User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
47 sonuçtan 39 ile 47 arası

Konu: Kahraman köpekler. . .

baykara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence 40+ derecede bırakılmayacağını biliyorlardır ama sadece medyadan duyduklarımıza göre çok ağır suçlamamak gerek topu medyaya atmıyorum ama yemek yerken unuttuklarını düşünmüyorum mutlaka başka bir sebebi vardır tabi hiçbir sebep mazeret olamaz, gerçekten aileleri gibi beraber oluyorlar eğitmenleri köpekleri ile yinede bu onların bu olayda sorumluluklarını azaltmaz gerçekten çok üzücü bir durum. Eğitmenlerinin bizden çok çok daha fazla üzüldüklerine eminim.
    imza yok paraf atim.

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazık günah çok üzüldüm dün haberlerde duyunca
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman olay G_TT_I 'ın belirttiği noktaya geliyor,mesajı tam anlaşılmamış gerçi.bu adamlar köpeklerin o sıcakta yaşamayacağını biliyolarsa bu işte başka iş var...
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HKS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok üzücü durum ama küfür düzeyinde hakaret ettiğiniz insanlar türkiyenin en iyi eğitmenleri ve yurdun 4 bir yanına eğitilmiş köpek yetiştiriyolar. bende çok üzüldüm hem o arkadaşlarım hemde köpeklere hepsi ailesinden çok beraber oluyodu.
    Ben de Genel Müdürümü anamdan babamdan kız arkadaşımdan daha fazla görüyorum ama bayıldığımdan değil, işim bu

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sebep ne olursa olsun bunda haklı olacaklarını sanmıyorum yapanların..işin kötüsü hayvanlarla içli dışlı olan yakınlık kuran kişilerin böyle bir şey yapmış olması..

HKS
    Misafir
    Alıntı emretorlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de Genel Müdürümü anamdan babamdan kız arkadaşımdan daha fazla görüyorum ama bayıldığımdan değil, işim bu
    algıda seçicilik... bunu kast etmediğimi umarım biliyosundur yapılan doğru demiyorum zaten yazık günah eğiticisininde psikolojisini düşünün allah kimseye yaşatmasın böyle durumu...

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Doğuda pusuda önce bomba-mayın arama köpeklerinin vurulduğunu biliyormusunuz içlerinde rütbelide olsa önce köpeği vurmaya çalışırlar
    yaptıkları iş bir insanın becerisinin çok üstündedir ömürlerinin yarısından çoğu eğitimle geri kalanıda çalışmakla geçer
    Askerler operasyona giderken eğer şanslılarsa yanlarında köpk olur onları kucaklarında taşırki yorulmasınlar ayakları zarar görmesin çünkü onların hayatını o köpek kurtarır
    Çok değerlidirler iyi eğitilmiş bir bomba arama köpeği paha biçilemezdir. Her köpekten bomba arama köpeği olmaz kayıp aslında çok büyüktür olayın hayvanseverliğin ötesinde boyutları var
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Dynatech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acaba kendi cocuklarını da yemeğe dalıp, arabanın içinde unuturlarmıydı 45 derece sıcaklıkta çok merak ediyorum..Sonradan görünce kalp krizi gecirecek insan o ihmalkarlığı yapmaz..Demekki yeterince hayvan sevgisi yokmuş hiçbirisnde, bir tanesi unutur 2 tanesi unutur neyse de kadeşim tüm ekip mi unutur o hayvanları arabada.. İşin en trajik ve vicdansız olan kısmı ise ölen köpeklerin yanlış bilmiyorsam 4 tanesinin yakılarak yok edilmesi.. Uğruna kalp krizi gecirdikleri köpekleri toprağa verme gereği bile duymamışlar.. Bunların hayvan sevgisi bu kdr işte , KEM memuru veya veya başkası hepsi aynı sonucta...

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazık oldu guzelım kopeklere gerçi şu hayatta bilmedigimiz belki şu anda bile kaç kopee kaç canlıya kaç insana haksız yere neler oluyo ama işte yapcak bişe yok
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)