yeterince açıklama olmaması ilginç geldi bana
yeterince açıklama olmaması ilginç geldi bana
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Kapak guzel olmamis ne yalan soliim Megane'da oldugunda yanlis anlamasin kimsede cok daha kotu cikmis:S ne efekti kullandiniz bilmiyorumda cok yapay duruyo..Hayirli satislar..
- K -
________
Dr.Ecu
iki dergiyide aldım ama bu sayı banada biraz zayıf geldi.özellikle bütün araçların çekimleri çok sıradan gibiatıl abi milleti senelik izinemi gönderdin ne yaptın
![]()
Valla kapak hic olmamıs.
Öyle bir acı sekli, öyle bir efekt yok. Araba resmen havada duruyor.
Megane'a yazık olmus resmen, orjinal fotosu bin kat daha iyi kapak halinden...
İcerik konusunda da dergiyi alınca yorum yaparım![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Kusura bakmayın ama kapak tasarımı tam bir fiyasko, araçların dizilimi fotoğrafların kalitesi yazıların font seçimi sanki yeni çıkmış bir modifiye dergisini andırıyor hiç yakıştıramadım. Detay vermemenizde bu sayıya fazla ilgi göstermediğiniz izlenimi yaratıyor. Mutlaka her sayıya emek harcıyorsunuz bu şüphesiz, amacım kötülemek değil ama eleştrileride kabul etmek gerek. Yaşadığımız çağda reklam demek herşeydir. Tanıtımını iyi yapamadığınız bir ürün içinde kimseye alında içeriği ozaman görün gibi komik birşey söyleyemezsiniz.![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
ya dikkatimi bişi çekti dergi yanlış mı basılmış bendekimi yanlışkapaktan sonra olması gereken 5-6 sayfa ve atıl abinin yazısı falan derginin en arkasında ve ters olarak basılmış
yada çift kapak gibi bişeymi yapılmaya çalışıldı çözemedim .D
Adamin arabasi dergide kapak olmus..ama yorumu sadeece 2 kelimeden ibaret `Hayirli Satislar` buradan mehmetin dergiyi ne kadar beegendigi belli gibi...Hic etmissiniz arabayi kapaga bakip arabaya bakiorum tekrar uzaktan yakindan alkasi yok..:S
En bilgisiz PS kullanan insan bile aracin altindaki golgelerin olmadigini anlar,bilir...Daha ogrenme asamasinda olsa bile bi insan gider digitalmodifiye yapilan sitelere uye olur,golgelendirme nasil yapiliyo vs ogrenir..Baska araclar uzerinde deneyip foto koyarak..Cok yazik olmus kapak cidden cok cok kotu..
DIPNOT!!!!
Bu forumda cogu kisi taniyo beni KALITEMIDE!!,nasil bir insan oldugumuda herseyimi cok iyi biliyolar ...Kimse TrTuning ailesinden mailimi,msnimi fln birdaha istemesin yorumlarimdan dolayi..Bu durumdan hosnut degilim...Insan gibi yapilan tum yorumlari hayvan gibi algilyiosaniz eger,ben hayvansam siz benden daha hayvansiniz(dilimden anlayabiliyosunuz cunku. ok) ..Daha yazardm biseylerde sinirime yenik dusmek istemiyorum...Cidden size HAYIRLI ISLER.!Hadi kalin saglicakla............................
- K -
________
Dr.Ecu
Yönetimin almış olduğu bir karar Buğra. Bundan sonrası eski logo uygun görüldü ve bu şekilde devam edilmesi kararlaştırıldı.
Herhangibir ilginçlik yok sadece içerik hakkında bilgi vermemiş Özcan kardeşim. Durumu zaten kendisi bildirmiş şuan bayide olan dergimiz TRTUNING tüm merak edilen konu ve araçları ile sizleri bekliyor.
Teşekkürler düşüncelerin için. Eleştirilerin en kısa zamanda dikkate alınacak ve uygulanacaktır. Saygılar
Teşekkürler. Kapak konusunda haklı bir eleştiri alıyoruz siz değerli TechTurkey üyelerinden bundan sonra ki sayılarımızda bir daha böyle bir hatanın olmayacağından emin olabilirsin.
Eleştirilerin için teşekkürler. Emeğe saygı gösterdiğin için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu sayıya aslında ilgi gösterdik her ay olduğu gibi her sayfasına ayrı titizlik ile yaklaşıyoruz. Bir takım hataları düzelterek yolumuza emin adımlar ile devam edeceğiz siz değerli okuyucularımız sayesinde. Ağustos sayısında tüm güzel düşüncelerinizi kazanmak adına daha fazla çalışıyoruz. Saygılar.
Yanlış basılmadı elimize ulaşan dergilere bakacak olursak Atıl abinin editör yazısı ana kapak yani Megane aracın olduğu kapaktan 1 sayfa sonra biliyorsunuz Kumho drift magazin ile birlikte artık Tüm Dünya ve Türkiyede drift haberleri dergimizin arka sayfalarında yer alıyor ve ters basılıyor.
Teşekkürler Onur bro.
Teşekkürler![]()
Merhaba
Seni sadece TechTurkey aracılığı ile tanıdım. Tanıdım derken sadece yorumlarını okuyorum takip ediyorum. Doğal olarak kişiliğin hakkında yorum yapma hakkına sahip olmadığımı düşünüyorum. Fikirlerimi sana rica edip özelden msn adresini isteyerek ilettim bilmeni istedim. Sen neden buraya taşıma gereğini duydun onu anlamadım. Amacın ne bende bilirdim sana burdan cevap vermesini ama bu forumda ki birçok üyenin bizim saçma sapan tartışmasını okumasına gerek yok. Benim kişisel sorunum vardı msnden ilettim buraya taşımanın amacını çözemedim. Eleştirilerin bugüne kadar hep kırıcı oldu emeğe saygısızlık yaparak yorum yaptın. Bende şikayetimi dile getirdim sen bunu sürekli yapıyorsun ayrıca kapak olan araç sahibinin kendi düşüncelerini dile getireceğini düşünüyorum sen neden onun yerine konuşuyorsun kendi düşüncelerini ve yapıcı eleştirilerini yapar cevap beklersin. Kendin düşüncelerini birbir sıralarken başkasını dinlemesinide öğrenmeni tavsiye ediyorum bu kadar agresif olma bence. Teşekkürler.
@serhatgüzelsoy
emege saygi diyorsunuzda, tasarimi begenmeyen kisiye saygi neden yok onu anlamadim. yapici olcaksaniz elestiri yapin yoksa yazmayin falanda demeyin bosuna...
Experience is what you get when you don't get what you want.
Peki ben nerden bilebilirim ki samimiyeti olur veya olmaz sonuçta bu tür düşünceleri samimiyeti varsa açar telefonu şikayetini dile getirir zaten yukarıda kapak hakkında eleştirisini yapmış defalarca kötülemenin hatta aşağılayacak kadar eleştirmenin hiçbir mantığı yok. Tamam kapak hatalı olabilir ama bunu uygun dille söylersek daha iyi sonuçlara yol açacağından şüphem yok. Düşüncen için teşekkürler şüphem yok ki Ağustos ayı için tekrar eline alıp okuduğunda olumlu düşüncelerini burada okuyor olurum. Saygılar.
valla renklerde sorun var demistim gecen ay arayan buldu beni, detayi soyledim;
bu ay icinde olmamis diyorum malesef..
Experience is what you get when you don't get what you want.
bu ay dergıde bı garıplık oldugu her halınden bellı.ne kapagı kapak olmus ne tanıtımı tanıtım.. kısacası yazık oldu...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)