların hepsini bende çok yaşadım ama öğrendikten sonra yaklaşık 2 senedir ne kulak ne aks nede başka bir sorun yaşadım.

o kadar abartmayın 106 dayanıksız bi araç değil hatun gibi nazlı
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Terbiye ederiz o zaman bizde. En son öyle bir geçici plakalı A5 terbiyesizlik yaptı bana. Şimdi aracının fiyatı kimbilir kaç lira düşmüştür.
    huahauhaahuah yaptığımız yanlış ama benim üstüme kıran olunca bende acımıyorum bi kırıyorum (kesinlikle CANA kasıt değil, MALA kasıtlı olarak) o zman akıllanıyorlar...

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZaZy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    huahauhaahuah yaptığımız yanlış ama benim üstüme kıran olunca bende acımıyorum bi kırıyorum (kesinlikle CANA kasıt değil, MALA kasıtlı olarak) o zman akıllanıyorlar...
    Yok ben üstüne kırmıyorum. Korkup başkasının üstüne kırar diye. Benim üstüme kırınca arkadan sinsice yaklaşıp arka çamurluğunu azıcık .... Neyse.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

serkan demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görüşününce anlatırım ama bana 130 liraya mal oldu
    heyecanla beklıyorum ozaman

Kardeş zaten hepsi bi anda olacak deilya benimde anlatmak istediğim bu zaten biyeri arızalanıo yaptırıosun sonra baska biyeri arızalanıo onuda yaptırıosun snra biyer daha,bakmışsınkı 3 ay sonra yaptrdıgın yer bidaha arızalanmış haydaa sonra bıdaha.bu kısır dongu 106 da donuo gıdıo..

bunda kullanımda onemlı ben yazdım zaten oraya aile arabası spec modda gezersen bozulma oranı dusecektır tabıkı..ama benım ve arkadaslarımın vede cogu 106 cının kullanım stılıne gore cok cabuk arızalanıo..

ben 2 yıldır kullanıyorum çok şükür pek fazla arıza ile karşılaşmadım kaldıki bi arıza yapan yari birdaha yapsın.
    evet ben 1 yıl değil 2 yıldır biniyorum 1 kere bile motor kulağı, şanzıman, aks torsyon yaptırmadım. periyodik bakımımı yaptırıyorum yağ balata fltre v.s... gibi. benim gibi kullanan bir çok arkadaşım bu şekilde kullanıyor 106 gti.

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu iki araç arasında seçim yapacaksan si daha düzgün bence..

feRRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi 106 sahibi olarak bencede 20 civarı we üstü rakamlar werilmesi biraz abartı geliyor sahsen ben wermem o kadar para(stock araclar için söylüyorum)bu arada izmirdeki sarı 106yı bir kaç defa otoban gecesinde gördüm duruşu fotolardan oldugundan daha ii ama yürürünü hiç görmedim kimsele denemedi..honda hakkında hiçbir fikrim yoqq..civicin bir gti keyfi vermicegi çok bariz ama önceki sayfalarda yazıldıgı gibi pek para kaçmasın diyosan sonrasında civic daha mantıklı(araç düzgünse)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 2 yıldır kullanıyorum çok şükür pek fazla arıza ile karşılaşmadım kaldıki bi arıza yapan yari birdaha yapsın.
    evet ben 1 yıl değil 2 yıldır biniyorum 1 kere bile motor kulağı, şanzıman, aks torsyon yaptırmadım. periyodik bakımımı yaptırıyorum yağ balata fltre v.s... gibi. benim gibi kullanan bir çok arkadaşım bu şekilde kullanıyor 106 gti.
    2 yıldır tahmınımce 5 lık yay olan 106 ya bınıosun hıc bı sorun yasamadın yada hıc aks kırmadın yani?helal olsun

dedıgım gıbı aıle arabası spec modda bınıosan yada cok fazla km yapmıyosan dogrudur..yada bızım bındıgımız vede cevremızdekı arabalar sureklı bozuluyo..

serkan demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıldır tahmınımce 5 lık yay olan 106 ya bınıosun hıc bı sorun yasamadın yada hıc aks kırmadın yani?helal olsun

dedıgım gıbı aıle arabası spec modda bınıosan yada cok fazla km yapmıyosan dogrudur..yada bızım bındıgımız vede cevremızdekı arabalar sureklı bozuluyo..
    6lık yay kullanıyorum, hiç aks kırmadım kırmamda inş fazla km yapmıyorum ama aile arabası olarakta kullanmıyorum.anlatmak istediğim bakımlı ve düzgün kullanılan bi araç herzaman daha uzun ömürlü olur bu sadece 106 için geçerli değil. her araç arıza yapar sorunlar cıkartır.Sonuçta sıfır araçlar kullanmıyoruz 97 - 2001 yılları arasında o şekilde yapılmış ve şuan 9 ila 12 yaşında araçları kullanıyoruz. 106 sadece birazdaha nazik kullanılmalı surekli dip gaz modu sorunlar illaki yaratır.
    peugeot çok sağlam bi araç demiyorum ama kötüde demiyorum. düzgün kullanıldıktan sonra abartı sorunlar çıkartmayacağını biliyorum.

saner müftüoğlu
    Misafir
    Honda'nın modası geçmez. EG'ler şu an patlama yaşıyor. Düşünmeden Civic derim.

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    modifiye parçası olsun, görüntü bakımından parça olsun eg de herzaman daha çoktur.Saner in dedigi gibi şu aralar patlama yapan bir arac + ilerisi için swap ada çok uygun
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya cüssem iri olmasa hayalimdeki arabadır sarı 106 gtı ama rahat edemiyorum içinde

serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6lık yay kullanıyorum, hiç aks kırmadım kırmamda inş fazla km yapmıyorum ama aile arabası olarakta kullanmıyorum.anlatmak istediğim bakımlı ve düzgün kullanılan bi araç herzaman daha uzun ömürlü olur bu sadece 106 için geçerli değil. her araç arıza yapar sorunlar cıkartır.Sonuçta sıfır araçlar kullanmıyoruz 97 - 2001 yılları arasında o şekilde yapılmış ve şuan 9 ila 12 yaşında araçları kullanıyoruz. 106 sadece birazdaha nazik kullanılmalı surekli dip gaz modu sorunlar illaki yaratır.
    peugeot çok sağlam bi araç demiyorum ama kötüde demiyorum. düzgün kullanıldıktan sonra abartı sorunlar çıkartmayacağını biliyorum.
    bu benım ucuncu 106 gtı aracım hepsındede 5 lık yay artı namıstaın amortusor kullandım yanı aracım dusugunde dusuguydu yerı geldı aıle arabası yerı geldı gazlama arabası olarak kullandım hıc bır buyuk problem yasamadım ama cevremde cok motor kulagı kopartan var nasıl becerıyorlar anlamıyorum...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)