yok yok bütün bölümlerde L ye bastım zevkle sildim. Vistayla alakalı bişe görmek duymak hissetmek istemiyorumBundan sonra windows 7 ye gecerim
![]()
yok yok bütün bölümlerde L ye bastım zevkle sildim. Vistayla alakalı bişe görmek duymak hissetmek istemiyorumBundan sonra windows 7 ye gecerim
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Yok daha çıkmadı.13 Temmuzda RTM sürümü çıkacak diye biliyorum...O da bir nevi tam sürüm sayılır...Ben şu an Betasını kullanıyorum ve gayet memnunum : )
zaten windows 7 ile microsoft bir ilke imza atarak xp ye downgrade imkanı sunacağından ilerde 7 ye geçmesende olurbuda zaten vistanın fişinin çekiliceğine işararet
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
arkadaslar şimdiki sorunum ses kartıyla. Neyaptıysam calısmadı. Sitesinden driverini yüklüyorum ama calısmıyor. Nedendir? İBM LENOVO SL 500 - 2476 - 3ZG tam modeli :S
bunu denedin mi?
http://www-307.ibm.com/pc/support/si...s/6aa112ww.exe
Experience is what you get when you don't get what you want.
osman halledemeiysen hala , nlite ile sata sürücüleri entegre edilmiş bir xp versiyonu lazım sanaBende var istersen kargo yapayım
![]()
buraya yazmadan yapamıyorum sanırımYazdıktan hemen sonra nerede hata yaptıgımı anladım. Suan bütün donanımlarım calısıyor
Herkese teşekkürler
Arkadaşım windows 7 kur gitsin henüz rc ama elbet release olacaktır, üstelik yeni memory sata i/o ve cpu optimizasyonuda gayet güzel
7 Elimde mevcut fakat bir süre daha xp ile devam edicem yeniliklere cok acık bir insan değilim bana kalsa win95 iyiydi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)