Bu ayki tanitimda ilginclik yok demissiniz de; Atil Atilgan'in daha onceki aylarda actigi konu basliklarini hatirliyorum, gayet dolu bir mesaj yaziyordu, icindeki araclarin nasil seyler oldugunu kabataslak ogrenip detaylarini merak edip aliyorduk yerine gore.. Bu sefer kapak konulup kapanmis konu, ilginclik burada.. Reklami daha iyi yapmaniz gerekirdi bence de..
drift fest bölümündeki fotoğrafım turuncu200sx.(tam sayfa)
layer hatasıda nedir ?! o tamponu lasso tool ile kim kesti oraya koydu ve sonra layet box taki göz işaretine basmadı .. allah aşkına drift fest.bölümüne bakın..
yazık olmuş fotoğrafıma![]()
Mert Songül ART
Try to use your imagination
bu ay sıtedekı tanıtım olsun dergının kapagı olsun çok özensiz geldi bana ayrıca logonun eskiye dönmeside kötü olmuş bu ay açıkçası hiç beklediğim gibi gelmedi bana işallah ağustos sayısı güzel olur. Bu arada Atıl abi nerelerde tatile falanmı çıktı?
Serhat kardeşim işini düzgün yapamıyorsan eleştirileride hazmediceksin o zaman!!Bence sen dua et Onur bunları yazmış cunku dun dergıye baktıkça sinirleirm bozuldu girip iyice yazıcaktım dusunduklerımı baktımkı Onur yazmış bişeyler sonra deıdm şimdilik yazmıyayım, emin olki benim yazıcaklarım kat kat ağır olurdu hee ben burda bazı şeyleri yazmıyorsam da buda ondan bundan değil Atıl abiye olan saygımdandır vede şimdi ben burda yıne yazsam duşuncelerımı kımse olayın iç yuzunu bılmedığinden adım yine kavgacıya cıkıcak gecen senekı dergi olayında olduğu gibi Mehmet yine kavga çıkardı cıngar cıkardı denılcek sonra ben hepten iptal olucam sonra olaylar buyuyp gidicek!! Ya herşeyi geç hele o benım resmımın rezaletliği nedir yanı hiçmi bakmadınız incelemediniz baskıdan once sayfaları...
Diğer bir konuda mekan mekan diye o kadar araşrtırdık pazar sabahı sabahın 7 sinde uyandım arabamı hazırladım Kapalıçarşıya gittim hiç arka mekanı gosteren bir resim yok madem ole otaparkımda çekseydik nıye gıttımkı oralara tamponumu vura vura??
En basıtı ben telefonumla cektiğim dandik bir resmi paylaşıyım anlaşılır gerisi zaten...
Bunu Onur değilde başkası yazsa emin olki tepkim buyuk olurdu ama Onur un adam gibi adam olduğundan şüphem yok....
arkadaslar bu kadar gergınlıge gerek yok bence bazı zamanlar aksaklıklar cıkabılıo ve telafısı yapılıcagı kanısındayım.. sakin olalım zaten herkes herkesı bılıo arabalarıda bılıo aynı sektorde aynı hobıyı paylasan ınsanlar olarak yapıcı olmakta fayda var yerınde bı acıklama ve telafı ıllakı olucaktır herkese keyıflı seyırler
Merhaba
Yorumlarında haklısın kapak ve sayfa yapısında hatalar ortada. Kendine göre haklı olduğun noktalar var bişe demiyorum bu şekilde ki eleştiriler inanın bizler için daha faydalı hatalarımızı daha detaylı görüyoruz çünkü. Ben eleştirilere her zaman açığım yanlış anlaşılmasın ancak dediğim gibi zaten yukarı sayfalarda düşüncelerini dile getirmiş Onur kardeş. Tekrar yorum yazarak ki aynı konuya değinmiş ve eleştiridende öteye gidip artık aşağılama seviyesine inerse bende bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirme hakkına sahip olduğumu düşünürüm. Ki konu uzamasın sitede rahatsızlık vermemek için bu konuyu msn üzerinden halletmek istedim ama yinede konu buraya taşınmış sağlık olsun. Yapılan hatadır elbet telafisi en iyi şekilde yerine getirilir Mehmet kardeş. Başına gelen olaylar için özür diliyorum ben dergi ve kendim adına kazasız belasız sürüşler.
Ortada ticari olarak çıkartılan para ile satılan bir dergi var. Okuyucu olarak fazla tepki göstermedik mi ? Şahsi olarak dergileri takip etmiyorum. Ama beğenmedi iseniz kısaca beğenmediğiniz noktaları yazarsınız. O ay dergiyide almazsınız olur biter. Konu tatsız yerlere doğru gidiyor sanki.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Dergi ile ilgili tüm sorunları burda paylaşırsan sevinirim. Kişisel sorunların tartışılacağı yerler var eğer hala konuşmak istediğin konun varsa tekrar msn veya telefondan ulaşmanı rica ediyorum. Msnde konuştuğumuz hiçbirşey tarafımca kayıt altına alınmadı; çünkü gerek duymadım. Eğer konuyu dikkatli takip edersen msnden sorduğun sorunun cevabını bulursun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)