User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
136 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: TRTUNING temmuz sayısı bayilerde

serhatgüzelsoy
    Misafir
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla renklerde sorun var demistim gecen ay arayan buldu beni, detayi soyledim;
    bu ay icinde olmamis diyorum malesef..
    Bu ay için olmamış derken ne mesela eğer bunları tam detaylı yorumlarsan sevinirim. Ona göre bir yol izlemiş oluruz. Sizin gözleminiz bizler için değerli.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ayki tanitimda ilginclik yok demissiniz de; Atil Atilgan'in daha onceki aylarda actigi konu basliklarini hatirliyorum, gayet dolu bir mesaj yaziyordu, icindeki araclarin nasil seyler oldugunu kabataslak ogrenip detaylarini merak edip aliyorduk yerine gore.. Bu sefer kapak konulup kapanmis konu, ilginclik burada.. Reklami daha iyi yapmaniz gerekirdi bence de..

serhatgüzelsoy
    Misafir
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ayki tanitimda ilginclik yok demissiniz de; Atil Atilgan'in daha onceki aylarda actigi konu basliklarini hatirliyorum, gayet dolu bir mesaj yaziyordu, icindeki araclarin nasil seyler oldugunu kabataslak ogrenip detaylarini merak edip aliyorduk yerine gore.. Bu sefer kapak konulup kapanmis konu, ilginclik burada.. Reklami daha iyi yapmaniz gerekirdi bence de..
    O konuyu şuan araştırıyorum en kısa zamanda daha detaylı bilgiyi siz değerli okuyucularımız için aktaracağız. Teşekkürler

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serhat kardes, senın dergıdekı gorevın nedır?_

metin01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yılın 11 ayı full 10 numara bi ayıda varsın böyle olsun

serhatgüzelsoy
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazı işleri kadrosundayım ben. Neden sordun ?

metin01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit cevaplamış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serhatgüzelsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazı işleri kadrosundayım ben. Neden sordun ?

merak ettım

serhatgüzelsoy
    Misafir
    Alıntı metin01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yılın 11 ayı full 10 numara bi ayıda varsın böyle olsun
    Teşekkürler Olmaması gerekiyordu ama telafi için Ağustos sayısında her zamankinden daha sıkı çalışacaz.

serhatgüzelsoy
    Misafir
    merak ettım
    Her ay bir veya birden fazla aracın detaylı fotoğrafları ve yazılarım ile dergi sayfalarında yer alıyorum. Gözünden kaçmış sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olabılır kacmıstır dıkkat etmemısım

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drift fest bölümündeki fotoğrafım turuncu200sx.(tam sayfa)

layer hatasıda nedir ?! o tamponu lasso tool ile kim kesti oraya koydu ve sonra layet box taki göz işaretine basmadı .. allah aşkına drift fest.bölümüne bakın..

yazık olmuş fotoğrafıma
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ay sıtedekı tanıtım olsun dergının kapagı olsun çok özensiz geldi bana ayrıca logonun eskiye dönmeside kötü olmuş bu ay açıkçası hiç beklediğim gibi gelmedi bana işallah ağustos sayısı güzel olur. Bu arada Atıl abi nerelerde tatile falanmı çıktı?

