Bu aracı dergiye bile çıkarmışlardı yaw...![]()
nası bi zevktir bu yaa![]()
Fuu.. gerçekten gerçek yarışçıo arka stoplar ne öle çorap geçirse daha güzel olurmuş
, evt bu arada sahibi yaşlı başlı çocuğu var ya
![]()
subaru : TRTUNİNG'e çıkmıştı...adam 35-40 yaşlarında...spor mağazası sahibiydi sanırım..ve dergide çocuğuyla poz vermişti..üzerlerinde Fener forması fln vardı![]()
bu arabayı hep görüyorum kozyatağının orda oturuyo büyük bi ihtimal resimlerin çekildiği yer oraya benziyo.İlk gördüğümde bende çok üzüldüm jant sarı beyaz şerit mawi stoplar İĞRENÇ![]()
bu aracı e5 te bende gördüm malesef,o zamanda yuh demiştim...
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
oluyo arada böle araclar![]()
apache liğin son örneği. takdir etmek lazım arkadaşı ortaya çok güzel örnek sunmuş... exper olsam kaza yaptığı zaman hemen aracı hurdaya çıkartırım....![]()
ohadayı stickleri bile düz yapıştıramamış
alahım yarabbim ya, ya adam çok iyi kalpli aksesuarcı bi arkadaşı var kıramamış bak fethi şunuda yapalm fln eüü olur demiş sanki giden paralara yazık motora yatırsa daha güzel olurdu
Evet asagida da rezil bir Type-R goruyoruz
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...5&AdId=2728301
Subaru ya göre gene iyi bu... 307 gibi olmuş sanki
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
6 İLERİ VİTES, ÇOK TEMİZ, BAKIMLARI YAPILMIŞ, DOKTORDAN
ahahaha okdr temizlemekten tamponların boyası sokülmüş![]()
1881 - 193∞
görmüştüm bu type r'ı
insan o tampon korumaları nasıl takar ya,rezil ediyor hem normal civic'i hemde type-r'ı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)