genel olarak daha başarılı bir araç üretilebiliceğini düşünsemde,tasarımında komik hatalar zayıflıklar bulsamda,
seri üretim olmayan arabaların far stop fren diski sanzuman vb. parçaları kendilerinin üretmediği zaten argesi kalıbı imalatı yapılmış olan başka araçlardan kullandıklarını arastırırsak lotus maserati vb. gibi firmalarda görüyoruz kaldıki jsv göstergenin maliyeti belli vdo nun belli vdo koysa göstergeler yerli değilde denir..
türkiyenin otomotiv sektöründeki yeri çok net araştırın oranlarına bakın ha bence hoş bişeyde değil bu o çok ayrı konu bu gün sasesi tasarlanır yarın motoru tasarlanır bunların hepsi bir adım ama burda hocamdan duydum bıdı bıdı piston yapamıyoruz falan filan salak saçma yorum yazmanın hiçbi mantığı yok vatanını küçümsüyen vatanı için küçümser yazılar yazmaktan vazgeçip bi araştırsın piston yapılıyomu burda yapılmıyomu? salak saçma yazmasın insanlar inanıyo sektörel atılımda bulunuyo yok o megan konsolu bu bu motoru 106 stobu onu oraya koyan pektabi ne oldunu küçümsiyenlerden çok daha iyi biliyodur... ha o küçümseyenler çok biliyosa otursun çalıssın kendileri konsol imal etsinler pektabi etoxa pazarlarlar... yapılan işler hakkında cahil cahil yorum yapmaktansa biraz araştırın bilgi sahibi olun güzel kardeşlerim...