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba
    Seni sadece TechTurkey aracılığı ile tanıdım. Tanıdım derken sadece yorumlarını okuyorum takip ediyorum. Doğal olarak kişiliğin hakkında yorum yapma hakkına sahip olmadığımı düşünüyorum. Fikirlerimi sana rica edip özelden msn adresini isteyerek ilettim bilmeni istedim. Sen neden buraya taşıma gereğini duydun onu anlamadım. Amacın ne bende bilirdim sana burdan cevap vermesini ama bu forumda ki birçok üyenin bizim saçma sapan tartışmasını okumasına gerek yok. Benim kişisel sorunum vardı msnden ilettim buraya taşımanın amacını çözemedim. Eleştirilerin bugüne kadar hep kırıcı oldu emeğe saygısızlık yaparak yorum yaptın. Bende şikayetimi dile getirdim sen bunu sürekli yapıyorsun ayrıca kapak olan araç sahibinin kendi düşüncelerini dile getireceğini düşünüyorum sen neden onun yerine konuşuyorsun kendi düşüncelerini ve yapıcı eleştirilerini yapar cevap beklersin. Kendin düşüncelerini birbir sıralarken başkasını dinlemesinide öğrenmeni tavsiye ediyorum bu kadar agresif olma bence. Teşekkürler.
    Serhat kardeşim işini düzgün yapamıyorsan eleştirileride hazmediceksin o zaman!!Bence sen dua et Onur bunları yazmış cunku dun dergıye baktıkça sinirleirm bozuldu girip iyice yazıcaktım dusunduklerımı baktımkı Onur yazmış bişeyler sonra deıdm şimdilik yazmıyayım, emin olki benim yazıcaklarım kat kat ağır olurdu hee ben burda bazı şeyleri yazmıyorsam da buda ondan bundan değil Atıl abiye olan saygımdandır vede şimdi ben burda yıne yazsam duşuncelerımı kımse olayın iç yuzunu bılmedığinden adım yine kavgacıya cıkıcak gecen senekı dergi olayında olduğu gibi Mehmet yine kavga çıkardı cıngar cıkardı denılcek sonra ben hepten iptal olucam sonra olaylar buyuyp gidicek!! Ya herşeyi geç hele o benım resmımın rezaletliği nedir yanı hiçmi bakmadınız incelemediniz baskıdan once sayfaları...

Diğer bir konuda mekan mekan diye o kadar araşrtırdık pazar sabahı sabahın 7 sinde uyandım arabamı hazırladım Kapalıçarşıya gittim hiç arka mekanı gosteren bir resim yok madem ole otaparkımda çekseydik nıye gıttımkı oralara tamponumu vura vura??

En basıtı ben telefonumla cektiğim dandik bir resmi paylaşıyım anlaşılır gerisi zaten...

Peki ben nerden bilebilirim ki samimiyeti olur veya olmaz sonuçta bu tür düşünceleri samimiyeti varsa açar telefonu şikayetini dile getirir zaten yukarıda kapak hakkında eleştirisini yapmış defalarca kötülemenin hatta aşağılayacak kadar eleştirmenin hiçbir mantığı yok. Tamam kapak hatalı olabilir ama bunu uygun dille söylersek daha iyi sonuçlara yol açacağından şüphem yok. Düşüncen için teşekkürler şüphem yok ki Ağustos ayı için tekrar eline alıp okuduğunda olumlu düşüncelerini burada okuyor olurum. Saygılar.
    Bunu Onur değilde başkası yazsa emin olki tepkim buyuk olurdu ama Onur un adam gibi adam olduğundan şüphem yok....

Onur typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar bu kadar gergınlıge gerek yok bence bazı zamanlar aksaklıklar cıkabılıo ve telafısı yapılıcagı kanısındayım.. sakin olalım zaten herkes herkesı bılıo arabalarıda bılıo aynı sektorde aynı hobıyı paylasan ınsanlar olarak yapıcı olmakta fayda var yerınde bı acıklama ve telafı ıllakı olucaktır herkese keyıflı seyırler

serhatgüzelsoy
    Misafir
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serhat kardeşim işini düzgün yapamıyorsan eleştirileride hazmediceksin o zaman!!Bence sen dua et Onur bunları yazmış cunku dun dergıye baktıkça sinirleirm bozuldu girip iyice yazıcaktım dusunduklerımı baktımkı Onur yazmış bişeyler sonra deıdm şimdilik yazmıyayım, emin olki benim yazıcaklarım kat kat ağır olurdu hee ben burda bazı şeyleri yazmıyorsam da buda ondan bundan değil Atıl abiye olan saygımdandır vede şimdi ben burda yıne yazsam duşuncelerımı kımse olayın iç yuzunu bılmedığinden adım yine kavgacıya cıkıcak gecen senekı dergi olayında olduğu gibi Mehmet yine kavga çıkardı cıngar cıkardı denılcek sonra ben hepten iptal olucam sonra olaylar buyuyp gidicek!! Ya herşeyi geç hele o benım resmımın rezaletliği nedir yanı hiçmi bakmadınız incelemediniz baskıdan once sayfaları...

Diğer bir konuda mekan mekan diye o kadar araşrtırdık pazar sabahı sabahın 7 sinde uyandım arabamı hazırladım Kapalıçarşıya gittim hiç arka mekanı gosteren bir resim yok madem ole otaparkımda çekseydik nıye gıttımkı oralara tamponumu vura vura??
    B]
    Merhaba
    Yorumlarında haklısın kapak ve sayfa yapısında hatalar ortada. Kendine göre haklı olduğun noktalar var bişe demiyorum bu şekilde ki eleştiriler inanın bizler için daha faydalı hatalarımızı daha detaylı görüyoruz çünkü. Ben eleştirilere her zaman açığım yanlış anlaşılmasın ancak dediğim gibi zaten yukarı sayfalarda düşüncelerini dile getirmiş Onur kardeş. Tekrar yorum yazarak ki aynı konuya değinmiş ve eleştiridende öteye gidip artık aşağılama seviyesine inerse bende bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirme hakkına sahip olduğumu düşünürüm. Ki konu uzamasın sitede rahatsızlık vermemek için bu konuyu msn üzerinden halletmek istedim ama yinede konu buraya taşınmış sağlık olsun. Yapılan hatadır elbet telafisi en iyi şekilde yerine getirilir Mehmet kardeş. Başına gelen olaylar için özür diliyorum ben dergi ve kendim adına kazasız belasız sürüşler.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Merhaba
    Yorumlarında haklısın kapak ve sayfa yapısında hatalar ortada. Kendine göre haklı olduğun noktalar var bişe demiyorum bu şekilde ki eleştiriler inanın bizler için daha faydalı hatalarımızı daha detaylı görüyoruz çünkü. Ben eleştirilere her zaman açığım yanlış anlaşılmasın ancak dediğim gibi zaten yukarı sayfalarda düşüncelerini dile getirmiş Onur kardeş. Tekrar yorum yazarak ki aynı konuya değinmiş ve eleştiridende öteye gidip artık aşağılama seviyesine inerse bende bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirme hakkına sahip olduğumu düşünürüm. Ki konu uzamasın sitede rahatsızlık vermemek için bu konuyu msn üzerinden halletmek istedim ama yinede konu buraya taşınmış sağlık olsun. Yapılan hatadır elbet telafisi en iyi şekilde yerine getirilir Mehmet kardeş. Başına gelen olaylar için özür diliyorum ben dergi ve kendim adına kazasız belasız sürüşler.
    Sen msnde konustugumuz loglari koysana buraya EKSIKKSIZ bir sekilde..ben dukkanda loglari tutmuyorum bi gorsun herkes..sen ne demissin,ben ne cevap vermisim,ben ne demisim sen ne cevap verememissin
    - K -

________
    Dr.Ecu

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortada ticari olarak çıkartılan para ile satılan bir dergi var. Okuyucu olarak fazla tepki göstermedik mi ? Şahsi olarak dergileri takip etmiyorum. Ama beğenmedi iseniz kısaca beğenmediğiniz noktaları yazarsınız. O ay dergiyide almazsınız olur biter. Konu tatsız yerlere doğru gidiyor sanki.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

serhatgüzelsoy
    Misafir
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen msnde konustugumuz loglari koysana buraya EKSIKKSIZ bir sekilde..ben dukkanda loglari tutmuyorum bi gorsun herkes..sen ne demissin,ben ne cevap vermisim,ben ne demisim sen ne cevap verememissin
    Dergi ile ilgili tüm sorunları burda paylaşırsan sevinirim. Kişisel sorunların tartışılacağı yerler var eğer hala konuşmak istediğin konun varsa tekrar msn veya telefondan ulaşmanı rica ediyorum. Msnde konuştuğumuz hiçbirşey tarafımca kayıt altına alınmadı; çünkü gerek duymadım. Eğer konuyu dikkatli takip edersen msnden sorduğun sorunun cevabını bulursun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)